Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ljubljeva

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.02.2009 10:47

Panie Januszu dlatego napisałem -biliśmy a nie -białem... :wink: po to podałem koledze Tturkowi nr. mojego gg :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.02.2009 11:19

lubelski napisał(a):Panie Januszu dlatego napisałem -biliśmy a nie -białem... :wink: po to podałem koledze Tturkowi nr. mojego gg :D :D

Panie Andrzeju, nie mogłem wiedzieć co z Kolegą Tturkiem przerabialiście na GG.
Z podanego linku może skorzystać ktoś inny, odwiedzający ten temat :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.02.2009 11:41

Jeszcze 3 miesiące i wszystko będzie jasne.... :wink: :D :D
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 15.02.2009 11:47

Janusz Bajcer napisał(a):
lubelski napisał(a):Panie Januszu dlatego napisałem -biliśmy a nie -białem... :wink: po to podałem koledze Tturkowi nr. mojego gg :D :D

Panie Andrzeju, nie mogłem wiedzieć co z Kolegą Tturkiem przerabialiście na GG.
Z podanego linku może skorzystać ktoś inny, odwiedzający ten temat :lol:

witam
oczywiście od dwóch miesięcy staram się wszystko studiować ale dla mnie o tym miejscu jest i tak mało informacji
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.02.2009 14:20

tturek napisał(a):witam
oczywiście od dwóch miesięcy staram się wszystko studiować ale dla mnie o tym miejscu jest i tak mało informacji

Może dlatego mało informacji, bo mało jest osób na forum, które tam były, a jeśli były, to informacjami się nie podzieliły.

Ja też tam nie byłem, a to co wiem o tym miejscu jest znalezione w zasobach internetu.

Najpierw pojedzie tam Lubelski, potem Ty i wiedza będzie pełniejsza w oparciu o Wasze własne spostrzeżenia. :lol:
Maresa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maresa » 07.06.2009 23:54

Lubljeva jest piękna i urokliwa, ale ma jeden poważny mankament jak dla mnie a w zasadzie dwa: strome bardzo zejscie i dłuuuuugie i bardzo męczące ,po drugie bardzo duzo apartamentów na skałach wokół zatoki a plaża mała na tą ilośc ludzi . Nie polecam mimo piekna plazy! :)
JustineM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustineM » 01.08.2013 19:05

Witam
Odświeżę troszkę ten wątek i dodam tu kilka fotek z Ljubljeva z 2011 roku.

Piękna plaża w Ljubljeva
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Schodki z i na plażę
Obrazek

Obrazek

z Parkingu
Obrazek

Obrazek

Obrazek

i z plaży
Obrazek

Mnie się podobało mimo 141 schodków na plażę. :hut:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone