adasiek231 napisał(a):Jedź śmiało my zawsze w ciemno jeździmy, stawiasz auto gdzieś na uboczu i idziesz od mieszkania do mieszkania każdy coś ma tylko kwestia gustu i kasy a często się zdarza że stoją/siedzą przy drodze z tabliczką apartmani więc wystarczy stanąć i zapytać .
Obecnie jesteśmy w Tucepi - widok mamy na morze i jednocześnie na góry w kierunku Makarskiej, do morza mamy 150 m
Dżejan napisał(a):mało czasu to wrzucam tylko parę fotek z dzisiejszej wycieczki na plażę Nugal
z Tucepi szliśmy nadbrzeżem a potem przez las ok 1 godziny
jak na razie to najpiękniejsza plaża na jakiej byłem...
agata26061 napisał(a):Mam takie pytanie, czy na tą plaże da się zejść ze spacerówką, w której urzęduje 2,5 letni szkrab? Wiem, że od Tučepi trzeba ją najpierw obejść, ale czy to zejście jest łagodne czy po stercie kamieni?
sezamek1 napisał(a):adasiek231 napisał(a):Jedź śmiało my zawsze w ciemno jeździmy, stawiasz auto gdzieś na uboczu i idziesz od mieszkania do mieszkania każdy coś ma tylko kwestia gustu i kasy a często się zdarza że stoją/siedzą przy drodze z tabliczką apartmani więc wystarczy stanąć i zapytać .
Obecnie jesteśmy w Tucepi - widok mamy na morze i jednocześnie na góry w kierunku Makarskiej, do morza mamy 150 m
Witam,
Kolego możesz podać namiar na apartman w którym teraz jesteś?
Jaka jest cena za apartman - ja potrzebuję Ap 2+2 w połowie lipca.
agata26061 napisał(a):Mam takie pytanie, czy na tą plaże da się zejść ze spacerówką, w której urzęduje 2,5 letni szkrab? Wiem, że od Tučepi trzeba ją najpierw obejść, ale czy to zejście jest łagodne czy po stercie kamieni?
karolcia1 napisał(a):Witaj! Czy na tej plaży dużo było "golasów"?Pytam ze względu na ośmioletnią córę ,coby jakiegoś szoku nie doznała . W Chorwacji będę we wrześniu,może mniej ludzi będzie?
adasiek231 napisał(a):Ze spacerówką raczej nie da rady proponuję jakieś nosidełko albo po prostu na rękach, co do dzisiejszego pobytu to dość spore fale zabrały kawałek plaży więc było mało miejsca a plażowiczów dość sporo od godzin południowych, oczywiście tekstylnych też przybyło ;/ Co do mniejszych pociech to nie powinno być problemu.
Dżejan napisał(a):
ze spacerówką nie ma szans, z góry schodzi się ścieżką po kamieniach i korzeniach, jak na szlaku górskim...
Dżejan napisał(a):mało czasu to wrzucam tylko parę fotek z dzisiejszej wycieczki na plażę Nugal
z Tucepi szliśmy nadbrzeżem a potem przez las ok 1 godziny
jak na razie to najpiękniejsza plaża na jakiej byłem...
Powrót do Nasze relacje z podróży