Gajus, Janusz, dziękuję Wam . Chyba jednak zrezygnujemy z tej formy campingowania, bo z tego co się dowiedziałem z innych źródeł... (nie wiem na ile wiarygodnych) to ponoć wynajem takich namiotów kosztuje mniej więcej tyle co kwatera
Pozdrav
fafikdog napisał(a):Polecam kemping Danijel w Lokva Rogoźnica - ok. 6 km. na południe od Omisia.
Wedera napisał(a):Właśnie wróciliśmy z Croatii i wg całej naszej rodzinki najfajniejszy Camp (zarówno właściciel Mario jak i cała reszta) to Autocamp Paradiso Drage Polecam wspaniała atmosfera, spokój i ceny też przyjazne. Pozdrawiam Wszystkich Wedera
Dad napisał(a):Wedera napisał(a):Właśnie wróciliśmy z Croatii i wg całej naszej rodzinki najfajniejszy Camp (zarówno właściciel Mario jak i cała reszta) to Autocamp Paradiso Drage Polecam wspaniała atmosfera, spokój i ceny też przyjazne. Pozdrawiam Wszystkich Wedera
Witam serdecznie!
Czy moglibyście podać jakieś bliższe namiary na ten camp ponieważ nie mogłem znależć jego strony.Trzeba powoli myśleć o znalezieniu czegoś fajnego bo czerwiec tuż tuż
Pozdrawiam
fafikdog napisał(a):Polecam kemping Danijel w Lokva Rogoźnica - ok. 6 km. na południe od Omisia.
Janusz Bajcer napisał(a):Autocamp Paradiso - proszę bywalców tego kempingu o potwierdzenie czy właśnie na nim byli
Leszek Skupin napisał(a):W tym roku wypożyczenie rowerów wodnych kosztowało już 20 futrzaków, ale cóż podobno wszędzie już tak kosztuje
Janusz Bajcer napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):W tym roku wypożyczenie rowerów wodnych kosztowało już 20 futrzaków, ale cóż podobno wszędzie już tak kosztuje
Nie wszędzie - na Istrii za godzinkę na rowerku 60 zwierzątek