Dobra robota!
Jednak myślę,że pozycja nr.2 to chyba pomyłka - 8euro ?
Jacek S napisał(a):Jedyny piaszczysty na jakim byłem to Ivo w Duće przy samej plaży...ale czy ładny, tani
emltde napisał(a):Czy to te miejsce znalazłem coś takiego
link trzeba wkleić w Google bo coś bezpośrednio nie działa
http://www.tz-dugirat.hr/component/opti ... 3/lang,en/
JacekL napisał(a):To co? Warto pojechać, Waszym zdaniem, do "Ninskiej Laguny" z dziećmi?
rzabusiaa napisał(a):z osobistych doświdczeń zauważyłam ze (r. 2006) na dalmacji nie było parcel, za wszystko liczylo sie osobno, rozstawiało sie campa gdzie sie podobało.
na istrii przeciwnie - każdy camping był z parcelami. roznie bylo z cena z parcele, czasem obejmowala auto+camp/namiot+prad wtedy trzeba bylo liczyc ok 12-14 euro, gdy nie wliczano pradu przeba bylo za niego doplacic 2,50-4 euro.
osobiscie bylam na campie SIRENA w NOVIGRADZIE. tam zwykle parcele nie byly rezerowwane, tylko 2 pierwsze rzedy, tzw. superior byl na rezerwacje i o 1euro drozszy,tj.9-10 euro bez pradu. ponadto camp zawieral dodatkowe pole - jak na patelni - gdzie auto+camp=5-6 euro.
ceny zaleza od terminu.
serdecznie też polecam ten camp poniewaz jako jeden z nielicznych był przy mieście,a nie poza.takze z buta do konzuma na spacerek wieczorem mozna bylo iść w razie czego moge udzielic lepszych informacji o tym campingu. zaprzyjaznieni włosi CAMPERAMI również uważali ze jest bardzo atrakcyjnie położony i ogolnie upozadkowany i spokojny.