Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

[ANKIETA] --- Lipiec czy sierpień ??

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Lipiec czy sierpień?

wrzesień - po wakacyjnym szale, dzieciaki nie szaleją na plażach
39
14%
sierpień - jest w sam raz
106
38%
lipiec - jest w sam raz
92
33%
czerwiec - przed wakacyjnym szałem, dzieciaki nie szaleją na plażach
36
13%
zima - super okres do zwiedzania CRO
1
0%
inny termin - mam swoje ulubione poza sezonem
2
1%

Liczba głosów : 276

Patroniusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patroniusz » 25.01.2015 19:12

Tradycyjnie...lipiec
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 25.01.2015 19:56

Byłam 3 razy w lipcu i ostatnio jeden raz w sierpniu.
W tym roku zdecydowanie lipiec. Wolę nie mieć masy dojrzałych fig na drzewach niż przedzierać się przez sierpniowe tłumy...
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 25.01.2015 22:28

W tym roku pierwsza połowa sierpnia, na wakacjach w tym terminie nigdy się nie zawiodłem. Wiem że nie ma reguły, ale liczę na totalny hajc. W ubiegłym roku lipiec nie rozpieszczał...
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 25.01.2015 22:40

Ja tam wolę poza sezonem, czerwiec lub wrzesień :oczko_usmiech:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 26.01.2015 08:08

6-sty raz z rzędu pierwsza połowa sierpienia :!:
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 26.01.2015 21:44

VONPLES napisał(a):6-sty raz z rzędu pierwsza połowa sierpienia :!:

Czyżby Podaca? :mrgreen:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 27.01.2015 08:29

rafalisko30 napisał(a):
VONPLES napisał(a):6-sty raz z rzędu pierwsza połowa sierpienia :!:

Czyżby Podaca? :mrgreen:

W rzeczy samej.... :lol: :D :wink:
morela
Odkrywca
Cro - lipiec czy sierpień?

Nieprzeczytany postnapisał(a) morela » 27.08.2017 09:18

Po lipcowym pobycie na Peljesacu zaczynam się zastanawiać nad sezonem 2018: czy aby nie lepszy sierpień? Jest luźniejszy? Z powodów zawodowych w grę wchodzą tylko drugie połowy miesiąca- po 15-tym, a i ominięcie weekendów na przejazd. Sierpień kojarzył mi się zawsze z jeszcze większym tłokiem, bo na wakacje rusza zachód Europy. Ale może już nie w drugiej połowie? Macie jakieś porównanie? Minusem chyba to oczekiwanie na ten urlop. Inni powracali, a my byśmy byli jeszcze przed....
oldGIZMO
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) oldGIZMO » 27.08.2017 17:24

....albo do 27 czerwca albo od 27 sierpnia ... bez tłumu ...
morela
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morela » 27.08.2017 17:43

o widzicie, czyli był taki wątek. To już któryś raz, gdzie wyszukiwarka nie pokazuje mi tego, co szukam, a potem się okazuje, że jednak wątek tasiemcowy... Nie umiem się tym posługiwać :(
kojacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kojacek » 05.09.2017 01:09

oldGIZMO napisał(a):....albo do 27 czerwca albo od 27 sierpnia ... bez tłumu ...

Tylko jakoś ostatnio-rok temu i teraz-przełom sierpnia i września jakoś nie rozpieszcza na południu :(
oldGIZMO
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) oldGIZMO » 05.09.2017 09:17

kojacek napisał(a):
oldGIZMO napisał(a):....albo do 27 czerwca albo od 27 sierpnia ... bez tłumu ...

Tylko jakoś ostatnio-rok temu i teraz-przełom sierpnia i września jakoś nie rozpieszcza na południu :(

W tym roku byłem od 4 czerwca i było OK a w zeszłym roku od 27 sierpnia i też było dobrze ...
Vella
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vella » 05.09.2017 09:36

Co roku jeździmy tak samo: druga połowa (lub raczej końcówka) sierpnia / początek września.

Zawsze piekna pogoda (nigdy nie zmokłam, nigdy nie musiałam ubierać się w długi rękaw) i dojrzałe smokvy, które uwielbiamy ;)

Za rok-dwa dziecko pójdzie do szkoły i może przesuniemy termin by wcześniej wracać.
Bratwojciech
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bratwojciech » 05.09.2017 11:07

Zawsze jeździmy w drugiej połowie czerwca.Cisza,spokój i dzień dłuższy.
kojacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kojacek » 05.09.2017 15:12

oldGIZMO napisał(a):
kojacek napisał(a):

W tym roku byłem od 4 czerwca i było OK a w zeszłym roku od 27 sierpnia i też było dobrze ...

Znajomi byli w zeszłym roku-wyjechali jakoś na początku września-często padało.
Teraz w Chorwacji też nie jest za ciekawie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

[ANKIETA] --- Lipiec czy sierpień ?? - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies