consett0805 napisał(a): Czy zjeżdżacie tuż przez autostradą i dziurami między innymi miejscowość Lendava i dalej drogą nr 109 do granicy Chorwackiej?
Tak
consett0805 napisał(a):Małe pytanko co do drogi H nr 86. Ona na samy końcu trafia do granicy Słoweńskiej jakie macie tam "argumenty" aby nie płacić winiety na ten kawałeczek bo chcąc nie chcąc jadąc zmienia się już w Słoweni w autostradę. Czy zjeżdżacie tuż przez autostradą i dziurami między innymi miejscowość Lendava i dalej drogą nr 109 do granicy Chorwackiej?
skywalker_01 napisał(a):Dlatego dla mnie, zadawanie pytań typu:
"czy jak będę jechał do Chorwacji i przekraczał granicę SLO-CRO 3 lipca o godzinie 10 rano to czy trafię na korki ?" jest ............ach, szkoda gadać .
skywalker_01 napisał(a):consett0805 napisał(a):Małe pytanko co do drogi H nr 86. Ona na samy końcu trafia do granicy Słoweńskiej jakie macie tam "argumenty" aby nie płacić winiety na ten kawałeczek bo chcąc nie chcąc jadąc zmienia się już w Słoweni w autostradę. Czy zjeżdżacie tuż przez autostradą i dziurami między innymi miejscowość Lendava i dalej drogą nr 109 do granicy Chorwackiej?
Za szlabanem na rondzie w lewo na Lendavę...
To ja napisał(a):Od 17 maja 2010r. obowiązuje zakaz rozmów o współczesnej polskiej polityce. Symboli też chyba dotyczy.
romuald22 napisał(a):skywalker_01 napisał(a):consett0805 napisał(a):Małe pytanko co do drogi H nr 86. Ona na samy końcu trafia do granicy Słoweńskiej jakie macie tam "argumenty" aby nie płacić winiety na ten kawałeczek bo chcąc nie chcąc jadąc zmienia się już w Słoweni w autostradę. Czy zjeżdżacie tuż przez autostradą i dziurami między innymi miejscowość Lendava i dalej drogą nr 109 do granicy Chorwackiej?
Za szlabanem na rondzie w lewo na Lendavę...
Na rondzie w lewo na Lendave - zgoda. Ale drogowskaz (przynajmniej jeszcze w zeszłym roku) nie mówił nic o Lendavie tylko wskazywał - Dolga Vas.
skywalker_01 napisał(a):Dziś zaglądając na forum jestem "niepewny" co inni napiszą na mój temat i "wystraszony" jak czytam takie bzdety.
as12345600 napisał(a):Czy jadąc od Austrii na Maribor i dalej na Ljubljanę też się korkuje czy tylko kierunek na Ptuj ?
as12345600 napisał(a):Czy jadąc od Austrii na Maribor i dalej na Ljubljanę też się korkuje czy tylko kierunek na Ptuj ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi