Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lipa moja Prizba mala :) 2010 !

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.08.2010 17:30

majeczka napisał(a):Czy to nie właśnie tam znajduje się najwyższa z gór wysp chorwackich Vidova?

Dobre... :lol:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 31.08.2010 21:02

Bocian napisał(a):
majeczka napisał(a):Czy to nie właśnie tam znajduje się najwyższa z gór wysp chorwackich Vidova?

Dobre... :lol:

Dobre to jest bałkańskie żarcie , rakija i truba :wink:

majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 31.08.2010 21:28

Uff, wreszcie kolejna wizyta gości poza mną...
Bocian czy ja muszę znać topografię każdej wyspy? Wierz mi niestety nie jeżdżę tam po to żeby zaliczać każdą z nich. Czy w swojej zawodowej pracy jesteś również tak profesjonalnie zaangażowany? Pewnie tak!!! Szkoda jednak tylko, że polska policja ma tak mało wykwalifikowanych pracowników jak Ty, bo efekty ich pracy są wyjątkowo mizerne.
JokerSmile
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JokerSmile » 31.08.2010 21:32

Majeczko... masz coś więcej do POLICJI? ;)
Czym Ty się zajmujesz zawodowo, jeśli wolno spytać?
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 31.08.2010 21:41

Niczym konkretnym, jestem niebieskim ptakiem, a do policji mają pretensję nieomal wszyscy. Czyżbyś również reprezentował szeregi MSW? Przykro mi, to już więcej szacunku mam dla podrzędnych budkowych pijaczków, bo przynajmniej nie żyją na mój koszt. Płacę niewyobrażalne na was podatki, jak wszyscy przeciętni obywatele... A wy?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 05:27

Adaś, masz rewelacyjną relację :lol:

2 strony Twoich wakacji i w promocji masz 3 strony o niczym, o płaceniu niewyobrażalnych podatków, policji, youtube, Ivo, tęczowych orientacjach itp. :wink:

Moje gratulacje a jak Ci się będzie jeszcze chciało kontynuować to podziwiam 8)
Ostatnio edytowano 01.09.2010 17:34 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.09.2010 06:56

majeczka napisał(a):Niczym konkretnym, jestem niebieskim ptakiem, a do policji mają pretensję nieomal wszyscy. Czyżbyś również reprezentował szeregi MSW? Przykro mi, to już więcej szacunku mam dla podrzędnych budkowych pijaczków, bo przynajmniej nie żyją na mój koszt. Płacę niewyobrażalne na was podatki, jak wszyscy przeciętni obywatele... A wy?

Hłe, hłe... typowa ocena laika :) Widzę , że ocena podobna jak w temacie tatuaży. Szeregów MSW nie można reprezentować bo nie ma czegoś takiego. Nie stać cie na to, żeby powiedzieć "ok, wygłupiłam się lub nie wiedziałam, jaki jest najwyższy szczyt?" Co do mojej pracy to jestem , jak to mówisz, profesjonalnie zaangażowany, a co do płacenia podatków to nie jesteś jedyna, tak się składa, że ja tez płacę podatki jak każdy mundurowy. Twoja ocena pracy Policji jakoś mnie nie załamuje, mając na uwadze twoje doświadczenie w tej materii.
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 01.09.2010 07:40

Adaśku :!:
Ja Cię bardzo proszę, wrzuć kolejny odcinek :) :!: ...bo sie rozjazd robi... :wink:
Miło poczytać, że nasi wysoko wygrali z Włochami :lol: i poleniuchować z Wami kiedy za oknem 10 stopni i deszcz :!:

pozdr

P.S.
...do policji nic nie mam...
...podatki płacę...
...na Vidową się wybieram...
:wink: :wink: :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.09.2010 08:05

Adam, dawaj jakieś foty, za oknem padaczka, miło byłoby pooglądać. Coś łatwo poszło ci z Italiańcami :) Teraz na Zlocie się nie pokopiemy, nareszcie macie szanse na wygraną...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.09.2010 18:16

Piotrek_B napisał(a):Adaś, masz rewelacyjną relację :lol:

2 strony Twoich wakacji i w promocji masz 3 strony o niczym, o płaceniu niewyobrażalnych podatków, policji, youtube, Ivo, tęczowych orientacjach itp. :wink:

Bo my to z majeczką stare Korculomaniaki są :D ... Wszystkie nasze pogawędki , zdecydowanie na korculańskim gruncie leżą :wink:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 01.09.2010 18:57

Adam.B napisał(a):8O

Dawaj Adaś nie pękaj :wink: :lol:
Kasia.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia.K » 01.09.2010 19:24

Maciej napisał(a):
Adam.B napisał(a):8O

Dawaj Adaś nie pękaj :wink: :lol:

No właśnie dawaj! Słońca nigdy za wiele :D
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.09.2010 20:08

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:o :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.09.2010 20:20

Adam, szykujesz się do Borka w przyszłym roku? :)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.09.2010 20:21

Bocian napisał(a):Adam, szykujesz się do Borka w przyszłym roku? :)

szykujemy :D się żeby południe dostało , baty na zlocie :)

prawdopodobnie Borak albo ponownie Prizba
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Lipa moja Prizba mala :) 2010 ! - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone