mkm napisał(a):Roztańczyłaś się na dobre ... Na tej Korculi
Z Ivo jednak nie tańczyłam, chociaż najlepiej Go wspominam; złapaliśmy gumę podczas któregoś powrotu z plaży. Sumiennie nam jednak pomógł. Bardzo miło i sentymentalnie Go wspominam...
mkm napisał(a):Ty mi tu metryką nie wymachuj , bo i tak mnie nie przekonasz
Lepiej posłuchaj jak ładnie śpiewa w duecie
majeczka napisał(a):mkm napisał(a):Roztańczyłaś się na dobre ... Na tej Korculi
Z Ivo jednak nie tańczyłam, chociaż najlepiej Go wspominam; złapaliśmy gumę podczas któregoś powrotu z plaży. Sumiennie nam jednak pomógł. Bardzo miło i sentymentalnie Go wspominam...
Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):Ty mi tu metryką nie wymachuj , bo i tak mnie nie przekonasz
Lepiej posłuchaj jak ładnie śpiewa w duecie
Metryka:wink:
To, że ładnie Meri i Tomisłav śpiewa nie musisz mnie przekonywać, słucham ich dawna i od jakiegoś czasu w CRR
Pewnie się zdziwisz ale muzykę dalmatinską słucham częściej niż MPT
PS Wielka szkoda, że Tomislav po 1993 roku już nie zaśpiewał
Motoschiza napisał(a):Adaś weź się do roboty i zacznij nam tu ładnie relacjonować i ładne foteczki wklejać
majeczka napisał(a):Hmm, w tym roku nie zwracałam uwagi na powyższe szczegóły.
Ivo okazał się niesamowity, to fakt.
Oprócz Hvaru, Pelejesacu, który również uwielbiam spodobała mi się niesamowicie Korcula, chętnie tam wrócę.
mkm napisał(a):majeczka napisał(a):Hmm, w tym roku nie zwracałam uwagi na powyższe szczegóły.
Oprócz Hvaru, Pelejesacu, który również uwielbiam spodobała mi się niesamowicie Korcula, chętnie tam wrócę.
Jedż tym razem na Brac ... do Ediego . Na 100% nie porzałujesz ... Moje słowo
Bocian napisał(a):mkm napisał(a):majeczka napisał(a):Hmm, w tym roku nie zwracałam uwagi na powyższe szczegóły.
Rzal nie jechać
mkm napisał(a):Bocian napisał(a):mkm napisał(a):majeczka napisał(a):Hmm, w tym roku nie zwracałam uwagi na powyższe szczegóły.
Rzal nie jechać
Chiena