Janusz Bajcer napisał(a):Dywizja A:
Grupa 1 - Francja, Dania, Chorwacja Austria
Grupa 2 - Hiszpania, Portugalia, Szwajcaria, Czechy
Grupa 3 - Włochy, Niemcy, Anglia, Węgry
Grupa 4 - Belgia, Holandia, Polska, Walia
Dywizja B:
Grupa 1 - Ukraina, Szkocja, Irlandia, Armenia
Grupa 2 - Islandia, Rosja, Izrael, Albania
Grupa 3 - Bośnia i Hercegowina, Finlandia, Rumunia, Czarnogóra
Grupa 4 - Szwecja, Norwegia, Serbia, Słowenia
Dywizja C:
Grupa 1 - Turcja, Luksemburg, Litwa, Wyspy Owcze
Grupa 2 - Irlandia Północna, Grecja, Kosowo, Cypr/Estonia (zwycięzca)
Grupa 3 - Słowacja, Białoruś, Azerbejdżan, Kazachstan/Mołdawia
Grupa 4 - Bułgaria, Macedonia Północna, Gruzja, Gibraltar
Mecze grupowe odbędą się w dniach 2-8 czerwca , 8-14 czerwca i 22-27 września 2022
Półfinały 14-15 czerwca 2023, a finał i mecz o trzecie miejsce 18 czerwca 2023.
Janusz Bajcer napisał(a):Mecze grupowe odbędą się w dniach 2-8 czerwca , 8-14 czerwca i 22-27 września 2022
VONPLES napisał(a):Bravik napisał(a):VONPLES napisał(a):Bułgaria- coś tam na końcu Półwyspu Iberyjskiego, Turcja - Wyspy Owcze....., brawo UEFA... i tylko Mongolii i Grenlandii brakuje
Do czego zmierzasz w tym poście?
Do ironii
Bravik napisał(a):VONPLES napisał(a):Bravik napisał(a):VONPLES napisał(a):Bułgaria- coś tam na końcu Półwyspu Iberyjskiego, Turcja - Wyspy Owcze....., brawo UEFA... i tylko Mongolii i Grenlandii brakuje
Do czego zmierzasz w tym poście?
Do ironii
To z czego ironizujesz? Bo nie załapałem.
VONPLES napisał(a):Bravik napisał(a):To z czego ironizujesz? Bo nie załapałem.
Z Europy pod "wymiarem" UEFY....mam trochę lat....i w Europie nie było Gruzji, Kazachstanu a bliższa Europie była Tunezja i Egipt, ewentualnie Persja....dyskusje uważam z zamkniętą
Bravik napisał(a):VONPLES napisał(a):Bravik napisał(a):To z czego ironizujesz? Bo nie załapałem.
Z Europy pod "wymiarem" UEFY....mam trochę lat....i w Europie nie było Gruzji, Kazachstanu a bliższa Europie była Tunezja i Egipt, ewentualnie Persja....dyskusje uważam z zamkniętą
To widzę, że z geografią i historią nie było Ci i dalej nie jest bardzo po drodze. Kiedyś nie było Gruzji, nie było Kazachstanu. W czym, poza odległością, tak zbliżona do Europy jest Tunezja czy Egipt? A Persja zniknęła z map świata na 20lat przed powstaniem UEFA.
Jak nie chcesz dyskusji, to jej nie zaczynaj durnym postem.
VONPLES napisał(a):i dalej nie czujesz ironii...koperniQ z grodziska a persja to .....szach mat....żegnam
te kiero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mecze grupowe odbędą się w dniach 2-8 czerwca , 8-14 czerwca i 22-27 września 2022
Czyli jeszcze tak z półtoraroku będę Masterem LN
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki