anakin napisał(a):Ja sobie powiedziałem, że nie wypowiadam się do czasu meczy w eliminacjach ME.
Nie jestem entuzjastą Brzęczka, ale trzeba mu dać szansę.
Szczerze jednak powiedziawszy wygląda to póki co nijak....
A w perspektywie ( w tym roku) mamy jeszcze bęcki od Portugalii.
yzedef napisał(a):Tak, oczywiście Masz rację tylko czemu zawsze musi być Polak mądry po szkodzie ?
yzedef napisał(a):Tak, oczywiście Masz rację tylko czemu zawsze musi być Polak mądry po szkodzie ?
Janusz Bajcer napisał(a):Kogo proponujesz Bońkowi na trenera i jakich piłkarzy zarekomendujesz nowemu trenerowi do składu, aby nie było szkody.
Janusz Bajcer napisał(a):yzedef napisał(a):Tak, oczywiście Masz rację tylko czemu zawsze musi być Polak mądry po szkodzie ?
Kogo proponujesz Bońkowi na trenera i jakich piłkarzy zarekomendujesz nowemu trenerowi do składu, aby nie było szkody.
yzedef napisał(a):Anakin Tobie już odpisał i zgadzam się z nim w 100%. Nikogo Bońkowi nie będę proponował, mam inny zawód, znam się na innych rzeczach, ale w życiu bym nie zrobił takiego eksperymentu jak on z Brzęczkiem w drużynie Narodowej prawie 40 milionowego kraju.
Janusz może teraz Ty napiszesz jaka jest Twoja ocena i przemyślenia w tym temacie?.
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kogo proponujesz Bońkowi na trenera i jakich piłkarzy zarekomendujesz nowemu trenerowi do składu, aby nie było szkody.
Nie do mnie pytanie, ale ja powiem tak.
Kogo?
Trenera z autorytetem, który potrafi chwycić za pysk.
te kiero napisał(a):Wczorajsze nieprzewidywalne wyniki, jak dla mnie, doprowadziły do braku pkt. Największe zdziwienie to Słowacja...
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki