Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
walp napisał(a):Kiedy pisałeś poprzedniego posta, jeszcze nie było. Zestawienie par na stronie UEFA, pojawiło się dosłownie przed kilkunastoma minutami.
No tak właśnie było, ale myślałem, że to problemy z kompem..
Rozpiska już gotowa, więc........można zaczynać.
Nie wiem jak Wy, ale ja w tym roku mam problem z wytypowaniem zwycięzcy. Jak nigdy.
Boniek przeprosił. Z Monte Carlo przez twittera. Jest OK. Dziś kolejny ciężki dzień prezesa pzpn. Graty na plaże trzeba zanieść, parasol rozstawić, wieczorem jakieś celebryckie spotkanie w UEFA, bo przecież wczoraj nie było się z kim napić
Ważne, ze Lewandowski znów strzela, lud się nie będzie burzył.
Sven napisał(a):Anakin ile Ty masz lat ?:-) Bo czasami wydaje mi się że Twoje posty pisze Twój syn z gimnazjum Chyba że Jak to się mówi jeśli wejdziesz między wrony/inne zwierzątka itd...
A wiesz dlaczgo? Bo strasznie mnie cieszy jak czytam co roku buńczuczne Wasze zapowiedzi ( zarządu i "piłkarzy", żeby była jasność) jaką to mocną drużyną jesteście a potem przychodzą mecze pucharowe i kończycie tak:
I nie ukrywam, że cieszy mnie to jak mało co...
Sven napisał(a):Już pisałem kilka razy. ..przy tym burdelu i takim prezesie to cud że doszli aż tak daleko Pozdrawiam ze Splitu Everton be
Akurat do Ciebie w tym temacie nic nie mam, bo piszesz zawsze (przeważnie ) obiektywnie i Twoje zdanie odzwierciedla stan faktyczny a nie wybujałe ego, nijak się mające do rzeczywistości.
I jakby to taki jeden mądrala przeczytał ( nie Ty) to już mu odpowiadam -tak, mam kompleksy.
anakin napisał(a):Nie wiem jak Wy, ale ja w tym roku mam problem z wytypowaniem zwycięzcy. Jak nigdy.
Ciekawie zapowiada się rywalizacja w grupie B i raczej wśród tych zespołów postawię na zwycięzcę. (zawężając krąg do dwóch drużyn).
Różnie to jednak bywa, może się np. okazać, że ogromne pieniądze wydane na Neymara i Mbappe nie wystarczą do wygrania LM. Ciekawe, co wtedy wymyśli arabski prezes PSG.
P.S. Kiedy przeglądam profile zespołów Legii i Qarabağ to przypomina mi się film "Pieniądze to nie wszystko", chociaż są niezbędne.
Kiedy pisałeś poprzedniego posta, jeszcze nie było. Zestawienie par na stronie UEFA, pojawiło się dosłownie przed kilkunastoma minutami.
Będzie pewnie jeszcze zmiana godzin (mecze miały być o 19:00 i 21:00) Chyba, że to nieaktualne .... Ale na pewno będzie zmiana godzin spotkań w 2,3,4 i 5 kolejce odnośnie meczów w Rosji, Turcji i Azerbejdżanie. https://www.flashscore.pl/pilka-nozna/e ... spotkania/
Janusz Bajcer napisał(a):No to życzę wszystkim powodzenia i jak najwięcej "trójek" A dotychczasowym Mistrzom LM powtórzenia zwycięstwa na zakończeniu typowania.
Podziękował.. i vice versa.
alechandro napisał(a):Już na dzień dobry Barca - Juve
Nie mogę się już doczekać.
walp napisał(a):
greenrs napisał(a):Gdyby jednak brać pod uwagę sumę wszystkich zdobytych punktów to pierwsza dziesiątka wygląda tak:
Muszę przyznać, że bardzo ładnie wyglądają obydwa podsumowania.
Osobiście wolę pierwsze podsumowanie. ....no ewentualnie podsumowanie Janusza.
Ostatnio edytowano 06.09.2017 11:47 przez GOLDEN, łącznie edytowano 1 raz