alechandro napisał(a):No tak, nie ma Cię trochę na forum to robią z Ciebie popychadło.
Obejdzie się bez chusteczek, czy podrzucić?
walp napisał(a):No i zaczyna dwóch najlepszych, żeby pozostali zobaczyli jak to się robi.
Ja mam czas na opanowanie sztuki, jakoś do końca listopada.
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):No i zaczyna dwóch najlepszych, żeby pozostali zobaczyli jak to się robi.
Ja mam czas na opanowanie sztuki, jakoś do końca listopada.
Z kolejności wynika, że Ty i anakin liczycie 2 razy, pierwsza trójka trzy razy
anakin napisał(a):alechandro napisał(a):Obejdzie się bez chusteczek, czy podrzucić?
alechandro napisał(a):No tak, nie ma Cię trochę na forum to robią z Ciebie popychadło, chyba trzeba częściej wpadać bo lipnie to widzę...a my Waldek najlepsi będziemy na mecie
anakin napisał(a):My już jesteśmy zaawansowani wiekowo, więc niestety musimy się oszczędzać.
anakin napisał(a):A tak poważnie, to wyjeżdżam z początkiem września, więc nie chcę robić niepotrzebnego zamieszania i prosić o przysługę...Waldka.
greenrs napisał(a):Gdy trochę się ogarnę i znajdę chwilkę czasu to wrzucę jakieś podsumowanie wszystkich kolejek
greenrs napisał(a):No ale jako, że człek ze mnie honorowy to zaraz naprawię swój błąd. Do godziny pojawi się tu podsumowanie wszystkich dotychczasowych kolejek typowania LM.
anakin napisał(a):Ale za to "nasz" Rzeźniczak sobie posłucha hymnu LM kilka razy.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki