anakin napisał(a):takie tam..............z października.
O quva Dobrze, że to nie moja twórczość, bo widzę, że jesteś Waść człek pamiętliwy.
walp napisał(a):O quva Dobrze, że to nie moja twórczość, bo widzę, że jesteś Waść człek pamiętliwy.
anakin napisał(a):Marcin- bardzo Cię proszę - przestań.
Bo mnie przepona już boli.
anakin napisał(a): ... może zaprezentujesz nam jakies statystyki fazy grupowej?
Raul73 napisał(a):A co do obecnej kolejki - to chyba będzie najtrudniejsza do typowania, bo wiele drużyn zagra drugim składem, sporo jest meczów o pietruszkę itd. Rekordów chyba nie ma się co spodziewać.
walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Była jedna "8" i jeszcze chyba dwie "7"
Proszę podaj w jakich meczach, bo ja nie mogę sie doliczyć
Były natomiast jeszcze chyba cztery "6".
Janusz Bajcer napisał(a):Kilka ciekawostek z dzisiejszego typowania
1 - siedmiu graczy prawidłowo wytypowało wynik meczu Celtic - Spartak 2 : 1 (kolejny wyrównany rekord)
2 - wszyscy solidarnie zdobyli po jednym punkcie w typowaniu wyniku meczów: Chelsea - Nords i Bayern - BATE
Janusz Bajcer napisał(a):Pomyłka - "8" nie było ... i była jeszcze jedna "7" wczoraj
walp napisał(a):Ja tam żadnego zamieszanie nie robię. Tabelka mi się zgadzała, a teraz brakuje jakiejś "siódemki" i "ósemki".
Napisałem, że może jeszcze ktoś coś dorzuci, ale miałem na myśli to co było, a nie co mogło być.
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Ja tam żadnego zamieszanie nie robię. Tabelka mi się zgadzała, a teraz brakuje jakiejś "siódemki" i "ósemki".
Napisałem, że może jeszcze ktoś coś dorzuci, ale miałem na myśli to co było, a nie co mogło być.
Z "ósemką" wyjaśniłem - pomyłka a wczoraj "siódemka" była w meczu Celic - Spartak
Janusz Bajcer napisał(a):pt nie miał trzech punktów. a za trzy typowali anti... i kleeberg.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki