alechandro napisał(a):No ale gdzie wyniki ? Nie chcę być krytyczny do nowego ochotnika ale takiej amatorki to jeszcze nie było...
te kiero napisał(a):Golden pisał, że rano następnego dnia nie ma się co spodziewać wyników, tylko do kiedy ten ranek trwa w Dzierżoniowie
chyba, że podkręca swoje punkty
Janusz Bajcer napisał(a):te kiero napisał(a):Golden pisał, że rano następnego dnia nie ma się co spodziewać wyników, tylko do kiedy ten ranek trwa w Dzierżoniowie
Spoko - nic nie podkręci żadne oficjalne liczydło, za dużo liczydeł pracujących w ukryciu
alechandro napisał(a):No ale gdzie wyniki ? Nie chcę być krytyczny do nowego ochotnika ale takiej amatorki to jeszcze nie było...
te kiero napisał(a):Golden pisał, że rano następnego dnia nie ma się co spodziewać wyników, tylko do kiedy ten ranek trwa w Dzierżoniowie
alechandro napisał(a):Co za dużo to niezdrowo...następnym razem trzeba będzie zredukować skład liczydeł bo niektórych obowiązki przerastają...ja jestem zdegustowany sumiennością i odpowiedzialnością [b]Goldena[/b]...a miałem nadzieję, że tylko jedyny ani jest nieodpowiedzialny...
alechandro napisał(a):...a miałem nadzieję, że tylko jedyny ani jest nieodpowiedzialny...
VONPLES napisał(a):tony montana napisał(a):6 pkt w 16 spotkaniach....
ŻENIA....
no to mamy po......72 punkty po 96 spotkaniach
anakin napisał(a):W łeb q....kcesz
anakin napisał(a):
Nie wiem GOLDEN jak liczenie, bo nie sprawdzałem, ale weź może tam zaznacz jak biały człowiek, że to podsumowanie po VI kolejce (jak to starsi i mądrzejsi koledzy drzewiej czynili).
Za 1000 lat to wykopią z gleby i sie nie połapią co do czego.
alechandro napisał(a):GOLDEN na szczęście przyjął krytykę na klatę i postanowił się ogarnąć...
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki