Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Użytkownik usunięty
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.09.2015 21:45

Po dzisiejszych spotkaniach 10 pkt mi się uzbierało :P
Ostatnio edytowano 15.09.2015 22:00 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 15.09.2015 21:58

Alechandro nie kłamał, faktycznie jest w formie 8O
Co za start...

U mnie na razie 7pkt
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.09.2015 22:02

Mnie wpadło na starcie siedem :wink:

Dwa razy tyle - 14 ma alechandro :idea: (cztery "trójki", dwie jedynki)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.09.2015 22:18

OMG 8O 8O 8O
Tyle trójek to nazbierałem w całej poprzedniej edycji... 8O

Dzisiaj starałem zachować się spokój...kolega wyciągnął mnie do knajpy na mecz podobnie jak ani sms-em do typowania o którym zapomniałem...Juve, które jest przemeblowane i jest w kryzysie wygrało nie tylko z MC ale i sędzią ( powiedzmy sobie obiektywnie )...nieuznana bramka Pogby to żart, podobnie jak bramka MC na 1-0 )...już myślałem, że wynik będzie wypaczony ale na szczęście - ilekroć ten głąb sędziował w LM , tylekroć MC dostawało łupnia i tak było też dzisiaj... :D

Witaj walp...świetnie, że i Ty się jednak pojawiłeś...szkoda, że Raula już nie ma...
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 15.09.2015 22:21

Luke Shaw z MU ma już w tym sezonie LM z głowy, Brawa dla sędziego, a co mu tam, niech boiskowi bandyci dalej łamią nogi swoim rywalom
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.09.2015 22:59

Jeśli dobrze podliczyłem półmetek I kolejki :wink: - to wyniki dwucyfrowe uzyskali:
alechandro - 14 (4x3,2x1)
Gajus.ems - 13 (4x3,1x1)
Lednice - 13 (3x3,4x1)
pablo74 - 12 (3x3,3x1)
DCK - 10 (2x3,4x1)
JacDaniels - 10 (2x3,4x1)
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 16.09.2015 00:00

Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli dobrze podliczyłem półmetek I kolejki :wink: - to wyniki dwucyfrowe uzyskali:
alechandro - 14 (4x3,2x1)
Gajus.ems - 13 (4x3,1x1)
Lednice - 13 (3x3,4x1)
pablo74 - 12 (3x3,3x1)
DCK - 10 (2x3,4x1)
JacDaniels - 10 (2x3,4x1)

Według moich obliczeń pablo74 ma 10 pkt (2x3, 4x1). Reszta się zgadza.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 16.09.2015 04:23

Potwierdzam
według moich obliczeń pablo74 ma 10 pkt (2x3, 4x1)
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 16.09.2015 06:58

10 pkt
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.09.2015 08:08

alechandro napisał(a):............

No, żeś startnął. 8O
Kurde, trzeba było Ci tego esa nie wysyłać..... :? :wink:

Gdyby wczoraj MC trafił wszystko co powinien, już do przerwy byłoby po meczu. :mrgreen:
Jednak Buffon to klasa sama w sobie.
Szczęśliwa wygrana Juve, mimo dwóch błędów sędziego ( nieuznana bramka Pogby i uznana po faulu Kompanego).
MC na swoim "wysokim" poziomie w LM. :roll:

Gratulacje dla wszystkich dwucyfrowiczów. :D

A dziś setny mecz Messiego w LM. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.09.2015 08:32

Po prostu łut szczęścia... :wink:

Juve jest teraz w przebudowie i w kryzysie dlatego ten mecz miał być przełomowy...po raz kolejny widzimy, że LM rządzi się swoimi prawami a po drugie - również obecna edycja LM pokazuje, że poziom futbolu angielskiego jest mocno przeceniany...według mnie to Juve i Sevilla wyjdą z grupy, natomiast MC będzie grała o okruchy w LE...ucieszyłoby mnie to, gdyż nie lubię sztucznych drużyn zbudowanych na petrodolarach...dzisiaj będą kolejne niespodzianki w Rzymie i Pireusie... :wink:

Buffon ? On jak wino - im starszy tym lepszy i nie na wyrost uznawany jest za bramkarza wszechczasów...niektórzy radzili mu aby zakończył karierę w blasku chwały po znakomitym poprzednim sezonie ale ten facet nie ma dość...i całe szczęście... :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.09.2015 08:46

Czy futbol angielski jest przeceniany?
Wg mnie to najlepsza liga na świecie (w przeciwieństwie do włoskiej, która jest po prostu słaba :oczko_usmiech: ), choć wyniki w LM w ostatnich latach faktycznie temu zaprzeczają.
Też uważam, że żadna angielska drużyna nie wyjdzie z grupy ( no, chyba, że Chelsea się obudzi), a jeżeli nawet to w kolejnej rundzie odpadną.

A co do kasy........
Wczorajsza scena z trybun, gdzie gość trzyma w łapach kartkę z nazwiskiem Pogby.... :roll:
Komentatorzy mieli ubaw po pachy, ale dla mnie to żenada.....jak na targu niewolników. :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.09.2015 08:54

Zgodzę się, że liga angielska jest najlepsza, w odróżnieniu od włoskiej...z tym, że mnie nie chodzi o ligę ale o występy drużyn i reprezentacji na arenie międzynarodowej...
Włochy w końcu się odbiją i nawet teraz widać tendencję wzrostu po mercato w którym przybyło wielu dobrych zawodników...największym problemem Włochów są stadiony i frekwencja na nich !
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 16.09.2015 09:26

alechandro napisał(a):.zaraz przybiegnie jeszcze Golden, krzychoo, damy sobie po razie, nawrzucamy sobie i zaczniemy zabawę...Obrazek

Dobre.... :lol:

anakin napisał(a):Witamy więc w komplecie starą ekipę jak i młodych padawanów. :oczko_usmiech:

Staro się jeszcze nie czuję.. :wink: ...więc zaliczam się do młodych pada..coś tam... :lol:

Liga Mistrzów nowa, trendy stare. Hiszpania: 3 mecze, 3 wygrane, gole 9-0. Anglia: 2 mecze, 2 przegrane, gole 2-4...Rozpacz w Manchesterze...
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 16.09.2015 11:50

Wg moich obliczeń w DEBIUCIE mam 9 pkt
Trafiłem mocno tylko ManC - Juve (1:2)

Dziś liczę choćby na "oczko" ;)
:boss:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 495
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone