Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
rafalisko30
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 02.06.2015 22:40

te kiero napisał(a):
GOLDEN napisał(a):
alechandro napisał(a):Messi genialny ale Barcelona powinna się wstydzić, że ma w swoich szeregach takiego idiotę jak Neymar...mam nadzieję, że ktoś go wreszcie weźmie za pysk...

Możesz sprecyzować czym Ci podpadł. :? Widać przedfinałowe emocję się udzielają. :D

chyba m.in. to
anakin napisał(a):Jedyne co mnie u niego denerwuje to te.......pady. :roll:

:D :mrgreen:

Pomstujecie na Neymara za to, co zrobił w powyższym filmiku, czy za to, że zbyt często kładzie się na murawie symulując, że jest faulowany?
Jedno z drugim się raczej nie wiąże, bo w filmiku po przerzuceniu piłki nad Baskiem był jednak nieprawidłowo blokowany przez przeciwnika, ale to moje prywatne zdanie. Rozumiem, że piłkarze Athletic Bilbao mogli się wkurzyć próbą ośmieszenia ich zawodnika, ale ich reakcja była małostkowa (to też moje zdanie). Na uwagę bardziej zasługuje spokój, jaki Neymar zachował po agresywnej i napastliwej reakcji swoich przeciwników. To znamionuje jego klasę...
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 03.06.2015 08:20

walp napisał(a):To teraz Prince Ali na tron, z automatu?

Zgodnie ze statutem FIFA zastąpi go.....ten pan. 8)
....do następnych wyborów. :lol:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 03.06.2015 11:04

rafalisko30 napisał(a): Pomstujecie na Neymara za to, co zrobił w powyższym filmiku, czy za to, że zbyt często kładzie się na murawie symulując, że jest faulowany?
Jedno z drugim się raczej nie wiąże, bo w filmiku po przerzuceniu piłki nad Baskiem był jednak nieprawidłowo blokowany przez przeciwnika, ale to moje prywatne zdanie. Rozumiem, że piłkarze Athletic Bilbao mogli się wkurzyć próbą ośmieszenia ich zawodnika, ale ich reakcja była małostkowa (to też moje zdanie). Na uwagę bardziej zasługuje spokój, jaki Neymar zachował po agresywnej i napastliwej reakcji swoich przeciwników. To znamionuje jego klasę...

ja nie pomstuję... trik jaki miał w zamyśle zrobić był świetny, po co było zatrzymanie go przez piłkarza Bilbao nie wiem :? , piłka przecież i tak zmierzała za linię boiska, i Neymar by go nie obiegł w tym czasie; a pady - jak inne elementy gry - ćwiczy cała Barca i nie tylko oni; reakcja piłkarzy Bilbao być może odzwierciedlała upadek Neymara na tylko zatrzymanie go ręką przez przeciwnika (jaka była siła przytrzymania obliczyć nie potrafię :) , ale odleciał jakby po ciosie)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2015 11:53

Tak, z pewnością Neymar wykazał się klasą....brak słów...ja bym raczej 0owiedział, że bał się, że po pysku dostanie ale wreszcie to nastąpi...szkoda, że ten goguś nie kozaczył tak podczas pamiętnego meczu z Niemcami :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.06.2015 12:57

rafalisko30 napisał(a):Rozumiem, że piłkarze Athletic Bilbao mogli się wkurzyć próbą ośmieszenia ich zawodnika, ale ich reakcja była małostkowa (to też moje zdanie). Na uwagę bardziej zasługuje spokój, jaki Neymar zachował po agresywnej i napastliwej reakcji swoich przeciwników. To znamionuje jego klasę...

Sądzę, że to była po prostu kumulacja wszystkich zachowań Neymara w tym meczu.
Niezliczona ilość "fauli" bo których Pudzianowski by nie wstał z gleby przez tydzień ( a Neymar "deczko" skromniejszej postury :oczko_usmiech: ), mnogość padów, które winny służyć jako filmy poglądowe dla młodych gliniarzy..... :roll:
Jakoś wcale się nie dziwię, że gości krew zalewa........
I mam nadzieję, że nie trafi kiedyś na jakiegoś nerwowego, który będzie chciał przejść do historii jak Axel Witsel......
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 03.06.2015 18:27

alechandro napisał(a):Tak, z pewnością Neymar wykazał się klasą....brak słów...ja bym raczej 0owiedział, że bał się, że po pysku dostanie ale wreszcie to nastąpi...szkoda, że ten goguś nie kozaczył tak podczas pamiętnego meczu z Niemcami :D

Nie kozaczył, bo po prostu nie grał w tym pamiętnym meczu :D
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 03.06.2015 18:30

anakin napisał(a):I mam nadzieję, że nie trafi kiedyś na jakiegoś nerwowego, który będzie chciał przejść do historii jak Axel Witsel......

Już niedługo może przejść do historii jako zawodnik Juve, ponoć są nim zainteresowani
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2015 19:12

rafalisko30 napisał(a):Nie kozaczył, bo po prostu nie grał w tym pamiętnym meczu :D

Dobrą masz pamięć, nie doceniłem Cię... :wink:
Był z drużyną z boku...przygaszony, cichy jakby inny od tego kozaka, którego buźkę pokazywali przed meczem jako wielkiego nieobecnego... :D
rafalisko30 napisał(a):Już niedługo może przejść do historii jako zawodnik Juve, ponoć są nim zainteresowani

To prawda ale to jest opcja...od nowego sezonu zawodnikiem będzie Khedira a priorytetem do środka jest Allan z Udinese lub Nainggolan z Cagliari, który obecnie gra w Romie...najwyższe notowania ma Allan co popieram...
To na wypadek odejścia Pogby lub Vidala choć wolę aby odszedł Pogba za którego jakiś leszcz z 80 baniek zapłaci... :wink:
Póki co są już Dybala, Khedira, Rugani oraz Berardi lub Zaza...ciekawe mercato się zapowiAda dzięki wpływom z LM !
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 03.06.2015 19:28

alechandro napisał(a):To na wypadek odejścia Pogby lub Vidala choć wolę aby odszedł Pogba za którego jakiś leszcz z 80 baniek zapłaci... :wink:

Pogba to przecież kawał dobrego zawodnika...
Może nie jest wart tych 80 baniek, ale przyszłość niewątpliwie może należeć i do niego...
Moim zdaniem Juve nie powinno się go pozbywać, no ale jak ktoś daje taką kasę... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2015 20:17

Nie muszą sprzedawać bo biedni nie są ale sprzedaż Zidana wyszła na dobre bo za kasę za niego sprowadzili Buffona, Nedveda i Thurama...Pogba to bardzo dobry grajek ale w decydujących momentach zazwyczaj spala się...jak ktoś będzie wykładał 80/90 baniek to nie ma co się zastanawiać choć 80 milionowa oferta Barcy została odrzucona...dla mnie ważniejszym zawodnikiem jest Vidal - serce i płuca tego zespołu...
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 03.06.2015 20:23

alechandro napisał(a):..... choć 80 milionowa oferta Barcy została odrzucona...

Bardziej o 12mln.... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2015 20:42

Nie...zapewniam Cię, że to akurat ściema bo Pogba nie należy do takich snobów...pamiętaj o tym, że Pogba odrzucił kontrakt PSG gwarantujący mu 15 mln rocznie...nie sugeruj się tym co piszą pismaki bo teraz jest już sezon ogórkowy...według najbardziej wiarygodnych źródeł nie było w ogóle mowy o żądaniach Pogby tego typu...zwykła ściema jaką niepotrzebnie karmieni są czytelnicy porównujący go całkowicie bezpodstawnie do Balotellego...w Juve Pogba zarabia 4,5 mln...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.06.2015 20:46

Wart jest chłop 80 baniek?
Nie wydaje mnie się............

No, ale jeżeli ktoś jest wstanie wyłożyć 100 za Bale'a, to czemu nie dać 99 za Pogbę..... :roll:
Wg mnie PR ma zdecydowanie lepszy niż umiejętności, które prezentuje........
Ale zaznaczam, że oglądam gościa sporadycznie, więc nie jest powiedziane, że się znam.... :oczko_usmiech:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 04.06.2015 08:36

alechandro napisał(a):...w Juve Pogba zarabia 4,5 mln...

Lewandowski w BVB zarabiał podobnie....a w Bayernie :?: :roll:
Nikt nie zmienia barw klubowych dla idei. :D
Kierują się głównie zasadą...."kasa misiu...kasa". :roll:
Całe szczęście ,że nie wszyscy....ale jak wcześniej napisałem to gatunek dinozaurów....czyli na wymarciu. :?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 04.06.2015 19:59

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 476
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone