Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.06.2015 09:02

alechandro napisał(a):Messi genialny ale Barcelona powinna się wstydzić, że ma w swoich szeregach takiego idiotę jak Neymar...mam nadzieję, że ktoś go wreszcie weźmie za pysk...

Ja bym powiedział, że raczej młody szczyl, który posiada spore umiejętności i się po prostu nimi popisuje.
Wyrośnie z tego ( bo, jeżeli się nie mylę, masz na myśli jego zagranie w ostatnim meczu przeciwko Athletic).
Jedyne co mnie u niego denerwuje to te.......pady. :roll:
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 02.06.2015 09:04

GOLDEN napisał(a):
alechandro napisał(a):Messi genialny ale Barcelona powinna się wstydzić, że ma w swoich szeregach takiego idiotę jak Neymar...mam nadzieję, że ktoś go wreszcie weźmie za pysk...

Możesz sprecyzować czym Ci podpadł. :? Widać przedfinałowe emocję się udzielają. :D

Nie oglądałeś swojej drużyny w Pucharze Króla..??? :roll: :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2015 09:34

Też myślę, że z tego wyrośnie ale z drugiej strony to ma już 23 lata...ostatni mecz w PK to już była żenada bo bez względu na przeciwnika jakiś szacunek się należy...piłkarsko Neymar jest świetny ale klasa zawodnika to nie tylko aspekt typowo piłkarski ale całokształt...takie zachowanie jest nie do pomyślenia w przypadku tych największych, z klasą do których i zaliczam Messiego...
Golden...nie szukaj spisku...moja wielka niechęć do Neymara zaczęła się w czasie Pucharu Konfederacji i MŚ gdzie Neymar także brzydko zachowywał się w stosunku do innych...w sobotę chciałem obejrzeć dobry mecz inie zawiodłem się ale żenada w wykonaniu tego głupka spieprzyła mi radość z oglądania tego meczu...te pady o których wspomniał ani robią się już powoli irytujące i męczące....przecież Barcelona miała już pewne zwycięstwo ale jego bolało chyba to, że cała uwaga skupiona była na Messim i postanowił w swoim stylu sprawić aby to o nim było głośniej....problemu chyba nie widzą tylko kibice Barcelony, którzy chyba zapominają, że i w ich szeregach występują i występowali w przeszłości zawodnicy z klasą....
A na matginesie....cóż za szybki i liczny odzew, chyba stęskniliście się za mną ?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.06.2015 09:56

alechandro napisał(a):A na marginesie....cóż za szybki i liczny odzew, chyba stęskniliście się za mną ?

Jeżeli o mnie chodzi to w spazmach chodzę drugi tydzień... :cry: :mrgreen:
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 02.06.2015 10:32

Obrazek
Obrazek
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 02.06.2015 10:59

GOLDEN napisał(a):

Możesz sprecyzować czym Ci podpadł. :? Widać przedfinałowe emocję się udzielają. :D

chyba m.in. to
anakin napisał(a):Jedyne co mnie u niego denerwuje to te.......pady. :roll:

:D :mrgreen:
marchos87
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marchos87 » 02.06.2015 12:11

Wyobraźnia poniosła kolegę w finale :D
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 02.06.2015 14:47

Alias21 napisał(a):Nie oglądałeś swojej drużyny w Pucharze Króla..??? :roll: :smo:

Oglądałem.. 8)
Twoja drużyna z nieszczęśliwego splotu wydarzeń...nie wystąpiła w finale. :wink:

alechandro napisał(a):...moja wielka niechęć do Neymara zaczęła się w czasie Pucharu Konfederacji i MŚ gdzie Neymar także brzydko zachowywał się w stosunku do innych..

To dużo wyjaśnia....
Generalnie zgadzam się z wami dwoma....że wyrośnie z tego.Ponosi go "młodzieńcza fantazja"...w lidze brazylijskiej jak i reprezentacji miał status gwiazdy i mógł wszystko...w Europie dopiero nią będzie....

alechandro napisał(a):.... chyba stęskniliście się za mną ?

Baaardzo. :lol: Twoje celne uwagi zawsze znajdują odzew... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2015 15:53

Cieszy mnie to...a co do emocji przed finałem to nie ukrywam, że są ale...większe emocje były w czasie meczu grupowego kiedy ważyły się losy awansu...serio...a to wszystko z powodu, który już przytoczyłem...Juve skazywane było na pożarcie i zna swoje miejsce w szeregu, z szacunkiem wypowiada się o rywalu a Barca ? Trofeum kolejne do gabloty a kibice tej drużyny już je przytulają...dla mnie to mecz z cyklu tych - możemy ale cudów od nas nikt nie wymaga bo zrobiliśmy bardzo dużo...nie lekceważyłbym jednak Juve bo potem znowu może okazać się, że Barcelona w meczu z Juve nie była w formie... :wink:
To tak jak Real...miało być szybko, łatwo i przyjemnie a po dwumeczu okazało się, że Real był bez formy jak większość zespołów, które akurat grały z Juve :lol:

Co do Neymara - nie przeczę, że piłkarsko jest świetny ale kiedyś się doigra i zapewniam Was, że to jedyny zawodnik, którego nie będzie mi szkoda...
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.06.2015 17:13

alechandro napisał(a):To tak jak Real...miało być szybko, łatwo i przyjemnie a po dwumeczu okazało się, że Real był bez formy jak większość zespołów, które akurat grały z Juve :lol:

To jest ta jedna z przedziwnych tajemnic futbolu - niektóre drużyny nie przegrywają, ponieważ przeciwnik okazał się lepszy, tylko akurat tego dnia nie miały formy. :oczko_usmiech:

Radość moja byłaby wielka, gdyby wygrał Juventus, ale kalkulator szans podpowiada mi inny wynik.
Jednak moja maszynka do typowania, w tym sezonie bardzo często się myliła. :wink:

Podoba mi się to hasło dotyczące Buffona: "From Berlin to Serie B, from Serie B to Berlin."
(W 2006 roku zdobył w Berlinie mistrzostwo świata, potem była degradacja do Serie B, a teraz zagra
w stolicy Niemiec finał LM).

4 days to go ... :wink:
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 02.06.2015 17:58

No i po Blatterze....Raptem 4 dni sprawował władzę po ponownym wyborze.... :roll:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 02.06.2015 18:06

To teraz Prince Ali na tron, z automatu?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2015 19:03

Chwała mu za to...lepiej później niż wcale...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.06.2015 19:58

alechandro napisał(a):Chwała mu za to...lepiej później niż wcale...

Ja bym powiedział, że raczej.......cela mu za to. :roll:
Myślę, że doopa się nieźle pali skoro sam zrezygnował........
Jakoś nie wierzę, że to dla dobra futbolu...... :roll:

Ale chyba będą nowe wybory.
W tv mówili , że nowego szefa poznamy od grudnia'15 do marca'16.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2015 20:20

walp napisał(a):"From Berlin to Serie B, from Serie B to Berlin."

Ciężki okres...upokorzenia i dno...teraz jak sobie człowiek pomyśli, że wszystko niesłusznie...tym bardziej dziw, że zdołali w tak krótkim czasie dojść do finału !
O dziwo...degradacja przerodziła sympatię do klubu w miłość !
anakin napisał(a):Myślę, że doopa się nieźle pali skoro sam zrezygnował........

Z pewnością wie coś czego jeszcze opinia publiczna nie wie...nigdy by się sam nie poddał bez grubego powodu !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 475
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone