30 lat temu.......
rafalisko30 napisał(a): Czy ktoś się zastanawiał jak będzie grała Barca bez Messi'ego?
rafalisko30 napisał(a):Tak sobie oglądam finał Pucharu Króla i właśnie wymiękłem (który to już raz), jeśli chodzi o Leo. Ten gość jest po prostu z innej planety. Czy ktoś się zastanawiał jak będzie grała Barca bez Messi'ego?
GOLDEN napisał(a):walp zapomniał wymienić w zestawieniu gwiazd Barcy.....Ronaldinho Gaúcho...a to przy nim Messi był wschodzącą gwiazdą ,gdy Brazyliczyk czarował w LM.
walp napisał(a):Mimo, że nie kibicuję Barcelonie, zawsze darzyłem sympatią, ba, podziwiałem Ronaldinho, także kiedy grał na Camp Nou i pamiętam te wszystkie standing ovations. Potem przyszedł Lionel, później będą inni bogowie. No taki ich los ...przychodzą, odchodzą.
walp napisał(a):Raul73 napisał(a):Zastanawia mnie jeszcze jedno: to już kolejne Gran Derbi (piąty czy szósty z rzędu), w którym Messi nie istnieje na boisku - czyżby jakiś kompleksik?
Moim zdaniem, to nie żaden kompleks, bo niby na punkcie kogo, czego To zwyczajny efekt "fali", mówiąc wprost, zwyżki lub zniżki formy. Pamiętamy wszyscy Ronaldo de Assís Moreira vel Ronaldinho, kiedy po skończonym meczu, Camp Nou dziękował mu przez standing ovation. Później stopniowo w cieniu Lionela, teraz Lionel .... Każda, nawet wysoka fala kiedyś opada, niestety. Messi gra w Barcy od października 2004.
alechandro napisał(a):Messi genialny ale Barcelona powinna się wstydzić, że ma w swoich szeregach takiego idiotę jak Neymar...mam nadzieję, że ktoś go wreszcie weźmie za pysk...
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki