Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.05.2015 15:50

anakin napisał(a):Nowa typerka się pojawiła.. :D

Zaprosiłem ją w PW do nowej edycji 2015/2016 :wink:
Jeśli będzie typowała tak dobrze jak Blaugrana :idea: ... to o podium może być twarda walka damsko-męska :oczko_usmiech:

Blaugrana skorzystała z zaproszenia na początku edycji ... i chyba nie żałuje uczestnictwa w zabawie :smo:
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 15.05.2015 16:08

GOLDEN napisał(a):Typ zamieściłem...bez obaw...nie edytuję go. :D

Dzięki za miłe słowa :). Wystarczy mi 1 miejsce ex aequo, postawię chyba na Juventus. Powodzenia! Dla mnie to również zabawa i nie potnę się, kiedy przegram ;), obiecuję!
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 15.05.2015 16:24

alechandro napisał(a):Trzeba potrafić przede wszystkim zachować szacunek dla przeciwnika...teraz już wymówki - a bo udane losowanie, a bo Real bez formy i tak bez końca...prześledź sobie moje posty jak odnosiłem się do półfinalistów a jak pozostali "znafcy" traktowali Juve...

Piszesz o szacunku do przeciwnika, jednocześnie nazywając rywali "ciotami"? Pogardliwie nazywasz "znafcami" tych, którzy ośmielili się zauważyć, że Juventus w półfinałach faworytem nie jest? Naśmiewasz się z typowań niekorzystnych dla Juve? Drzesz szaty po przyznaniu Realowi karnego?

W gimnazjum jesteś? :lol:

A przy okazji... Skąd określenie "cioty", "panienki", które są chyba Twoimi ulubionymi na określenie gry drużyn hiszpańskich? Chodzi o symulowanie? Zauważ, że w końcówce w tej samej chwili w różnych miejscach boiska leżało trzech graczy Juve, o czym wspominał Baszczyński...

alechandro napisał(a):Jeśli zaś Barcelona wygra to pojawią się tu nawet znafcy, którzy w całym cyklu oglądają tylko finał... :lol:
Wejdą tylko na chwilę aby swój kretynizm pozostawić...
Jeden się pulta bo wyskakuję z ciociami a to chyba nic obraźliwego, co ? Niech idzie do kościoła w takim razie bo tam jest jego miejsce...

Mógłbyś mi wyjaśnić, dlaczego uważasz się za lepszego od innych kibiców? Dlatego że długo kibicujesz jednej drużynie? Przypominasz mi prymitywa Małeckiego, który kiedyś wysyłał do domu tzw. "pikników"...

Taaa, "ciocie" nie są obraźliwe, ale stwierdzenie, że "Real zagrał słabo" wywołuje Twoje święte oburzenie... I pozwól, chłopczyku, że o pójściu do kościoła sam będę decydował.

alechandro napisał(a):Ty piejesz do mnie przy każdej nadarzającej się okazji, już kiedyś miałeś do mnie pewne obiekcje !

Przy każdej okazji? Robię to po raz drugi. Za każdym razem wykazałeś się nieuzasadnionym poczuciem wyższości i pogardą dla innych (kiedyś "Turasy", "brudasy", "kebaby", teraz "cioty", "dzieci" itp.), czego nie znoszę.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.05.2015 17:15

Widzę, że emocje przed finałem rosną, ale czy wiecie, że panie z UEFA Women's Champions League
już finał w Berlinie rozegrały? :)

We wczorajszym meczu zmierzyły się drużyny FFC Frankfurt i Paris Saint-Germain. Niemiecki zespół wygrał 2:1.

Pierwszą bramkę dla Frankfurtu strzeliła Celia Šašić - taki odpowiednik Lionela i Cristiano, bo to Król-owa strzelców
kobiecej LM w tym sezonie (14 goli). :!: Obydwaj panowie mają chyba po 10 bramek.

Obrazek

Bramki PSG broniła nasza Katarzyna Kiedrzynek. :wink:
Pani Katarzyna robi niesamowitą karierę na Zachodzie. Z PSG ma podpisany 3-letni kontrakt.

Obrazek
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.05.2015 19:21

walp napisał(a):.............

Nawet nie wiedziałem, że są prowadzone takie rozgrywki.... :?
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 15.05.2015 19:28

anakin napisał(a):

Bylem nawet na meczu WCL gdy nasze "Unitki" galy z VFL Wolfsburg kilka lat temu :mrgreen: :oczko_usmiech:
Niestety kobieca pilka w Raciborzu sie rozsypala :?
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 15.05.2015 19:39

Wczoraj meczyk był na Eurosport2,czytałem że ta nasza bramkarka Katarzyna Kiedrzynek jest w swoim fachu naprawde bardzo dobra.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.05.2015 19:45

Kiedyś w Krakowie Podgórze miało dosyć mocną sekcję, ale dziś to już III liga małopolska.......... :cry:
W I lidze Wanda,ale też bez szału.... :?

Ciekawe............ :?
Swoją drogą jak potwierdzi się 50% plotek o planowanych transferach, to namiesza się nieźle w europejskim futbolu klubowym... :wink:
Bale, DiMaria, Cavani, Hummels, Goetze, Pogba, Falcao, De Gea, Pedro, Alves, Deppay, De Bruyne, Ibrahimović, Gündogan, Benzema, Ronaldo...........sporo tego. :wink:
Ostatnio edytowano 15.05.2015 20:03 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 15.05.2015 19:56

Jak by nie patrząc piłka nożna w wykonaniu kobiet w naszym kraju to naprawdę...zresztą pewnie na świecie też.zresztą tutaj jest temat LM.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.05.2015 20:09

andywiki napisał(a):... zresztą tutaj jest temat LM.

Ale że jak, że nie wypada o damach kopiących futbolówkę :?: :roll:

andywiki napisał(a):Wczoraj meczyk był na Eurosport2,czytałem że ta nasza bramkarka Katarzyna Kiedrzynek jest w swoim fachu naprawde bardzo dobra.

Musi być dobra, nawet bardzo, skoro z pół-amatorskiej polskiej ligi, przeszła od razu do europejskiego giganta.
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 15.05.2015 20:11

No racja anakin dziś futbol to kasa więc,ale dla nas kibiców to fajna sprawa
walp-spokojnie :D,futbol kobiecy w naszym kraju jest na niskim poziomie,zresztą jest to przykre ale nasz futbol jest ogółem na niskim poziomie mam na myśli naszą ligę.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.05.2015 21:10

Bayerm wtopił bodajże piąty mecz w lidze od momentu kiedy nic nie musi...... :roll:
Niby nie musi, ale trochę kicha tak przegrywać....... :?

Lewandowski też nie bardzo zdobędzie tytuł króla strzelców ( w ostatnim meczu musiałby strzelić min. 3 bramki)...........

W Anglii fatalne pożegnanie Gerrarda z Anfield ( 1:3 z Crystal Palace).

A jutro Atletico - FCB.
Punkt w tym meczu daje Barcelonie tytuł mistrzowski. :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 16.05.2015 21:48

anakin napisał(a):A jutro Atletico - FCB.
Punkt w tym meczu daje Barcelonie tytuł mistrzowski. :D

Na pewno :?:

Real ma 86 pkt i gra jeszcze 2 mecze: z Espanyolem oraz Getafe. Jeśli obydwa wygra, będzie miał 92 pkt.

Barca ma 90 pkt. Jeśli jutro zdobędzie z Atletico tylko 1 pkt, a mecz w ostatniej kolejce z Deportivo przegra,
(no wiem, wiem, że to mało prawdopodobne) to z 91 punktami będzie wice. :wink:

Ale teoretycznie chyba dobrze kombinuję :?: :roll:
Ostatnio edytowano 17.05.2015 10:29 przez walp, łącznie edytowano 1 raz
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 16.05.2015 22:45

dids76 napisał(a):
anakin napisał(a):

Bylem nawet na meczu WCL gdy nasze "Unitki" galy z VFL Wolfsburg kilka lat temu :mrgreen: :oczko_usmiech:
Niestety kobieca pilka w Raciborzu sie rozsypala :?

Ja dla odmiany byłem jakiś czas temu na meczu Medyk - Unia.. Pajorka 2 strzeliła wtedy,a w drodze na mecz instruowałem jakiegoś Raciborzanina jak dojechać na stadion.. ;) Jakoś trochę potem chyba to faktycznie legło?

Pozdrawiam :)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 16.05.2015 22:52

andywiki napisał(a):Jak by nie patrząc piłka nożna w wykonaniu kobiet w naszym kraju to naprawdę...zresztą pewnie na świecie też.zresztą tutaj jest temat LM.

A ja uważam, że powolutku się rozwija (w skali kobiecej) i np. ostatnio Medyk powalczył notabene w LM.. :)

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... rket-konin

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... -w-szkocji
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 470
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone