Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja
napisał(a) Krzychooo » 15.05.2015 16:24
alechandro napisał(a):Trzeba potrafić przede wszystkim zachować szacunek dla przeciwnika...teraz już wymówki - a bo udane losowanie, a bo Real bez formy i tak bez końca...prześledź sobie moje posty jak odnosiłem się do półfinalistów a jak pozostali "znafcy" traktowali Juve...
Piszesz o szacunku do przeciwnika, jednocześnie nazywając rywali "ciotami"? Pogardliwie nazywasz "znafcami" tych, którzy ośmielili się zauważyć, że Juventus w półfinałach faworytem nie jest? Naśmiewasz się z typowań niekorzystnych dla Juve? Drzesz szaty po przyznaniu Realowi karnego?
W gimnazjum jesteś?
A przy okazji... Skąd określenie "cioty", "panienki", które są chyba Twoimi ulubionymi na określenie gry drużyn hiszpańskich? Chodzi o symulowanie? Zauważ, że w końcówce w tej samej chwili w różnych miejscach boiska leżało trzech graczy Juve, o czym wspominał Baszczyński...
alechandro napisał(a):Jeśli zaś Barcelona wygra to pojawią się tu nawet znafcy, którzy w całym cyklu oglądają tylko finał...
Wejdą tylko na chwilę aby swój kretynizm pozostawić...
Jeden się pulta bo wyskakuję z ciociami a to chyba nic obraźliwego, co ? Niech idzie do kościoła w takim razie bo tam jest jego miejsce...
Mógłbyś mi wyjaśnić, dlaczego uważasz się za lepszego od innych kibiców? Dlatego że długo kibicujesz jednej drużynie? Przypominasz mi prymitywa Małeckiego, który kiedyś wysyłał do domu tzw. "pikników"...
Taaa, "ciocie" nie są obraźliwe, ale stwierdzenie, że "Real zagrał słabo" wywołuje Twoje święte oburzenie... I pozwól, chłopczyku, że o pójściu do kościoła sam będę decydował.
alechandro napisał(a):Ty piejesz do mnie przy każdej nadarzającej się okazji, już kiedyś miałeś do mnie pewne obiekcje !
Przy każdej okazji? Robię to po raz drugi. Za każdym razem wykazałeś się nieuzasadnionym poczuciem wyższości i pogardą dla innych (kiedyś "Turasy", "brudasy", "kebaby", teraz "cioty", "dzieci" itp.), czego nie znoszę.