Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja
napisał(a) Użytkownik usunięty » 15.05.2015 13:29
Nigdzie nie napisałem, że chodzi o Ciebie ale chyba zdajesz sobie sprawę z tego jaka jest średnia wieku kibica Barcelony albo Realu ?
Problem w tym, że widzę po wypowiedziach poziom wypowiedzi tych kibiców...ja swoje piszę ale nie próbuję usilnie nawracać kogoś i przekonać do miłości do Juve...nie mogę też jednak pozwolić aby ktoś nie znając faktów obrażał klub tylko na podstawie tego co pitoli Szpakowski czy Borek...
Druga sprawa - przed meczem Juve z Realem były zdjęcia Lwów atakujących biedną zebrę itd. bo Juve było skazane na pożarcie...Real dostał w ciry to nagle okazało się, że Real nie w formie itd...
...prawda jest taka, że Allegri zmiażdżył taktycznie Ancelottiego a zawodnicy Juve umierali i walczyli za drużynę...w Realu tylko jeden chciał umierać za Real - James...reszta to najemnicy, którym w doopach się od nadmiaru ojro poprzewracało...
Mało prawdopodobne, że Juve wygra w finale z Barcą ale gdyby tak się stało to okaże się, że Juve przekupiło sędziów i samą Barcelonę aby się podłożyła...
Jeśli zaś Barcelona wygra to pojawią się tu nawet znafcy, którzy w całym cyklu oglądają tylko finał...
Wejdą tylko na chwilę aby swój kretynizm pozostawić...
Jeden się pulta bo wyskakuję z ciociami a to chyba nic obraźliwego, co ? Niech idzie do kościoła w takim razie bo tam jest jego miejsce...
Podczas początków naszej zabawy byli inni ludzie ale oni już się nie udzielają, dobrze, że jeszcze kilku wartościowych pozostało...nowych nie muszę wszystkich tolerować podobnie jak oni mnie ale do typowania zawsze będę chętny ( bez względu na wynik )...
Chciałeś esej to go masz...
Janusz Bajcer napisał(a):Trzydzieści tak temu to chyba jeszcze w "pieluchy robiłeś"
pampersów wtedy nie było
30 lat temu miałem 8 lat...Juventusem zaraził mnie ojciec ale tego co stało się na Heysel do końca nie rozumiałem...
anakin napisał(a):......
Ciebie nawet nie miałem na myśli bo wiem jaki masz stosunek do tych wszystkich spraw...kilka lat na forum już prowadzimy różne wojenki chyba, nie ?