Nie ma takiej opcji.....Krzychooo uważnie kontroluje moje typy...
Ucinam spekulację.......i postawię na Barcelonę,fakty mówią same za siebie.
Janusz Bajcer napisał(a):greenrs napisał(a):PS: Chyba wiem, jaki Krzychooo zatypuje wynik na finał
Remis i karne dla Juwe
Jak ustrzeli 4 punkty - jest Mistrzem Ligi Mistrzów 2014/2015
Jeśli przy takim typowaniu trafi zero - i tak jest drugi.
No i może być jeszcze opcja, że będzie dwóch Mistrzów Ligi Mistrzów
Edit. Zakładam, że GOLDEN nie wytypuje zwycięstwa JUVE
GOLDEN napisał(a):Raul73 napisał(a):Jakoś mi nazwa tego zespołu wyleciała chwilowo z głowy
Cuś na B chyba
Jak Suarez nikogo nie ugryzie do końca edycji LM to będzie.....finał
alechandro napisał(a):GOLDEN napisał(a):będzie.....finał
Zapomnij...
GOLDEN napisał(a):Tak.....dla odświeżenia pamięci....bo niekiedy zawodna jest.
Krzychooo napisał(a):Ilu doradców! Dzięki!
No zobaczymy, czy GOLDEN dotrzyma słowa . Liczę na honorowe typowanie, Kolego! Jeśli wytypuje zwycięstwo Juve, nie mam szans. Oczywiście, wtedy postawię na Barcę, ale On zgarnie punkty za wskazanie triumfatora...
alechandro napisał(a):Skąd...doskonale to pamiętam ale nie znaczy to, że mogłem pisać poważnie...w trakcie rozgrywek, patrząc na to co prezentuje Barcelona moje odczucia zmieniły się o 180 stopni ale kto stawiał też na Juventus ?
rysiek_r74 napisał(a):alechandro napisał(a):Skąd...doskonale to pamiętam ale nie znaczy to, że mogłem pisać poważnie...w trakcie rozgrywek, patrząc na to co prezentuje Barcelona moje odczucia zmieniły się o 180 stopni ale kto stawiał też na Juventus ?
No właśnie ja jako jedyny (z typerów) typowałem zwycięzcę LM - Juventus.
W finale już są i szanse też mają. to jest jeden mecz i wszystko może się zdarzyć
Krzychooo napisał(a):
No zobaczymy, czy GOLDEN dotrzyma słowa . Liczę na honorowe typowanie, Kolego! Jeśli wytypuje zwycięstwo Juve, nie mam szans. Oczywiście, wtedy postawię na Barcę, ale On zgarnie punkty za wskazanie triumfatora...
alechandro napisał(a):Mogę Cię zapewnić a nawet obiecuję Ci, że bez względu na wynik niczego tutaj nie napiszę a nawet nie pojawię się w tym wątku aż do czasu następnego typowania...po zwycięstwie będę dumny, porażkę przyjmę z pokorą ale tutaj mnie zgodnie z obietnicą nie zobaczysz...
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki