Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
GOLDEN
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 14.05.2015 10:07

Nie ma takiej opcji.....Krzychooo uważnie kontroluje moje typy... :mrgreen:
Ucinam spekulację.......i postawię na Barcelonę,fakty mówią same za siebie. :wink:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 14.05.2015 12:03 przez GOLDEN, łącznie edytowano 1 raz
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.05.2015 10:19

gratulacje dla tych co na pudle i muszę to powiedzieć, choć chciałbym odwrotnie: gratulacje dla Barcy za wygrana LM

btw: anal izując Real... mz Ronaldo poza karnym nie było na meczu, poza tym powinni jechać na zbieżność
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 14.05.2015 10:24

Janusz Bajcer napisał(a):
greenrs napisał(a):PS: Chyba wiem, jaki Krzychooo zatypuje wynik na finał :mrgreen:

Remis i karne dla Juwe :smo:
Jak ustrzeli 4 punkty - jest Mistrzem Ligi Mistrzów 2014/2015 :idea:

Jeśli przy takim typowaniu trafi zero - i tak jest drugi. :idea:

No i może być jeszcze opcja, że będzie dwóch Mistrzów Ligi Mistrzów :oczko_usmiech:

Edit. Zakładam, że GOLDEN nie wytypuje zwycięstwa JUVE :wink:

To są dopiero prawdziwe piłkarskie emocje :wink:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 14.05.2015 15:24

Tak.....dla odświeżenia pamięci....bo niekiedy zawodna jest. :wink:

GOLDEN napisał(a):
Raul73 napisał(a):Jakoś mi nazwa tego zespołu wyleciała chwilowo z głowy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cuś na B chyba :wink: :wink:

Jak Suarez nikogo nie ugryzie do końca edycji LM to będzie.....finał :wink:

alechandro napisał(a):
GOLDEN napisał(a):będzie.....finał :wink:

Obrazek
Zapomnij...

:papa:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 14.05.2015 16:54

A tak przed finałem to,.......super zabawa była "szału" nie zrobiłem ale miło było "czymś" się w tej zabawie zaznaczyć....

Najwięcej punktów w jednej kolejce zdobyli:
VONPLES - 21 pkt (V K)

Najlepsi w półfinałach:
VONPLES i antimadritista - 7 pkt

.....pozdrawiam i życzę wszystkim mającym szansę na zwycięstwo...Zwycięstwa!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.05.2015 17:27

GOLDEN napisał(a):Tak.....dla odświeżenia pamięci....bo niekiedy zawodna jest. :wink:

Skąd...doskonale to pamiętam ale nie znaczy to, że mogłem pisać poważnie...w trakcie rozgrywek, patrząc na to co prezentuje Barcelona moje odczucia zmieniły się o 180 stopni ale kto stawiał też na Juventus ?
A Barca jak by nie było mocniejsza jest ale w finale podczas jednego meczu na neutralnym boisku może być różnie...
Historia lubi się powtarzać a na tym stadionie Buffon, Pirlo i Barzagli wznieśli puchar świata...
Czyżby przepowiednia Kloppa o tym, że Juve wygra LM miała się sprawdzić ?

Obrazek

Kreatywność co niektórych nie zna granic... :lol:
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 14.05.2015 18:25

Ilu doradców! 8O :wink: Dzięki!

No zobaczymy, czy GOLDEN dotrzyma słowa ;). Liczę na honorowe typowanie, Kolego! :) Jeśli wytypuje zwycięstwo Juve, nie mam szans. Oczywiście, wtedy postawię na Barcę, ale On zgarnie punkty za wskazanie triumfatora...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.05.2015 20:37

Krzychooo napisał(a):Ilu doradców! 8O :wink: Dzięki!
No zobaczymy, czy GOLDEN dotrzyma słowa ;). Liczę na honorowe typowanie, Kolego! :) Jeśli wytypuje zwycięstwo Juve, nie mam szans. Oczywiście, wtedy postawię na Barcę, ale On zgarnie punkty za wskazanie triumfatora...

To protect and to serve. :mrgreen:

A z tymi punktami bonusowymi za zwycięstwo FCB zalecałbym daleko idącą ostrożność. :wink:
Jakby co można zapytać Ronaldo czy Ramosa..... :oczko_usmiech:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.05.2015 20:46

tymczasem Sevilla (LE) już kupuje bilety do Warszawy; wczoraj Włosi tryumfowali, dziś dostają lanie, 0:5 w dwumeczu, a to dopiero początek :?
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 14.05.2015 20:52

alechandro napisał(a):Skąd...doskonale to pamiętam ale nie znaczy to, że mogłem pisać poważnie...w trakcie rozgrywek, patrząc na to co prezentuje Barcelona moje odczucia zmieniły się o 180 stopni ale kto stawiał też na Juventus ?

No właśnie ja jako jedyny (z typerów) typowałem zwycięzcę LM - Juventus.
W finale już są i szanse też mają. to jest jeden mecz i wszystko może się zdarzyć :mrgreen:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.05.2015 20:54

rysiek_r74 napisał(a):
alechandro napisał(a):Skąd...doskonale to pamiętam ale nie znaczy to, że mogłem pisać poważnie...w trakcie rozgrywek, patrząc na to co prezentuje Barcelona moje odczucia zmieniły się o 180 stopni ale kto stawiał też na Juventus ?

No właśnie ja jako jedyny (z typerów) typowałem zwycięzcę LM - Juventus.
W finale już są i szanse też mają. to jest jeden mecz i wszystko może się zdarzyć :mrgreen:

ponieważ Real obstawiany przeze mnie już za burtą, to sercem jestem za Juve, ale rozum wie swoje :|
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.05.2015 21:35

Mnie rozum też to samo podpowiada ale tutaj będzie jeden, jedyny mecz na neutralnym terenie...decydujące będą dyspozycja dnia, aktualna forma i wiele innych czynników więc może być różnie...ja w każdym razie jadę do Berlina :!:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 15.05.2015 08:41

Krzychooo napisał(a):

Oczywiście,że postawić na Juve to żadna sztuka... :roll:
Jestem po szkole sportowej i gram fair play.Dla mnie kibica/fana Barcelony byłoby to sprzeczne z sumieniem. :wink: Szanuję klub z Turynu,ale żeby postawić na nich tylko po to,aby w awatarze był tytuł.... :?: :roll:
Nie mam ciśnienia,aby go zdobyć...przykład gajusa,który przedwcześnie chciał się go pozbyć,świadczy o tym jakie to brzemie.... :mrgreen: Od razu skojarzyłem to z Hobbitem i pierścieniem z "Władcy pierścieni"... :oczko_usmiech: Wybacz gajus. :wink:
Skoro mam być mistrzem,zostanę nim wraz z Barcą. :idea: ....Jeśli przegra... :roll: ...no cóż...wtedy będzie tak:

1.alechandro jak tylko wróci z Berlina napisze dwustronnicowy esej na temat:
Co my fszyscy zanafcy futbolu wiemy o klubie Juventus FC :?: :idea: ...a także,dlaczego sędzia w tym meczu pokazał tak mało żółtych kartek dla "nurków" z Barcelony. :?: :oczko_usmiech:

2.Jeśli wygra Juve,ale bez karnych....wtedy będzie dwóch mistrzów... :roll: ....i Ja to widzę tak:
Admin stoi na bramce a My obaj szczelamy karne,żeby wyłonić zwycięscę :mrgreen: ...oczywiście w Berlinie. :wink:

3.Karne+Juve....zostałeś mistrzem tegorocznej edycji...i ten tytuł należy Ci się jak nikomu innemu,z racji pecha/błędnej analizy,z poprzednich edycji...tabela wszech czasów nie kłamie. :wink:

Typ zamieściłem...bez obaw...nie edytuję go. :D

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.05.2015 09:04

Mogę Cię zapewnić a nawet obiecuję Ci, że bez względu na wynik niczego tutaj nie napiszę a nawet nie pojawię się w tym wątku aż do czasu następnego typowania...po zwycięstwie będę dumny, porażkę przyjmę z pokorą ale tutaj mnie zgodnie z obietnicą nie zobaczysz... :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.05.2015 09:11

alechandro napisał(a):Mogę Cię zapewnić a nawet obiecuję Ci, że bez względu na wynik niczego tutaj nie napiszę a nawet nie pojawię się w tym wątku aż do czasu następnego typowania...po zwycięstwie będę dumny, porażkę przyjmę z pokorą ale tutaj mnie zgodnie z obietnicą nie zobaczysz... :wink:

Admin becaluje kasę za każdy wątek mający ponad 100 tysi wyświetleń, więc nie rób sobie jaj... :roll:
Oczywiście dla autora wątku. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 468
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone