alessandro1977 napisał(a):
A na marginesie...dzieci ze strony Barcelony jako mecz, który będzie transmitowany w tvp w następnej kolejce wybrali mecz Barcelona - Benfica...będą więc grały rezerwy lalusiów z Benficą a dzieci z podstawówki będą podekscytowane...
Bo dzieci jakoś tak mają alessandro, że lubią oglądać jak dorośli faceci grają w piłkę.
Powtarzam - grają, a nie wypierdalają ją przy korzystnym wyniku do Tybru, wyjąc przy tym w niebogłosy przy najmniejszym choćby kontakcie z prawdziwym facetem.
Weś takiego np. Giovinco.....
Zaręczam Ci, że mój 10-letni syn wygląda poważniej.
Albo np. taki Chielini...
Kiedyś (przez przypadek oczywiście ) włączyłem jakiś mecz Juve, a córka mnie pyta czy to druga część "Frenkensteina".
A co do samych dzieci, to sam mistrz Yoda kiedyś powiedział, że :Truly wonderful the mind of a child is
alessandro1977 napisał(a):w tym samym czasie będzie leciał mecz Szachtar - Juventus, gdzie stawką jest 1 miejsce w grupie ale smsy dzieciarni i sezonowców ( bo takich kibiców przede wszystkim ma Barca ) zadecydowały o tak "wspaniałym" pojedynku w TVP....
Tutaj nie podysktutuję z Tobą, bo kto jak kto ,ale Ty wiesz najlepiej jak się ogląda...ustawione mecze.
alessandro1977 napisał(a):W TVP będą więc kit w postaci flaków z olejem, gdzie i tak wszystko jest przesadzone...dobrze, że mam N-kę i spokojnie obejrzę meczyk Juve...
Tutaj nie bardzo wiem czy mówisz "przesądzone" czy "przesadzone"...
Bo jeżeli to pierwsze to to akurat będziesz miał w meczu, który z takimi "emocjami" będziesz oglądał.
A jeżeli ten drugi wyraz miałeś na myśli to....powiem tak.
W 90 % meczach Bracy wszystko jest przesądzone już przed pierwszym gwizdkiem.
I zaprawdę powiadam Ci- ten mecz się do pozostałych 10 % z całą pewnością też nie zaliczy.
alessandro1977 napisał(a):Tak mam 35 lat i Juve kibicuje już 28 rok...
Chyba korespondecyjnie.
alessandro1977 napisał(a):na dobre i na złe.
W Leśniej Górze?
1977 powiadasz...
Rok 1977 jest rokiem: węża
Wąż jest zwinny, sprytny. Ma przenikliwy umysł i świetną intuicję. Lubi wywierać nacisk na innych. Podejmuje szybkie, pewne decyzje, bardzo łatwo odnosi sukcesy. Walczy do ostatniej kropli krwi, do końca nie opuszcza go entuzjazm i upór. Prócz wrodzonych predyspozycji pomaga mu w tym także wielkie szczęścia - zarówno w dziedzinie finansowej, jak i w karierze zawodowej. Jest szczery, odważny i honorowy, ale nie byłby dobrym dyplomatą! Ludzie -Węże - uwielbiają wolność i nie chcą wiązać się z nikim na stałe. . DOBRY PARTNER: Bawół, Kogut, Świnia ZŁY PARTNER: Tygrys
Chińczycy to mądry naród...
Pozwolisz,że partnerów nie skomentuję.
Rozbijał tego na czynniki pierwsze też nie będę, bo nie wiem jakbyś później z tym żył.
alessandro1977 napisał(a):Ale przypuszczam, że od aniego poleci jakaś cięta riposta
Mam nadzieję, że Cię nie rozczarowałem.