Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.11.2012 21:18

zebik napisał(a):Ale widzę, że Anakin to fachowiec nie tylko od skrzyżowań z dwiema niewiadomymi, punktów nawalił za typy meczów, ze se będzie mógł na kerszera w Realu wymienić. :D :D

Ty mi tu miszczu łacha nie drzyj :evil:, bo.....in time you called me... master... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2012 21:20

anakin napisał(a):in time you called me... master... :mrgreen:

Łańcuchem będziesz dzwonił. :?: :?: :?: :?: :D :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.11.2012 21:29

No.............
I sygnetem świecił. :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.11.2012 21:46

zebik napisał(a):Ale widzę, że Anakin to fachowiec nie tylko od skrzyżowań z dwiema niewiadomymi, punktów nawalił za typy meczów, ze se będzie mógł na kerszera w Realu wymienić. :D :D

Raz mu się trafiło jak ślepej kurze ziarno :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2012 21:52

zebik napisał(a):
Ale widzę, że Anakin to fachowiec

Ani był zdesperowany, ciągnął cały czas ogony a jego sta emocjonalny cały czas się pogarszał...ktoś mu podpowiedział, doradził - odbił się od dna i całkiem znośny facet się zrobił...rozochocił się niemiłosiernie ale dzięki temu lepiej zniesie porażkę na koniec :oczko_usmiech: :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.11.2012 22:01

alessandro1977 napisał(a):ale dzięki temu lepiej zniesie porażkę na koniec :oczko_usmiech: :mrgreen:

Obrazek
alessandro przestań, bo mi zajady pękają.Obrazek
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 22.11.2012 23:05

anakin napisał(a):
Teoretycznie?
Może.
Tzn. nie tyle on co inny zawodnik znajdujący sie w momencie oddania strzału p-rzez tego pierwszego na pozycji spalonej.
Mówi sie wtedy, że absorbuje uwagę bramkarza.

Al,e ja pytalem o coś innego! Czy ten sam zawodnik w przypadku dobijania własnego strzału może być na pozycji spalonej? Inaczej mówiąc: czy może podać sam do siebie, będąc jednocześnie za linią piłki i przed linią piłki? Jeśli wymyślisz mi taką sytuację, otrzesz się o Nobla :mrgreen:

Sytuacja, o której piszesz, ma właśnie sens w przypadku, kiedy w pobliżu inny zawodnik drużyny atakującej jest spalony. Tutaj absolutnie nie ma to zastosowania, bo w tej akcji Benzema był z boku i nie brał udziału w akcji, a reszta była z tyłu. Był tylko CR7 i 2 obrońców. Strzelił, Hart wypluł, Ronaldo dopadł do piłki i sędzia odgwizdał spalonego. Nawet komentatorzy się śmiali :D
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 22.11.2012 23:19

zebik napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Cześć - czemu uciekłeś z zabawy :?:

lekkie schorzenie :lol:

Zawsze możesz wrócić :wink:

Intryguje mnie dlaczego główny pomysłodawca zabawy czyli pablo74 w ogóle do niej nie przystąpił :?: :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.11.2012 23:24

greenrs napisał(a):Intryguje mnie dlaczego główny pomysłodawca zabawy czyli pablo74 w ogóle do niej nie przystąpił :?: :roll:

8 sierpnia 2012 - ostatni post pablo74 >>> igrzyska-olimpijskie-2012-t38152-345.html#p1001219
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.11.2012 01:34

Raul73 napisał(a):
Al,e ja pytalem o coś innego! Czy ten sam zawodnik w przypadku dobijania własnego strzału może być na pozycji spalonej? Inaczej mówiąc: czy może podać sam do siebie, będąc jednocześnie za linią piłki i przed linią piłki? Jeśli wymyślisz mi taką sytuację, otrzesz się o Nobla :mrgreen:

w tej akcji Benzema był z boku i nie brał udziału w akcji, a reszta była z tyłu. Był tylko CR7 i 2 obrońców. Strzelił, Hart wypluł, Ronaldo dopadł do piłki i sędzia odgwizdał spalonego. Nawet komentatorzy się śmiali :D

Nie no ja wiem, że Ty o czymś innym.
Ale to co mówisz to to jakiś q..wa............Matrix jest :!: 8O

Musze sobie tego dziś poszukac i obejrzec,bo.........nie wierzę. :roll:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 23.11.2012 09:18

greenrs napisał(a):
Intryguje mnie dlaczego główny pomysłodawca zabawy czyli pablo74 w ogóle do niej nie przystąpił :?: :roll:

Nie ma też Mistrza i Mistrzyni Euro 2012. Ciekawe, jak by sobie radzili. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2012 10:07

Nie ma to jak się ściera Barcelonista z Realowcem...to tak jak Juventino z Interowcem...

A na marginesie...dzieci ze strony Barcelony jako mecz, który będzie transmitowany w tvp w następnej kolejce wybrali mecz Barcelona - Benfica...będą więc grały rezerwy lalusiów z Benficą a dzieci z podstawówki będą podekscytowane...w tym samym czasie będzie leciał mecz Szachtar - Juventus, gdzie stawką jest 1 miejsce w grupie ale smsy dzieciarni i sezonowców ( bo takich kibiców przede wszystkim ma Barca ) zadecydowały o tak "wspaniałym" pojedynku w TVP....nasz super komentator D. S., będzie w swoim żywiole i będzie rozpływał się w zachwytach z powodu wymian podań Barcelony na własnej połowie :lool:
W TVP będą więc kit w postaci flaków z olejem, gdzie i tak wszystko jest przesadzone...dobrze, że mam N-kę i spokojnie obejrzę meczyk Juve... :D
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 23.11.2012 16:16

alessandro:twierdzisz,że masz ponad 30 lat,a walisz teksty właśnie niczym te dzieci o których z taką pogardą piszesz w tych swoich wywodach.Dojrzeć proponuję i mniej się podpalać bzdurami
Poza wszystkim zaś to właśnie w naturalnym sercu dziecka rodzi się prawdziwa miłość do klubu i piłki.Na swoim własnym przykładzie mogę stwierdzić,że jak się za dzieciaka w czymś zakocha to już zostaje w sercu na zawsze,a u osoby dorosłej kierującej się niezależnie od pragnień umysłem i rozsądkiem trudno takie coś w sobie wywołać,wychodować.Gdybym nie lubił np. piłki nożnej w dzieciństwie to teraz mało by mnie obchodziła
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2012 16:54

No tak...kibic Barcelony ! Zapomniałem, że i tutaj mogę takich urazić ale i moi koledzy - sympatycy Barcelony są podobnego zdania w tej kwestii :wink:
W mojej opinii, to TVP powinna wybrać mecz NAJCIEKAWIEJ się zapowiadający a taki sposób wyboru od razu narzucał wynik... :wink:
Ponieważ jesteś sympatykiem Barcelony, doskonale Cię rozumiem ale TVP nie jest tylko dla tych kibiców...pozdrawiam i trochę więcej obiektywizmu :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2012 17:04

GSM napisał(a):Zagraniczne ligi krajowe zaś nie są dla mnie interesujące i mecze w nich oglądam od wielkiego święta,dosłownie kilka w roku

Więc o tyle krzyku ?
Tak mam 35 lat i Juve kibicuje już 28 rok...na dobre i na złe. powinieneś i Ty to zrozumieć...bo podobnie jak realista, nie rozumiesz, że można tak być związanym z zagranicznym zespołem...
Twoje tezy wykluczają się wzajemnie...

Ale przypuszczam, że od aniego poleci jakaś cięta riposta :mrgreen: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 42
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone