Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Użytkownik usunięty
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.09.2012 14:19

walp napisał(a):Swoją drogą ciekawe ilu będzie chętnych. W tabelce na Euro miałem 75 użytkowników, ale teraz myślę, że będziecie mieli mniej liczenia. :wink:

Ja jestem tego pewien...LM nie wszyscy się interesują...interesują się Ci co lubią piłkę nożną ( dobrą piłkę )...Euro, a tym bardziej z udziałem Polaków, powoduje, że ujawniają się sezonowcy, którzy o futbolu nie mają tak naprawdę pojęcia... :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.09.2012 15:42

greenrs napisał(a):... ale kto o tym wie :?

Proponuję umieścić w pierwszy poście tematu typowania link do tego tematu.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.09.2012 21:28

Ośmiu już jest.... :wink:
Nie będzie tak źle.... :D

Zastanawia zgodność typowania zwycięzcy przez "ojców założycieli"... :lol:

Z wyjątkiem Raula, ale o nim nie wspominam bo to przecież urodzony fantasta! :wink:

No i walp się jeszcze nie wypowiedział... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.09.2012 23:39

Raul być może zmieni swój typ po zakończonym meczu Realu...Real jest cieniem drużyny z poprzedniego sezonu i jak taką samą formę będzie prezentował w LM to szybko zakończy udział :lol:
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 16.09.2012 14:57

Jedno wydaje się raczej pewne:Dinamo Zagrzeb nie powinno mieć gorszego bilansu niż w poprzednim sezonie(6 porażek,0 punktów,bilans bramkowy: -19 (3 strzelone,22stracone)...no chyba,że Mamić postanowi pobić swój "rekord sprzedaży" za który zainkasuje pod stołem jeszcze więcej niż wówczas
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 16.09.2012 19:48

Janusz Bajcer napisał(a):Proponuję umieścić w pierwszy poście tematu typowania link do tego tematu.

Zrobione :!: :wink:

Czy ktoś zrobił już tabelkę w Excelu? Ja zaproponowałem swoją choć jest bardzo prosta, ale mnie znacznie ułatwiła liczenie w czasie Euro. Alessandro liczy w tym tygodniu - jeśli reflektujesz to mogę Ci podesłać, ale wyślij mi adres mailowy. Mam maila w profilu (koperta pod avatarem) :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.09.2012 20:44

greenrs napisał(a):
Czy ktoś zrobił już tabelkę w Excelu? Ja zaproponowałem swoją choć jest bardzo prosta, ale mnie znacznie ułatwiła liczenie w czasie Euro. Alessandro liczy w tym tygodniu - jeśli reflektujesz to mogę Ci podesłać, ale wyślij mi adres mailowy. Mam maila w profilu (koperta pod avatarem) :wink:

Dawaj tę tabelkę na maila.
Skoro się sprawdziła nie ma co kombinować. :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 16.09.2012 21:40

alessandro1977 napisał(a):Raul być może zmieni swój typ po zakończonym meczu Realu...Real jest cieniem drużyny z poprzedniego sezonu i jak taką samą formę będzie prezentował w LM to szybko zakończy udział :lol:

Fakt - jak oglądałem wczoraj Real, to nóż się w kieszeni otwierał. W pełni zasłużona porażka. Niby ci sami piłkarze, co w ubiegłym sezonie, a nie ma gry! To już Polska z Mołdawią lepiej grała! Albo ich Mou wstrząśnie i rozjadą wszystko co im stanie na drodze, albo będzie wielkie nic! Ale kiedyś ta maszynka musi przecież zaskoczyć!

Ale typu nie zmieniam - nadzieja umiera ostatnia :D :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 16.09.2012 21:43

Raul73 napisał(a):
A to pamiętasz?
Finał Ligi Mistrzów 1999-Manchester United-Bayern Monachium

Jak ja się wtedy cieszyłem! :D :D

A ja nie ... ale byłem pełen szacunku dla MU za dokonanie cudu .
Przeważnie jednak, strach gubi rywali Bayernu :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 16.09.2012 22:42

Czy ja wiem, czy przeważnie... Tych pucharów europejskich to Bayern tak dużo nie nazbierał!
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 16.09.2012 23:48

anakin napisał(a):Dawaj tę tabelkę na maila.
Skoro się sprawdziła nie ma co kombinować. :D

Wyślij mi Twój adres, bo za pomocą tego forumowego nie można przesłać załącznika. Przynajmniej ja takiej opcji nie widzę :?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.09.2012 12:50

Poszło. :)

I.....doszło.
Dzięki. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.09.2012 18:11

Do mnie też oczywiście doszło i w czwartek pojawi się pierwsza klasyfikacja...tylko czekajcie cierpliwie :wink:
Póki co jest 12 uczestników Ligi Mistrzów :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.09.2012 20:07

Raul73 napisał(a):Fakt - jak oglądałem wczoraj Real, to nóż się w kieszeni otwierał.

W sobotę oglądałem drugą połowę Bayernu..
Jeżeli Cie to pocieszy to.....szału nie było.... :roll:

alessandro1977 napisał(a):Póki co jest 12 uczestników Ligi Mistrzów :D

Myślę, że jeszcze kilku się znajdzie.
Pewnie w trakcie ktoś też dołączy.....
Nie lękaj się więc o frekwencję. :mrgreen:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 17.09.2012 20:35

anakin napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Póki co jest 12 uczestników Ligi Mistrzów :D

Myślę, że jeszcze kilku się znajdzie.
Pewnie w trakcie ktoś też dołączy.....
Nie lękaj się więc o frekwencję. :mrgreen:

Już jest trzynastu :)

A gdzie nasz moderator z rybą? Myślałem, że jest zwolennikiem nowej zabawy :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies