Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
GSM
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 08.11.2012 09:08

Zaczęło się od mocnego uderzenia,a teraz ledwo ledwo coś tam hehe ;).Tym razem bodaj 9 punkciszy...,ale mniejsza z tym.Wczoraj fajne mecze i ostre strzelanie:6:1,4:2,3:2,4:0 -jest MOC! :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 08.11.2012 10:10

anakin napisał(a):A tak poważnie to proszę oczywiście o weryfikację tabeli. 8)

Witam,
zanim będą gratulacje i szampan dla uczczenia IV kolejki, to tak od rana próbowałem zweryfikować wyniki tabeli. Mam małe wątpliwości co do kilku wyników, które nie mają co prawda znaczącego wpływu na układ tabeli, ale proszę o weryfikacje:
alessandrowg moich obliczeń powinien mieć 43 pkt (w ost. kolejce 11)
Jacek S 35 pkt (w ost. kolejce 12)
pt 32 pkt (w ost. kolejce 8pkt)

Nie wykluczam, że mam gdzieś błąd :( , ale pozostałe wyniki się zgadzają, więc proszę sprawdzić tych 3 graczy. :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.11.2012 10:23

walp napisał(a):[
zanim będą gratulacje i szampan dla uczczenia IV kolejki, to tak od rana próbowałem zweryfikować wyniki tabeli. Mam małe wątpliwości co do kilku wyników, które nie mają co prawda znaczącego wpływu na układ tabeli, ale proszę o weryfikacje:
alessandrowg moich obliczeń powinien mieć 43 pkt (w ost. kolejce 11)
Jacek S 35 pkt (w ost. kolejce 12)
pt 32 pkt (w ost. kolejce 8pkt)

Nie wykluczam, że mam gdzieś błąd :( , ale pozostałe wyniki się zgadzają, więc proszę sprawdzić tych 3 graczy. :wink:

Jest błąd.
Mój. :oops:

Już poprawiam i przepraszam. :D
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 08.11.2012 10:30

Sprawdziłem. Też mi tak wyszło.
Dzięki za czujność.

No ale widzę, że anakin też czuwa :oczko_usmiech:

Walp, może wrzucisz jakieś ciekawostki statystyczne :?: Zauważyłem, że w tej kolejce zdobyto największą ilość punktów łącznie, ale to pewnie zasługa nowego zawodnika... no i oczywiście aniego, który zostawił peleton daleko w tyle na tym etapie :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 08.11.2012 11:49

Jeśli wszystko się zgadza, to można przejść do części artystycznej. Obrazek Obrazek
Gratulacje dla greenrs'a– nowego lidera z 50 punktami oraz dla Mistrza IV kolejki – anakina (w tej kolejce nie kibicowałem żadnej z drużyn tylko Tobie). :lol:

No i udało się, bo anakin ustanowił wczoraj - jak wielu zauważyło – dwa rekordy: najwięcej poprawnie wytypowanych wyników w kolejce, przez 1 gracza – 5 (myślę, że ciężko będzie pobić) oraz najwięcej zdobytych punktów w jednej kolejce – 22 pkt. (45,83 %) też myślę, że długo się utrzyma.

W tej kolejce zdobyto łącznie – jak zauważył greenrs – najwięcej punktów: nawet bez punktów nowego gracza jest to 178 pkt., dla porównania w II kolejce było 159 pkt, ale w III też nie było źle – 171 pkt. Chyba najlepsza była jednak pod tym względem I kolejka – 176 pkt, a grało tylko 14 zawodników. :!:

No i tej kolejce nieźle strzelali, bo wpadło 58 bramek, dotychczas najlepsza była kolejka II z 50 golami.

Robimy progres (nie mogę tego powiedzieć o sobie) :( , bo w ostatniej kolejce nie było takiego spotkania, w którym nikt nie zdobył nawet punktu. W pierwszych trzech kolejkach były 2-3 takie "puste" mecze.
Na podium tłok, bo stoi tam 6 osób, a za podium grzecznie czekam ja z Panem Januszem. (ale to się musi zmienić) :evil:
No i zmieni się na pewno, bo w fazie grupowej jeszcze 96 pkt. do zdobycia, ale kolejne emocje dopiero za dwa tygodnie. :wink:
Chociaż wcześniej, aby nie wyjść z wprawy, możemy nieoficjalnie zabawić się w typowanie meczu z Urugwajem.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 08.11.2012 12:05 przez walp, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.11.2012 12:02

walp napisał(a):Gratulacje dla greenrs'a– nowego lidera z 50 punktami

Przyłączam się oczywiście i ja. :D

walp napisał(a): oraz dla Mistrza IV kolejki – anakina (w tej kolejce nie kibicowałem żadnej z drużyn tylko Tobie). :lol:

Uprzejmie dziękuję. :sm:

walp napisał(a):No i udało się, bo anakin ustanowił wczoraj - jak wielu zauważyło – dwa rekordy: najwięcej poprawnie wytypowanych wyników w kolejce, przez 1 gracza – 5 (myślę, że ciężko będzie pobić) oraz najwięcej zdobytych punktów w jednej kolejce – 22 pkt. (45,83 %) też myślę, że długo się utrzyma.

Nie powiem żebym nie był zadowolony. 8)
Choć po wtorkowej kolejce miałem apetyt na m.in.10 pkt. we środę.. :mrgreen:

Czy ciężkie do pobicia?
Nie wiem. :?
To kwestia............farta. :D

Czasem trzeba zaryzykować "dziwnym" typowaniem, choć typy Sporting - ManU i Kluż - Galatasaray były zbyt "dziwne" żeby je trafić.No, ale kto nie ryzykuje..... :wink:

A tak w ramach małej ciekawostki, to córka od tygodnia namawiała mnie na zmianę mojego typowania wyniku Celtic - Barca (kibicuje oczywiście tej drugiej - pozdrav dla Raula i alessandro :lol: ).
Trzeba było widzieć dzisiaj rano jej minę jak zobaczyła wynik. :lol:
Bezcenna. :oczko_usmiech:
antimadritista
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) antimadritista » 08.11.2012 13:56

Gratki dla anakina :boss:
dla mnie największe niespodzianki poza Barcą to mecze z udziałem Bayernu i Cluj , z takimi wynikami jakie padły
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 08.11.2012 19:41

Anakin - gratulacje :!: :!: :!:

Pochwal się gdzie brałeś korepetycje..... :mrgreen: :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.11.2012 20:55

Oj, normalnie czuję się dziś jak............Obama.
Wszyscy klepią, gratulują... :D :wink:

Kilka stron wcześniej mówiłem, że tak się będzie działo. :wink:

Jako the chosen one :wink: już przywykłem, że niektórym po prostu potrzeba czasu aby dostrzec........proroctwo. :mrgreen: :boss: :sm:
Ostatnio edytowano 08.11.2012 21:03 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 08.11.2012 20:59

Teraz trzeba udowodnić, że to prawdziwe proroctwo i wytrwać ... :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.11.2012 21:10

walp napisał(a):Teraz trzeba udowodnić, że to prawdziwe proroctwo i wytrwać ... :D

Wiesz, że proroctwo źle być odczytane mogło. :lol:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 10.11.2012 22:36

anakin napisał(a):
A tak w ramach małej ciekawostki, to córka od tygodnia namawiała mnie na zmianę mojego typowania wyniku Celtic - Barca (kibicuje oczywiście tej drugiej - pozdrav dla Raula i alessandro :lol: ).
Trzeba było widzieć dzisiaj rano jej minę jak zobaczyła wynik. :lol:
Bezcenna. :oczko_usmiech:

Najwyższa pora - na porażkę Barcy zanosiło sie od dłuższego już czasu. Ile czasu można jechać na takim farcie jak oni w tym sezonie? Z taką beznadziejną grą. Teraz czekamy na kolejne porażki.

Żeby nie było, że belki we "własnym" oku nie dostrzegam - Real również w tym sezonie nie gra tak jak powinien (patrz ubiegły sezon) i często przy patrzeniu na ich grę nóz się otwiera. Tyle że oni już 3 razy w tym sezonie przegrali., więc .... chyba wystarczy :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2012 19:36

anakin napisał(a):Szkoda, że alessandro nie może nic powiedzieć.... :cry: :lol: :wink:

Ale się domaga...jestem i szczerze gratuluję, wreszcie pokazałeś kunszt "znafcy' :oczko_usmiech:
Ale zaprawdę powiadam Ci - i ja nie powiedziałem ostatniego słowa :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.11.2012 10:20

alessandro1977 napisał(a):
anakin napisał(a):Szkoda, że alessandro nie może nic powiedzieć.... :cry: :lol: :wink:

Ale się domaga...jestem i szczerze gratuluję, wreszcie pokazałeś kunszt "znafcy' :oczko_usmiech:
Ale zaprawdę powiadam Ci - i ja nie powiedziałem ostatniego słowa :mrgreen:

Dziękuję. :mrgreen:

Kto teraz liczy? :wink:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 19.11.2012 10:31

anakin napisał(a):
Kto teraz liczy? :wink:

Też miałem o to zapytać :wink:

Proponuję zachować tą samą kolejność. Jeśli się zgadzacie, to teraz wypada na alessandro.

Alessandro zgadzasz się :?: Jeśli nie pasuje, możemy się zamienić.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 33
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone