anakin napisał(a):A tak poważnie to proszę oczywiście o weryfikację tabeli.
walp napisał(a):[
zanim będą gratulacje i szampan dla uczczenia IV kolejki, to tak od rana próbowałem zweryfikować wyniki tabeli. Mam małe wątpliwości co do kilku wyników, które nie mają co prawda znaczącego wpływu na układ tabeli, ale proszę o weryfikacje:
alessandrowg moich obliczeń powinien mieć 43 pkt (w ost. kolejce 11)
Jacek S 35 pkt (w ost. kolejce 12)
pt 32 pkt (w ost. kolejce 8pkt)
Nie wykluczam, że mam gdzieś błąd , ale pozostałe wyniki się zgadzają, więc proszę sprawdzić tych 3 graczy.
walp napisał(a):Gratulacje dla greenrs'a– nowego lidera z 50 punktami
walp napisał(a): oraz dla Mistrza IV kolejki – anakina (w tej kolejce nie kibicowałem żadnej z drużyn tylko Tobie).
walp napisał(a):No i udało się, bo anakin ustanowił wczoraj - jak wielu zauważyło – dwa rekordy: najwięcej poprawnie wytypowanych wyników w kolejce, przez 1 gracza – 5 (myślę, że ciężko będzie pobić) oraz najwięcej zdobytych punktów w jednej kolejce – 22 pkt. (45,83 %) też myślę, że długo się utrzyma.
anakin napisał(a):
A tak w ramach małej ciekawostki, to córka od tygodnia namawiała mnie na zmianę mojego typowania wyniku Celtic - Barca (kibicuje oczywiście tej drugiej - pozdrav dla Raula i alessandro ).
Trzeba było widzieć dzisiaj rano jej minę jak zobaczyła wynik.
Bezcenna.
anakin napisał(a):Szkoda, że alessandro nie może nic powiedzieć....
alessandro1977 napisał(a):anakin napisał(a):Szkoda, że alessandro nie może nic powiedzieć....
Ale się domaga...jestem i szczerze gratuluję, wreszcie pokazałeś kunszt "znafcy'
Ale zaprawdę powiadam Ci - i ja nie powiedziałem ostatniego słowa
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki