Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
walp
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 16.05.2014 20:52

anakin napisał(a):Ale spoko.........opowiem Ci gdybyś nie pamiętał. :oczko_usmiech:
Znaczy sie ten Puchar Ci opowiem. :lol:

very kind of you :wink:
Może się zdarzyć, jeśli do przerwy Atletico zdobędzie wysokie prowadzenie, że .... popłynę :oczko_usmiech:
Przecież jutro nie mam służby, znaczy się nie liczę, więc mogę. :oczko_usmiech:

Poważnie teraz: Atletico wystarczy remis, Barca musi wygrać, więc się odważę wytypować 1:1 :wink:
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 16.05.2014 21:00

Bayern - BVB 1:3
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.05.2014 21:07

walp napisał(a):Poważnie teraz: Atletico wystarczy remis, Barca musi wygrać, więc się odważę wytypować 1:1 :wink:

Kurde.......przykro mi ale............

FCB - Atletico 2:1 :?

Mam nadzieję (naprawdę szczerą) się mylić.
Atletico w pełni zasługuje na tytuł.
Niemniej jednak piłka jest o........krutna. :?
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 16.05.2014 21:15

FCB - Atletico 1:2
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 17.05.2014 09:45

Dzisiaj o 15 ostatni w tym sezonie pojedynek Dinamo Zagrzeb-Hajduk Split.Mecz w gruncie rzeczy towarzyski ,ponieważ Dinamo kolejny już raz zostało mistrzem,a Hajduk "stracił patent" na drugie miejsce, które wzięła Rijeka

Krajowy puchar także dla Rijeki ,która w finałowym dwumeczu wygrała oba pojedynki z Dinamem Zagrzeb(2:0 i 1:0)

Aktualna tabela ligi chorwackiej
http://www.livesports.pl/tabela/4WqWuGR ... le;overall
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 17.05.2014 18:16

anakin napisał(a):
walp napisał(a):Poważnie teraz: Atletico wystarczy remis, Barca musi wygrać, więc się odważę wytypować 1:1 :wink:

Kurde.......przykro mi ale............

FCB - Atletico 2:1 :?

Mam nadzieję (naprawdę szczerą) się mylić.
Atletico w pełni zasługuje na tytuł.
Niemniej jednak piłka jest o........krutna. :?

Goool!!! Godin wyrównał. :)
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 17.05.2014 18:26

GSM napisał(a):Dzisiaj o 15 ostatni w tym sezonie pojedynek Dinamo Zagrzeb-Hajduk Split.

Czy ma ktoś może informację, co tam się stało, że mecz został anulowany?

Na 2 forach anglojęzycznych mignęły mi pogłoski o zadymach, ale żadnych szczegółów.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 17.05.2014 19:04

Rojiblancos Campeones :!:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 17.05.2014 19:09

No i Atleti Mistrzem Hiszpanii!!! :D :D

Gratulacje dla walpa :D

Obiektywnie patrząc - zasłużyli!

Co nie zmienia faktu, że w finale CL kibicował im oczywiście nie będę. :mrgreen: :mrgreen:

Co warte zauważenia: któryś już z kolei mecz o wielką stawkę dla Barcelony i znów grają w 10, bo Messiemu się nie chce biegać, że o walce nie wspomnę. Nie wiem, co się z nim dzieje, ale albo nowy trener coś z nim zrobi, albo będą musieli go sprzedać, bo w takiej formie nie jest do niczego przydatny.

W Atletico natomiast wychodzi zmęczenie morderczym dla nich sezonem i granie stale wąską kadrą. Urazy Costy, Ardy czy Adriana to nie przypadki i nie zdziwię się, jeśli za tydzień nie będą gotowi do gry.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2014 19:12

walp...moje gratulacje i gratki dla Atletico...heroiczny bój toczyli z przeciwnikiem, losem i sędzią, który wyraźnie sprzyjał miejscowym...dlaczego mnie to cieszy ? - z powodu Simeone, którego zapamiętałem z boisk Serie A jako wojownika ( podobnie jak Davids, Vidal )...z powodu Diego i Tiago, którzy grali w Juve...kariery co prawda nie zrobili ale szczególnie Diego dobrze wspominam...

Alexis Sanchez...zawodnik, który zawsze daje z siebie wszystko, zostawia na boisku zdrowie ( nawet dla takiej barcelony ) ale zawsze jest niedoceniany i jadą po nim...
jedyny, którego mi szkoda w tej nielubianej ale ubóstwianej przez dzieci barcelonie... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2014 19:14

Raul73 napisał(a): ale albo nowy trener coś z nim zrobi...

Na pewno nie Enrique z którego marny motywator i szkoleniowiec...dla Messiego niego najważniejsze jest to ile barcelona dutków mu da bo podobno życzy sobie 20 melonów... :?
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 17.05.2014 19:18

Raul73 napisał(a):
GSM napisał(a):Dzisiaj o 15 ostatni w tym sezonie pojedynek Dinamo Zagrzeb-Hajduk Split.

Na 2 forach anglojęzycznych mignęły mi pogłoski o zadymach, ale żadnych szczegółów.

Nie wiem, co tam dokładnie się stało, ale piszą, że sędzia postanowił przerwać mecz z powodu ciągłych obelg z trybun. Mecz był wcześniej przerywany kilka razy.
Raul73 napisał(a):No i Atleti Mistrzem Hiszpanii!!! :D :D

Gratulacje dla walpa :D

Obiektywnie patrząc - zasłużyli!

Dzięki, Raul :wink:
alechandro napisał(a):walp...moje gratulacje i gratki dla Atletico...heroiczny bój toczyli z przeciwnikiem, losem i sędzią, który wyraźnie sprzyjał miejscowym...

Grazie mille, Alex :wink:
Ostatnio edytowano 17.05.2014 19:22 przez walp, łącznie edytowano 1 raz
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 17.05.2014 19:20

Raul73 napisał(a):

Został przerwany. Z powodu obelg.
Ktoś komuś określił jego orientacje seksualną, ktoś komuś wypomniał pochodzenia.
Wystarczyło.

The match was interrupted due to the xenophobic and homophobic chanting fan groups yet Torcida, which after numerous warnings over loudspeakers official niej stopped with insults, prompting the judge Ivan Bebek played the end of the match five minutes before the end," said Delegate Vučemilović, who added that HNS will continue this practice in the future

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=hr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.novilist.hr%2FSport%2FNogomet%2FUtakmica-Dinamo-Hajduk-prekinuta-u-84.-minuti-zbog-ponasanja-navijaca

Edit. A byłbym zapomniał. W sumie fajnie, że to Atletico a nie B.
Ostatnio edytowano 17.05.2014 19:23 przez Kiepura, łącznie edytowano 1 raz
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 17.05.2014 19:22

Dzięki za informacje o meczuw Zagrzebiu! :papa:
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 17.05.2014 19:34

W finale Pucharu Niemiec "szachy" piłkarskie i jak na razie 0:0....
Obydwie drużyny niesamowicie skoncentrowane....Nie ma otwartej gry...
Lahm złapał kontuzję...wszedł Ribery.....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 302
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone