Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 28.04.2014 18:12

Janusz Bajcer napisał(a):
te kiero napisał(a):nurek/aktor w Bayernie?

czy można zmienić typ mistrza LM, bo już mnie ten Pep zaczyna wkurzać

W tej edycji - NIE :wink: :idea:

ok, ach te emocje :) mam tylko nadzieję, że jak BM wygra LM to zasługi nie spadną na Pepa
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2014 07:59

te kiero napisał(a):
czy można zmienić typ mistrza LM, bo już mnie ten Pep zaczyna wkurzać

Dobry żart ... :D
To może ja teraz pójdę do booka i postawię 1000 zł na to, że Atletico wygra LM... :) - naturalnie po stawce jaka była przy Atletico przed tą edycją LM... :lol: :oczko_usmiech:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 29.04.2014 14:13

Historia spotkań pomiędzy dwoma klubami mogłaby wskazywać na zwycięstwo Bayernu, z tego powodu,
że na 10 spotkań rozegranych w Niemczech 9 wygrała La Bestia Negra, 1 raz remisując.

Real natomiast czeka na finał LM od 12 lat, czy po raz trzeci z rzędu odpadnie w półfinale?

W Chelsea pani doktor chyba czyni cuda i Cech, Terry, Eto'o i Hazard nie mieli grać, a podobno będą. :?
A to dla The Blues duże wzmocnienie.
Obrazek
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 29.04.2014 15:14

walp napisał(a):Historia spotkań pomiędzy dwoma klubami mogłaby wskazywać na zwycięstwo Bayernu, z tego powodu,
że na 10 spotkań rozegranych w Niemczech 9 wygrała La Bestia Negra, 1 raz remisując.

Owszem, tyle, że prawie wszystkie to były zwycięstwa jednobramkowe. A każdy taki wynik (poza 1:0) premiuje Real. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2014 15:52

Godzina 17-ta za kilka minut :idea: chyba znowu kilku nie zdąży :roll:

PS. Propozycja do następnej edycji typowania:
-jeśli w kolejce nie ma meczów o 18-tej, to czas na głosowanie można by wyznaczyć do godziny 20-tej.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 29.04.2014 17:23

Janusz Bajcer napisał(a):Godzina 17-ta za kilka minut :idea: chyba znowu kilku nie zdąży :roll:

PS. Propozycja do następnej edycji typowania:
-jeśli w kolejce nie ma meczów o 18-tej, to czas na głosowanie można by wyznaczyć do godziny 20-tej.

Jestem za, chociaż to mi skomplikuje sprawę, bo przeciągnie (i tak długą już) analizę do 19.59. :oczko_usmiech:
Myślę, że nad zmianami w regulaminie, będzie można podyskutować przed następną edycją. (jeśli się odbędzie).

P.S.
Widzę, że koledzy razpol i MRK zdążyli, a już myślałem, .... :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2014 17:34

MRK dostał ponaglenie :wink: :idea:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.04.2014 17:42

walp napisał(a):Jestem za, chociaż to mi skomplikuje sprawę, bo przeciągnie (i tak długą już) analizę do 19.59. :oczko_usmiech:
Myślę, że nad zmianami w regulaminie, będzie można podyskutować przed następną edycją. (jeśli się odbędzie).

A ja nie.
Jeżeli ktoś nie pamięta o godzinie typowania, to jakim cudem zapamięta w której kolejce grają ( u siebie ) drużyny rosyjskie?

Ale jak mówisz zostawmy to na (ewentualną) kolejną edycję.

Dziś mam co innego na głowie.
Może się okazać, że powoli już trzeba zabierać zabawki z piaskownicy. :roll: :oczko_usmiech:
Dlatego tak trochę va banque pojechałem. :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2014 17:51

Ja siedzę w piaskownicy do końca :wink: bo fajna zabawa :lol:
Do nowej też się zapisuję :lol: :idea:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 29.04.2014 17:54

Janusz Bajcer napisał(a):MRK dostał ponaglenie :wink: :idea:

Powiem Ci, że powiadomienie o PW dostałem na maila po 17, bo cały czas mam jakieś obsuwy z powiadomieniami. Tak, czy siak, dzięki. Jak sobie chwile przed 17.00 przypomniałem i się zalogowalem, to zobaczyłem, że już pisałeś.

No nic.. Atakujemy podium:-).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2014 18:06

anakin napisał(a):A ja nie.

Zgadzam się z anim...może przestańcie co niektórych prowadzić za rączki...kto chce ten zdąży...17 godzina to wystarczający czas i nie ma sensu tego zmieniać...1-2 tygodnie pomiędzy kolejkami to wystarczająco dużo czasu i uważam, że stworzony przez nas regulamin jest optymalny :!:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 29.04.2014 19:10

alechandro napisał(a):

Zgadzam się z anim...może przestańcie co niektórych prowadzić za rączki...kto chce ten zdąży...17 godzina to wystarczający czas i nie ma sensu tego zmieniać...1-2 tygodnie pomiędzy kolejkami to wystarczająco dużo czasu i uważam, że stworzony przez nas regulamin jest optymalny :!:

No dobrze, już dobrze. Nic nie będziemy zmieniać. Z wyjątkiem jednego, o czym dyskutowaliśmy tutaj
Chodzi o jednoznaczny zapis, określający godzinę 17:00:00, jako czas do oddania głosów,
zarówno w fazie grupowej jak i pucharowej.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 29.04.2014 19:22

Zgadzam się z obydwoma panami na "a" :) Trzeba by oddzielić w tej kwestii zasady dla fazy grupowej i fazy pucharowej czyli dodatkowa komplikacja regulaminu a przecież najfajniejsze są rzeczy najprostsze :wink: Poza tym, jak napisał Marcin:
alechandro napisał(a):...kto chce ten zdąży...17 godzina to wystarczający czas...

Janusz Bajcer napisał(a):Ja siedzę w piaskownicy do końca :wink: bo fajna zabawa :lol:
Do nowej też się zapisuję :lol: :idea:

Do tego czasu możemy pobawić się jeszcze w typowanie: Obrazek
Oczywiście jeśli nie będziemy w tym czasie w Chorwacji :oczko_usmiech:

walp napisał(a):No dobrze, już dobrze. Nic nie będziemy zmieniać. Z wyjątkiem jednego, o czym dyskutowaliśmy tutaj

Możemy to doprecyzować.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.04.2014 19:42

greenrs napisał(a):Do tego czasu możemy pobawić się jeszcze w typowanie: Obrazek
Oczywiście jeśli nie będziemy w tym czasie w Chorwacji :oczko_usmiech:

W ramach rozgrzewki przed kolejną edycją LM, jak rozumiem. :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2014 19:49

alechandro napisał(a):

Nie upieram się nad zmianą - podałem termin głosowania pod dyskusję, a do tego służy ten watek. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 293
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone