Janusz Bajcer napisał(a):te kiero napisał(a):nurek/aktor w Bayernie?
czy można zmienić typ mistrza LM, bo już mnie ten Pep zaczyna wkurzać
W tej edycji - NIE![]()
ok, ach te emocje
![Smile :)](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_smile.gif)
Janusz Bajcer napisał(a):te kiero napisał(a):nurek/aktor w Bayernie?
W tej edycji - NIE![]()
te kiero napisał(a):
walp napisał(a):Historia spotkań pomiędzy dwoma klubami mogłaby wskazywać na zwycięstwo Bayernu, z tego powodu,
że na 10 spotkań rozegranych w Niemczech 9 wygrała La Bestia Negra, 1 raz remisując.
Janusz Bajcer napisał(a):Godzina 17-ta za kilka minutchyba znowu kilku nie zdąży
PS. Propozycja do następnej edycji typowania:
-jeśli w kolejce nie ma meczów o 18-tej, to czas na głosowanie można by wyznaczyć do godziny 20-tej.
walp napisał(a):Jestem za, chociaż to mi skomplikuje sprawę, bo przeciągnie (i tak długą już) analizę do 19.59.![]()
Myślę, że nad zmianami w regulaminie, będzie można podyskutować przed następną edycją. (jeśli się odbędzie).
Janusz Bajcer napisał(a):MRK dostał ponaglenie![]()
anakin napisał(a):A ja nie.
alechandro napisał(a):anakin napisał(a):A ja nie.
Zgadzam się z anim...może przestańcie co niektórych prowadzić za rączki...kto chce ten zdąży...17 godzina to wystarczający czas i nie ma sensu tego zmieniać...1-2 tygodnie pomiędzy kolejkami to wystarczająco dużo czasu i uważam, że stworzony przez nas regulamin jest optymalny
alechandro napisał(a):...kto chce ten zdąży...17 godzina to wystarczający czas...
Janusz Bajcer napisał(a):Ja siedzę w piaskownicy do końcabo fajna zabawa
![]()
Do nowej też się zapisuję![]()
walp napisał(a):No dobrze, już dobrze. Nic nie będziemy zmieniać. Z wyjątkiem jednego, o czym dyskutowaliśmy tutaj
alechandro napisał(a):anakin napisał(a):A ja nie.
Zgadzam się z anim...może przestańcie co niektórych prowadzić za rączki...kto chce ten zdąży...17 godzina to wystarczający czas i nie ma sensu tego zmieniać...1-2 tygodnie pomiędzy kolejkami to wystarczająco dużo czasu i uważam, że stworzony przez nas regulamin jest optymalny
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki