Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja
napisał(a) anakin » 24.04.2014 09:32
alechandro napisał(a):Ja nie winiłbym tutaj Mandzukicia...obrona Realu wczoraj była zorganizowana a zawiedli Ci, którzy sprawiali, że taki Mandżukic był na ustach wszystkich w Monachium...mowa tutaj o Robbenie i Riberym, którzy tak naprawdę niewiele zdziałali pod bramka przecwinika...zauważ, że podczas ataków Realu, widać było tylko Robbena, Riberego i osamotnionego Mandzukicia gdyż Bayern gra ustawieniem 4-3-2-1...Lewandowski niewiele pomógłby a ja uważam, że Chorwat jest lepszym napastnikiem od naszego
dobijacza...biegał, rozpychał się jak mógł ale Ramos, Pepe są od niego o głowę wyżsi i czyścili wszystko...jak trenerem był Heynckes to inaczej to funkcjonowało...
Zgadza się, tylko, że Lewandowski potrafi wrócić po piłke i pomóc ją rozegrać, kiedy "nie idzie", czego wczoraj absolutnie nie robił Chorwat.
Argument o "wyższości" Ramosa czy Pepe też niestety nie trafiony, bo wszyscy jeszcze chyba pamiętamy zeszłoroczny mecz w Dortmundzie.
alechandro napisał(a):w Juve po co on ? Kogo posadzi na ławce ? Teveza, Llorente, który jest jednym z lepiej grających w powietrzu napastnikiem w Europie ? Chyba, że jako uzupełnienie składu ale jako rezerwowy to jest za drogi...
A ja nie wiem.
Czytałem tylko w necie, że Juve oferuje 20 mln., więc myślę, że do czegoś tam im potrzebny jest.
alechandro napisał(a):Punkty będą podliczone po rewanżach...chyba, że chcecie wcześniej ?
Możesz podać punktację jak to bywało to tej pory ( z zaznaczeniem, że to tabela po pierwszych meczach).
Edit:już widzę, że jest.