Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Użytkownik usunięty
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2014 20:55

Real prowadzi z Bayernem 1:0. Taktyka obu drużyn wygląda mniej więcej tak :mrgreen:
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2014 20:58

Bayern cisnął, Bayern grał a Real widać, że ma respekt...z tym, że tą kretyńska tiki coś tam, Guardiola naruszył świetnie funkcjonujący mechanizm i Bayern zamiast punktować jak kiedyś - teraz klepie czego nie lubię...dla Realu to woda na młyn, który tą śmieszną tiki coś tam już dawno rozpracował...pocisnął kontrę czym podciął Bayernowi skrzydła i Niemcy nie są już tacy pewni i spokojni na boisku jak na początku...myślę, że bramki jeszcze zobaczymy ale Real wygra !
Tak to jest jak się zapożycza styl od barcelony... :mrgreen: :oczko_usmiech:

A Chelsea antyfutbolem dojdzie do finału... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2014 21:44

Guardiola otrzymał świetny zespół i go stara się mimowolnie popsuć przerabiając Bayern na Barcelonę II :? :? :?

Grali jak automaty, jak zombie, 100 000 podań i zero podkręcania tempa, jak roboty :? :? :?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 23.04.2014 21:49

Na pewno lepszy mecz niż wczoraj.

Szkoda, że nic więcej do bramki Neyera nie wpadło, ale z wyniku (przy niepełniej dyspozycji zarówno Ronaldo, jak i Bale'a) na pewno można być zadowolonym (z punktu wiedzenia kibica Królewskich oczywiście).

Najważniejsze, że Real nie stracił gola!

Przekonaliśmy się też, że tiki-taka dawno się przejadła i jest nudna jak flaki z olejem - wszyscy to widzą, tylko nie Guardiola! Jak tak dłużej pogra, to pogonią go z Monachium prędzej niż się spodziewa.

To, co zagrał dzisiaj Xabi Alonso - mistrzostwo świata! A przypomnę tylko, że był to gracz z 2 żółtkami na koncie, a więc wiadomo było, że Niemcy będą grać na jego faule. Tymczasem nie zauważyłem, żeby on chociaż raz dzisiaj faulował. A to, co wyczyścił - poezja! Gracz meczu bez dwóch zdań! :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.04.2014 22:00

Jedna bramka spowod0wała w typowaniu jedną trójkę i jedenaście jedynek :wink:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 23.04.2014 22:12

Janusz Bajcer napisał(a):Jedna bramka spowod0wała w typowaniu jedną trójkę i jedenaście jedynek :wink:

Zgadza się. I na podium bez zmian, wszyscy zarobili po "jedynce". :wink:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 24.04.2014 07:01

tiki, to ten Pan miał, ale na twarzy, po jego gestach i mimice wyczytałem ciągłe sugerowanie jak to nazywam "ściaśniania" gry i jeszcze większą wymianę podań; chociaż typowałem wygraną Bayernu w LM to jednak wolałbym, gdyby przeszedł Real (szkoda straconych okazji); jednak realnie dalej obstawiam wygraną Bayernu; a jak Bayern wygra LM to nikt do Guardioli pretensji mieć nie będzie
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.04.2014 07:13

Mam nadzieję, że to odrobią, bo to jest do odrobienia, chociaż ... statystycznie i paradoksalnie
Bayern w sezonie 2013/14 u siebie traci więcej bramek (20) niż na wyjeździe (11). :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.04.2014 07:36

te kiero napisał(a):... a jak Bayern wygra LM to nikt do Guardioli pretensji mieć nie będzie

Póki co, pewnie nie.
Ale wcześniej czy później pojadą po Guardioli.
Beckenbauer nie jest chyba jego wielkim zwolennikiem i w sumie ciężko się mu dziwić, bo na grę Bayernu powoli nie da się patrzeć. :roll:

Niemniej jednak wczoraj remis byłby sprawiedliwszym wynikiem.

Z innej beczki.
Jak oglądałem wczoraj Mandżukica, to wg mnie jak najszybciej powinien on przyjąć ofertę Juventusu.
Jeżeli przyjdzie Lewandowski z ławy schodził nie będzie.
Nie można czekać niemal caly mecz w polu karnym, aż mu piłka w końcu na głowę spadnie.... :?
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 24.04.2014 09:07

Żaden ze mnie znawca taktyk i tego całego ambarasu, ale od zawsze mam jedną podstawowa zasadę: wszystko, każdy, byleby nie Niemcy. Czy to reprezentacyjnie, czy to klubowo. Raz zdarzył się wyjątek, ale było to za czasów Lothara M. Teraz na sam widok Szwajnsztajgerow i innych dostaje €¢©©®}] ~€#@.

Ktoś podliczy punkty? Muszę taktykę na rewanze opracować :-).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.04.2014 09:07

Ja nie winiłbym tutaj Mandzukicia...obrona Realu wczoraj była zorganizowana a zawiedli Ci, którzy sprawiali, że taki Mandżukic był na ustach wszystkich w Monachium...mowa tutaj o Robbenie i Riberym, którzy tak naprawdę niewiele zdziałali pod bramka przecwinika...zauważ, że podczas ataków Realu, widać było tylko Robbena, Riberego i osamotnionego Mandzukicia gdyż Bayern gra ustawieniem 4-3-2-1...Lewandowski niewiele pomógłby a ja uważam, że Chorwat jest lepszym napastnikiem od naszego dobijacza...biegał, rozpychał się jak mógł ale Ramos, Pepe są od niego o głowę wyżsi i czyścili wszystko...jak trenerem był Heynckes to inaczej to funkcjonowało...w Juve po co on ? Kogo posadzi na ławce ? Teveza, Llorente, który jest jednym z lepiej grających w powietrzu napastnikiem w Europie ? Chyba, że jako uzupełnienie składu ale jako rezerwowy to jest za drogi...
A co do Pepa...coż, Beckenbauer nigdy nie był jego zwolennikiem i krytykuje go od samego początku - według mnie, jak najbardziej słusznie...

MRK napisał(a):

Punkty będą podliczone po rewanżach...chyba, że chcecie wcześniej ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.04.2014 09:14

MRK napisał(a):Ktoś podliczy punkty? Muszę taktykę na rewanze opracować :-).

Jako jedyny zdobyłeś punkty w obu meczach :idea: Gratulacje :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.04.2014 09:15

Masz 102 pkt i tracisz do lidera 6. Pracuj. :oczko_usmiech:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 24.04.2014 09:16

alechandro napisał(a):
MRK napisał(a):

Przeciez to chwila, a dreszczyku doda:-). Ja tam jestem za podliczeniem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.04.2014 09:17

alechandro napisał(a):

Podlicz i wrzuć tutaj pierwszą szóstkę :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 289
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone