Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Alias21
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 17.04.2014 09:46

Moim zdaniem warto zaznaczyć że europejskie kluby już "nauczyły" się tej słynnej tiki-taki
i doskonale czytają grę Barcy. Powtarzalna do znudzenia taktyka gry,bez żadnych innowacji,bez wprowadzania czegoś nowego dała takie efekty jakie widzieliśmy. Ile można klepać bez sensu w środku pola?Bez żadnego efektu...Ja do Ciebie..Ty do mnie....
Piłkarze którzy wprowadzili na "salony" taki styl gry się trochę zestarzeli...wypalili...może dopalacze przestały już działać...i efekt jest jaki jest. Wpadli w rutynę...są "zarobieni"...ludzie ich wielbią...to dopadła ich najzwyklejsza próżność..a to jest zgubne. Messi "człapie"....karnych nie dyktują to i bramek nie ma...
Fabregas jak nie ma kogo opluć to nie chce mu się najzwyklej...Sergio jak komuś na głowę nie nadepnie to nie ma motywacji do gry...I ten cały Neymar...zamiast skupić się na grze szuka guza...i podejrzewam że znajdzie...Iniesta blady,zdyszany jakby przed momentem wypuścił go z "łap" domorosły że tak powiem masażysta....
Bez kroplówki ..i to takiej dużej nie widzę przyszłości Barcy zbyt kolorowo....
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 17.04.2014 10:01

Ciekaw jestem teraz starcia Realu z Bayernem.

Guardiola powiedział wczoraj, że z taką grą jego drużyna nie ma co szukać na Bernabeu. Lae po pierwsze to było przed ich wysokim zwycięstwem w Pucharze, a po drugie to zapewne taka motywacyjna sztuczka.

Na pewno po zdobyciu Pucharu szanse Realu rosną, bo doszła pewność siebie (oby nie za duża). Z Bayernem na Allianz trzeba będzie zagrać mniej więcej tak jak wczoraj z Barceloną, więc w pierwszym meczu nie wolno stracić gola. Zobaczymy, co Ancelotti wymyśli. No i czy wróci CR7. I Khedira.

A przede wszystkim na treningach ostra praca nad skutecznością i wykończeniem akcji, bo przy tylu szansach na bramkę co oni ostatnio mają, to każdy mecz powinni kończyć pogromem!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.04.2014 06:26

alias21 napisał(a):Messi "człapie"....karnych nie dyktują to i bramek nie ma...

:lol:
alias21 napisał(a):Neymar...zamiast skupić się na grze szuka guza...

Nurki pokroju Alby czy Neymara przez to nurkowanie kontuzji się nabawili...pozostała im "walka" o "miszcza" a tu wypad na kilka tygodni... :lol: :lol: :mrgreen:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.04.2014 09:27

Wczoraj przeczytałem informację, że Pinto odchodzi po tym sezonie. To ja jestem ciekaw, kto będzie u nich bronił, jeśli im der Stegena zablokują.

Mój sąsiad ma dobra propozycję: niech postawią na bramce Messiego! I tak przecież nie biega. :mrgreen: :mrgreen:

Tymczasem w Bawarii lekki niepokój:

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=51723

Albo to zasłona dymna i próba zmotywowania zawodników, albo rzeczywiście coś się dzieje...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.04.2014 09:48

Zasłona...Bayern z pewnością będzie odpowiednio przygotowany a ja liczę na kapitalny mecz bo ten drugi mecz jakoś mnie nie elektryzuje... :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.04.2014 12:56

A więc...........zaczynamy :?: :mrgreen:

alechandro chyba liczy, nie?

A w tak zwanym międzyczasie......
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 22.04.2014 14:58

anakin napisał(a):A więc...........zaczynamy :?: :mrgreen:

Zaczynamy.
Święta za nami, czas na emocje sportowe...

atletivshelsea.jpg

Na cztery kolejki przed końcem sezonu, Atletico po zwycięskim meczu z Elche umocniło się na pozycji lidera w lidze. Zespół jest na dobrej drodze do wywalczenia 10 mistrzostwa kraju. Ale najpierw czekają nas emocje w LM. Na początku tego sezonu nikt na serio nie wierzył, że Atletico włączy się do walki w końcowej fazie jednych i drugich rozgrywek, o najwyższe trofeum.

Ostatnie spotkanie Atletico i Chelsea miało miejsce latem 2012. Rojiblancos w finale Superpucharu Europy rozwalili wtedy The Blues 4:1, Nie wiem, czy pamiętacie hat-tricka Falcao - rozegrał fantastyczny mecz. Mówiło się wtedy o zemście za spotkanie w sezonie 2009/10, w ramach fazy grupowej Ligi Mistrzów.
Wolimy nie pamiętać takich meczów, ale cóż, zdarzają się najlepszym. :wink:
Atleti po słabej grze przegrało na Stamford Bridge 0:4. Na Calderon zdołali jedynie zremisować 2:2 i nie wyszli z grupy.

Dzisiejszy półfinał zapowiada się ciekawie. Obie drużyny są w pełni zdeterminowane. Atletico znalazło się w czwórce najlepszych drużyn obecnej edycji i zrobi wszystko, żeby pokazać, że to nie był przypadek. Statystycznie, Atletico nigdy nie przegrało u siebie z drużyną angielską, ale Chelsea zrobi wszystko, aby po raz trzeci zagrać w finale LM. Gradu goli się jednak nie spodziewam, bo wystąpią drużyny, które mają najlepszą obronę (czyt. najmniej straconych bramek) w swoich ligach.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.04.2014 16:18

No tak...chyba ja liczę... :twisted:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.04.2014 16:26

alechandro napisał(a):No tak...chyba ja liczę... :twisted:

Liczenia tym razem już mało :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.04.2014 16:40

alechandro napisał(a):No tak...chyba ja liczę... :twisted:

No to........wisz. :wink:
Pamiętaj, że Cię lubię i takie tam........ :mrgreen:
I na pewno byś nie chciał tego zmieniać.... :twisted:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.04.2014 17:00

Ponownie kilku typerów nie zdążyło ... lub odpuściło.

Nikt nie wytypował zwycięstwa Chelsea, ciekawe czy będzie niespodzianka :wink:
Dwóch typerów wytypowało zwycięstwo Bayernu.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 22.04.2014 17:09

Janusz Bajcer napisał(a):Ponownie kilku typerów nie zdążyło ... lub odpuściło.

Znudziło się ... :roll:

Może brak atrakcyjnych nagród był przyczyną ... :?

W końcu to forum turystyczne, ile mogą czytać o statystykach piłkarskich :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.04.2014 18:30

Janusz Bajcer napisał(a):Nikt nie wytypował zwycięstwa Chelsea, ciekawe czy będzie niespodzianka :wink:

A widziałeś ostatni mecz Chelsea w lidze? Z Sunderlandem? Jakiej by analizy nie robić, nie da się.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.04.2014 18:36

jara napisał(a):A widziałeś ostatni mecz Chelsea w lidze? Z Sunderlandem?

Nie widziałem. Ale niespodzianki bywają ... i wtedy wszystkie analizy o kant stołu :oczko_usmiech: :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.04.2014 18:41

Janusz Bajcer napisał(a):
jara napisał(a):A widziałeś ostatni mecz Chelsea w lidze? Z Sunderlandem?

Nie widziałem. Ale niespodzianki bywają ... i wtedy wszystkie analizy o kant stołu :oczko_usmiech: :wink:

I dlatego typujemy :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 286
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone