Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
GSM
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 12.04.2014 09:56

Szkoda,że oba madryckie zespoły rewanże grają na wyjazdach.Chciałbym widzieć derby Madrytu w finale(i mimo,że postawiłem na Real w typowaniu ,kibicowałbym Atletico :)).Bardziej prawdopodobny mecz o puchar to jednak Bayern-Chelsea.Real jest bardzo chaotyczny,niepoukładany ,a w obronie się mocno gubi,więc daję Bayernowi dużo większe szanse,ale w Atletico i Simeone wierzę do końca!
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 12.04.2014 18:50

Ale jaja!!!

Bayern w pełnym składzie, u siebie, po 60 minutach przegrywa z Borussią bez Lewego już 3:0 :!: :!:

Ktoś wie, dlaczego Neyer został zmieniony w przerwie? Jakaś kontuzja?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 12.04.2014 18:52

alechandro napisał(a):Te plotki od dawna krążą ale nie wierzę w nie...on ma jeszcze na tyle chęci i energii, że to mała prawdopodobna opcja...

A co do finału LE, Juve musi znaleźć się w finale bo w innym wypadku będę miał malutki problem... :wink:

A wiesz, że statystycznie bardzo rzadko się zdarza, żeby jakaś drużyna wygrywała europejski puchar na własnym stadionie? Nawet grając w finale!

Przypomnę choćby Bayern sprzed 2 lat.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.04.2014 18:57

Jeśli Juve dojdzie jednak do finału, co z Benficą będzie ciężkie zadanie to finał wygra...
Dlaczego ?
Bo przeciwnikiem będzie drużyna hiszpańska z którymi się Juventusowi zawsze dobrze grało...
Nie zmienia to faktu, że na finał jestem gotowy i nie zamierzam zmieniać planów :D
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 12.04.2014 19:14

Bayern nie ma już żadnej motywacji na Bundesligę,co w sumie jest niefajne bo niezależnie od celu powinno się grać do końca(szczególnie w meczach z rywalami typu Dortmund,Schalke)

P.S.Alessandro,masz może pod ręką link z pełnymi statystykami dotyczącymi spotkań Juventus kontra drużyny z Hiszpanii?.Zobaczyłbym z ciekawości jak to ogółem w całej historii wyglądało
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 12.04.2014 19:37

GSM napisał(a):Bayern nie ma już żadnej motywacji na Bundesligę

Tym bardziej nie rozumiem, po co grają pierwszym składem zamiast dać szansę tym, którym się chce pobiegać i powalczyć.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 12.04.2014 19:41

może to forma treningu, odpuszczają inne, a na mecz o podobnej porze co w LM wychodzą

Neuer raczej został właśnie zastąpiony zmiennikiem (nie oglądałem, tylko wyrywkowo śledziłem w necie)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 12.04.2014 19:43

GSM napisał(a):Bayern nie ma już żadnej motywacji na Bundesligę,co w sumie jest niefajne bo niezależnie od celu powinno się grać do końca(szczególnie w meczach z rywalami typu Dortmund,Schalke)

Sport to także taktyka. Bayern wywalczył sobie tytuł mistrza kraju i może teraz eksperymentować.
Przed nimi końcówka LM.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.04.2014 20:03

GSM napisał(a):..........

klik
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.04.2014 20:54

W ciągu kilku dni barcelona wtopiła LM i prawdopodobnie mistrzostwo kraju...z taką grą Real jeszcze wybije im Puchar Króla i bardzo mnie to ucieszy...może wreszcie niektórzy przestana wygłaszać tezy o wielkiej barcie i Boskim Leo...może przestaną przebąkiwać tam coś o pobożnych życzeniach etc... :D :lol: :mrgreen:
Czekam na jutrzejsze zwycięstwo Atletico, które najbardziej w tym sezonie zasłużyło na majstra... :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 12.04.2014 20:59

jakaś deprecha czy co, ich chwyciła... ale żeby tak z Granadą!?

ale myślę że na Real się zmobilizują, bo to już by była max gańba
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 12.04.2014 21:46

alechandro napisał(a):klik

dzięks :)
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 12.04.2014 22:29

alechandro napisał(a):W ciągu kilku dni barcelona wtopiła LM i prawdopodobnie mistrzostwo kraju...z taką grą Real jeszcze wybije im Puchar Króla i bardzo mnie to ucieszy...może wreszcie niektórzy przestana wygłaszać tezy o wielkiej barcie i Boskim Leo...może przestaną przebąkiwać tam coś o pobożnych życzeniach etc... :D :lol: :mrgreen:
Czekam na jutrzejsze zwycięstwo Atletico, które najbardziej w tym sezonie zasłużyło na majstra... :)

Kierując się logiką i rzetelną analizą można mniemać że to jakiś zwiastun,początek końca wielkich magów futbolu :mrgreen: . Pobożne życzenia i inne pierdoły wygłaszane przez laików wielbiących Barcę chyba nie były poparte rzetelną analizą i jakimś głębszym przemyśleniem a tylko niezrozumiałym dla mnie uwielbieniem :mrgreen: .
Ostatnie "dokonania" Boskiej Barcy bardzo dobitnie o tym świadczą. świadczą też o tych najbardziej zajadłych zwolennikach tej ekipy... :oczko_usmiech: .
Czyżby wyczerpał się kredyt boskości ofiarowany Barcy...??? :oczko_usmiech:
Ale to tylko moje subiektywne zdanie...Nie żebym konkretnie AP komuś coś imputował.... :oczko_usmiech:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 13.04.2014 09:37

Barca się kończy i to jest fakt niezaprzeczalny. Ich największe gwiazdy są już wypalone i zmęczone. W końcu ile można grać na najwyższym poziomie?

Pozostaje teraz tylko pytanie: co dalej?

Zarząd skompromitowany.

Trenera nie ma (nie mówcie, że Martino to trener dla takiej drużyny).

Piłkarze wypaleni, a nowych z takim potencjałem nie widać w La Massii.

Nikt z tego katalońskiego betonu nie chce słyszeć o zmianie stylu gry - a z tiki-taką ten zespół już nic nie ugra.

2-letni szlaban na transfery! Za chwilę zostaną bez bramkarza (Pinto to pajac, a nie bramkarz). Obrony nie ma (wczoraj Busquets grał na stoperze :!: ), niech jeszcze Alves odejdzie do City i będzie koszmar.

Drugiej linii Iniesta sam nie pociągnie. Halilovicia im pewnie UEFA zablokuje.

Nie ma zawodników na kontry - poza Pedro i Neymarem.

Sędziowie też nie będą w nieskończoność karnych za nic dyktować - w końcu jakiś dobry okulista się nimi zajmie.

Tak więc, reasumując - chyba nadchodzą chude lata dla FC Hollywood...

Natomiast co do środowego finału, to nie podejmuję się typowania wyniku. Real jest w gazie, ale na 99% nie zagra CR7. A Barca z nożem na gardle, nawet w takiej kondycji jak teraz, jest zawsze groźna.
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 13.04.2014 12:42

FC Hollywood to w świadomości mojej i pewnie większości zainteresowanych futbolem ,na wieki wieków będzie Bayern Monachium(w końcu to do nich powstanie tego określenia się odnosi).Musicie wymyślić coś nowego ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 278
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone