Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2012 07:42

walp napisał(a): Cieszę się, że żółto-czarni ustrzelili Królewskich, choć straciłem dwa punkty po golu Schmelzera.

Też się cieszę, że Borussia wygrała (bo ma wygrać Ligę Mistrzów :wink: ) ale miałem nadzieję na wyrównie i 3 pkt. :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2012 07:59

walp napisał(a): Ja niestety, spadłem o jedno miejsce, ale jestem ex aequo ze „spadochroniarzem” z podium, a więc towarzystwo doborowe.

Jak pokazuje zabawa, dobrze jest wytypować w kolejce choć dwa razy dokładny wynik meczu plus kilka jedynek
... i podium w zasięgu ręki :oczko_usmiech:
Dwa dobre strzały były bisko ... a wtedy 41 punktów na koncie :oczko_usmiech:
crodream
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) crodream » 25.10.2012 10:39

Nie wiem czy liczący punkty korzystają z jakichś usprawnionych plików xls, ale jeśli nie to wczoraj pokusiłem się o zrobienie takowej tabelki która automatycznie nalicza punkty po wpisaniu wyniku meczu i typów 8). Szału nie ma ale działa dobrze, jeśli byście chcieli to chętnie się nią podzielę, może będzie pomocna komuś lub wspólnie ją rozwiniemy - tylko nie wiem komu ją podesłać, :?: ktoś zainteresowany :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2012 10:41

To zależy kto następny liczy :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2012 10:44

walp napisał(a):jestem za Bońkiem ale ma niskie notowania i pewnie nie przejdzie.

Też jestem za Bońkiem ale nikt go nie dopuści bo boją się go...pewnie preziem zostanie szef wielkopolskiego związku i nic się nie zmieni bo dalej te same dziadzie bezpiecznie na stołkach będą panować...
Nie łudźmy się, że cokolwiek się zmieni :twisted:
crodream
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) crodream » 25.10.2012 10:46

alessandro1977 napisał(a):To zależy kto następny liczy :wink:

z tą tabelką liczyć nie trzeba wystarczy napisać posta :D przepisując wyniki :D więc mogę i ja ale nie będę Wam mieszał w kolejce wiec... :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2012 10:47

Ale niektórzy typerzy w gorącej wodzie kąpani :oczko_usmiech: do następnej kolejki sporo czasu :lol:
crodream
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) crodream » 25.10.2012 10:48

Janusz Bajcer napisał(a):Ale niektórzy typerzy w gorącej wodzie kąpani :oczko_usmiech: do następnej kolejki sporo czasu :lol:

w końcu 1 miejsce coraz bliżej :D trzeba zacząć przeglądać statystyki ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2012 10:59

crodream napisał(a):w końcu 1 miejsce coraz bliżej :D

...zapomnij :mrgreen:
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 25.10.2012 11:04

crodream napisał(a):Nie wiem czy liczący punkty korzystają z jakichś usprawnionych plików xls, ale jeśli nie to wczoraj pokusiłem się o zrobienie takowej tabelki która automatycznie nalicza punkty po wpisaniu wyniku meczu i typów 8). Szału nie ma ale działa dobrze, jeśli byście chcieli to chętnie się nią podzielę, może będzie pomocna komuś lub wspólnie ją rozwiniemy - tylko nie wiem komu ją podesłać, :?: ktoś zainteresowany :?:

Jeżeli możesz to zarzuć mi na maila(bo żadnego priva tutaj chyba nie ma?...jak jest to na niego właśnie) : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .Widzę,że nie ma jednej osoby będącej wielbicielem statystyk która wszystko zawsze zlicza heh ;) tylko po kolei każdy musi to uczynić więc wolał bym mieć coś pod ręką bo inaczej się zapłaczę przy tych cyferkach :)
crodream
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) crodream » 25.10.2012 11:11

GSM napisał(a):
crodream napisał(a):Nie wiem czy liczący punkty korzystają z jakichś usprawnionych plików xls, ale jeśli nie to wczoraj pokusiłem się o zrobienie takowej tabelki która automatycznie nalicza punkty po wpisaniu wyniku meczu i typów 8). Szału nie ma ale działa dobrze, jeśli byście chcieli to chętnie się nią podzielę, może będzie pomocna komuś lub wspólnie ją rozwiniemy - tylko nie wiem komu ją podesłać, :?: ktoś zainteresowany :?:

Jeżeli możesz to zarzuć mi na maila(bo żadnego priva tutaj chyba nie ma?...jak jest to na niego właśnie) : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .Widzę,że nie ma jednej osoby będącej wielbicielem statystyk która wszystko zawsze zlicza heh ;) tylko po kolei każdy musi to uczynić więc wolał bym mieć coś pod ręką bo inaczej się zapłaczę przy tych cyferkach :)

wysłałem, jakbyś ty miał liczyć to pamiętaj sprawdzić po zamknięciu edycji postów typy które już są wprowadzone na 4 kolejkę
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2012 11:15

GSM napisał(a):Jeżeli możesz to zarzuć mi na maila(bo żadnego priva tutaj chyba nie ma...

Jak będziesz miał kopertę w okienku z nickiem - będziesz miał coś w rodzaju priv :wink: :lol:
crodream
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) crodream » 25.10.2012 11:20

Janusz Bajcer napisał(a):
GSM napisał(a):Jeżeli możesz to zarzuć mi na maila(bo żadnego priva tutaj chyba nie ma...

Jak będziesz miał kopertę w okienku z nickiem - będziesz miał coś w rodzaju priv :wink: :lol:

wszystko fajnie tylko jak tam dodać załącznik :?: czyżbym czegoś nie widział
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 25.10.2012 11:21

Janusz Bajcer napisał(a):Jak pokazuje zabawa, dobrze jest wytypować w kolejce choć dwa razy dokładny wynik meczu plus kilka jedynek
... i podium w zasięgu ręki :oczko_usmiech:

Jak pokazuje zabawa, dużo rozbija się właśnie o te jedynki :!: Towarzystwo na podium, oraz ci tuż za nim mają podobną średnią, jeśli chodzi o trafienia 3-punktowe. Ale obecni liderzy mają średnią ok. 13 pkt/kolejkę, a my na 5 pozycji 11,6 :(
Ale to dopiero półmetek fazy grupowej i wszystko może się zmienić. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2012 11:23

crodream napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):

wszystko fajnie tylko jak tam dodać załącznik :?: czyżbym czegoś nie widział

No fakt - załącznika do koperty się nie doda.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone