walp napisał(a): Cieszę się, że żółto-czarni ustrzelili Królewskich, choć straciłem dwa punkty po golu Schmelzera.
Też się cieszę, że Borussia wygrała (bo ma wygrać Ligę Mistrzów ) ale miałem nadzieję na wyrównie i 3 pkt.
walp napisał(a): Cieszę się, że żółto-czarni ustrzelili Królewskich, choć straciłem dwa punkty po golu Schmelzera.
walp napisał(a): Ja niestety, spadłem o jedno miejsce, ale jestem ex aequo ze „spadochroniarzem” z podium, a więc towarzystwo doborowe.
walp napisał(a):jestem za Bońkiem ale ma niskie notowania i pewnie nie przejdzie.
crodream napisał(a):w końcu 1 miejsce coraz bliżej
crodream napisał(a):Nie wiem czy liczący punkty korzystają z jakichś usprawnionych plików xls, ale jeśli nie to wczoraj pokusiłem się o zrobienie takowej tabelki która automatycznie nalicza punkty po wpisaniu wyniku meczu i typów . Szału nie ma ale działa dobrze, jeśli byście chcieli to chętnie się nią podzielę, może będzie pomocna komuś lub wspólnie ją rozwiniemy - tylko nie wiem komu ją podesłać, ktoś zainteresowany
GSM napisał(a):crodream napisał(a):Nie wiem czy liczący punkty korzystają z jakichś usprawnionych plików xls, ale jeśli nie to wczoraj pokusiłem się o zrobienie takowej tabelki która automatycznie nalicza punkty po wpisaniu wyniku meczu i typów . Szału nie ma ale działa dobrze, jeśli byście chcieli to chętnie się nią podzielę, może będzie pomocna komuś lub wspólnie ją rozwiniemy - tylko nie wiem komu ją podesłać, ktoś zainteresowany
Jeżeli możesz to zarzuć mi na maila(bo żadnego priva tutaj chyba nie ma?...jak jest to na niego właśnie) : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .Widzę,że nie ma jednej osoby będącej wielbicielem statystyk która wszystko zawsze zlicza heh tylko po kolei każdy musi to uczynić więc wolał bym mieć coś pod ręką bo inaczej się zapłaczę przy tych cyferkach
GSM napisał(a):Jeżeli możesz to zarzuć mi na maila(bo żadnego priva tutaj chyba nie ma...
Janusz Bajcer napisał(a):GSM napisał(a):Jeżeli możesz to zarzuć mi na maila(bo żadnego priva tutaj chyba nie ma...
Jak będziesz miał kopertę w okienku z nickiem - będziesz miał coś w rodzaju priv
Janusz Bajcer napisał(a):Jak pokazuje zabawa, dobrze jest wytypować w kolejce choć dwa razy dokładny wynik meczu plus kilka jedynek
... i podium w zasięgu ręki
crodream napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):GSM napisał(a):Jeżeli możesz to zarzuć mi na maila(bo żadnego priva tutaj chyba nie ma...
Jak będziesz miał kopertę w okienku z nickiem - będziesz miał coś w rodzaju priv
wszystko fajnie tylko jak tam dodać załącznik czyżbym czegoś nie widział
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki