Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
walp
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 08.04.2014 09:33

Bocian napisał(a):
alechandro napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Jeżeli w typowaniu ktoś w pierwszym meczu stawia na wygraną Atletico to jest to bardziej pobożne życzenie by Barca przegrała niż rzetelna analiza

Pobożnym życzeniem jest raczej Twoja wiara w to, że barca jest niepokonana... :lol:
Blaugrana napisał(a):...hvala lipa...

8O ...
Lipa to jest w Katalonii na Camp Nou.... :mrgreen: :lol:

Lipa to jest jak ktoś nie wie, że tak na południu Cro mówią :lol: :lol:

Może lipa, może gra słów.
To nie jest Institut za hrvatski jezik, bardziej taki Plastic Ball Club :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2014 09:57

alechandro napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Jeżeli w typowaniu ktoś w pierwszym meczu stawia na wygraną Atletico to jest to bardziej pobożne życzenie by Barca przegrała niż rzetelna analiza

Pobożnym życzeniem jest raczej Twoja wiara w to, że barca jest niepokonana... :lol:
Blaugrana napisał(a):...hvala lipa...

8O ...
Lipa to jest w Katalonii na Camp Nou.... :mrgreen: :lol:

Mylisz się co do mnie ale nie pierwszy raz więc jestem przyzwyczajona.
Barca nie jest niepokonana. I to niech wystarczy na mój komentarz.
PS. No nie ? :) Jaki ten chorwacki bywa śmieszny :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2014 10:30

Blaugrana napisał(a):Barca nie jest niepokonana.

Nie ? 8O
Z Twoich wypowiedzi wynika co innego...Bogowie, których nie ma prawa pokonać na ich terenie drużyna pokroju Atletico...skoro słaba Valencia mogła, tym bardziej Atletico może...zaprzeczasz sama sobie...
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 08.04.2014 10:35

Zadziwiająca logika.... :roll: Jeżeli ktoś stawia na wygraną Barcelony to jest to bardzo rzetelna analiza i wyjątkowa znajomość tematu.
A jeżeli nie daj Boże ktoś stawia na wygraną Atletico to jest to indolencja połączona z pobożnymi życzeniami.... 8O .
Gratuluję dobrego samopoczucia. Wiosenne przesilenia? :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2014 10:37

alechandro napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Barca nie jest niepokonana.

Nie ? 8O
Z Twoich wypowiedzi wynika co innego...Bogowie, których nie ma prawa pokonać na ich terenie drużyna pokroju Atletico...skoro słaba Valencia mogła, tym bardziej Atletico może...zaprzeczasz sama sobie...

Co wynika ? Pisałam o pierwszym meczu w ćwierćfinale LM, FCB- Atletico...
Popatrz na Wasze typowania, mało kto typował wygraną Atletico.
Z kolei w zakładach buk Barca była zdecydowanym faworytem. Piszemy nie o krajowej lidze ale LM.
I na tym kończę bo znów się zaczyna z waszej strony AP.
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 08.04.2014 10:39

Nic się nie zaczyna.Mamy prawo wyrazić swoją opinię.
Oczywiście mógłbym napisać coś bardziej sarkastycznego ale z racji definicji sarkazmu powstrzymam się :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2014 10:40

Masz prawo...ale to wiosenne przesilenie to sobie zafunduj.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.04.2014 10:41

alias21 napisał(a): Jeżeli ktoś stawia na wygraną Barcelony to jest to bardzo rzetelna analiza i wyjątkowa znajomość tematu.

Raczej wcześniejsze obserwacje, znajomość dokonań drużyny i ocena możliwości w konfrontacji z inną drużyną (pod kontem możliwości i dokonań tej drugiej). 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2014 10:52

Wpadłaś tutaj i próbujesz uszczęśliwiać wszystkich na siłę barceloną...już to napisałem wcześniej - są osoby, których ten klub nie interesuje w ogóle a jak widać są tutaj sympatycy różnych zespołów...pomyliłaś strony chyba bo dyskusje na temat samouwielbienia barcelony i prób narzucenia innym swojego toku rozumowania są na http://www.fcbarca.com/ skąd czerpiesz bardzo nas interesujące nowinki prasowe na temat "dumy całego świata"...później masz pretensję, że ktoś postrzega Cię tak a nie inaczej bo jak to możliwe aby na tym forum nie wszyscy byli pełni ochów, achów, echów w kwestii wielkiej barcelony...
Jak Ci nie odpowiada to, że niektórzy tutaj wolą Juventusy, Bayerny, Reale, Atleticy to zmień forum...macie teraz zresztą bardzo interesujący temat pod tytułem sankcji FIFA z powodu wałków barcelony...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2014 10:56

Bocian napisał(a):Raczej wcześniejsze obserwacje, znajomość dokonań drużyny i ocena możliwości w konfrontacji z inną drużyną (pod kontem możliwości i dokonań tej drugiej). 8)

Jak już była tutaj o tym mowa Sławek, wszelkie analizy typowania w rozgrywkach LM nie mają sensu...wielu z nas porzuciło już analizy i kieruje się nosem...
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 08.04.2014 11:00

No i oczywiście ostatnią dyskusję w obiektywnej prasie o następnym boskim golu z karnego wielkiego Lionela :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.04.2014 11:01

alechandro napisał(a):macie teraz zresztą bardzo interesujący temat pod tytułem sankcji FIFA z powodu wałków barcelony...

Bardziej interesujący od tego?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Afera_Calciopoli
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.04.2014 11:02

alechandro napisał(a):Jak już była tutaj o tym mowa Sławek, wszelkie analizy typowania w rozgrywkach LM nie mają sensu...wielu z nas porzuciło już analizy i kieruje się nosem...

I tu się podpiszę :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2014 11:19

Spokojnie alechandro (del Piero), nikogo nie chcę tu uszczęśliwiać Barceloną ani narzucać swojego toku rozumowania. Jak najbardziej odpowiada mi, że są tutaj kibice różnych zespołów ( pokaż chociaż pół mojego postu w którym obrażałam fana innego klubu ale wyrażałam zdziwienie, że tacy są). Co do zmiany forum to dziękuję, ale jestem osobą samodzielną i autonomiczną by sama o tym decydować i nie sugerować się czyimiś "dobrymi" radami.
No i szczerze, to mam już dosyć tego wątku :) Macie po ptokach i po problemie :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.04.2014 11:22

Blaugrana napisał(a):No i szczerze, to mam już dosyć tego wątku :) Macie po ptokach i po problemie :)

Czy to oznacza, że nie typujesz w następnej edycji LM :?: :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 266
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone