anakin napisał(a):Bo przecież jak se człowiek sam dobrze nie policzy, to nikt mu nie policzy.
No właśnie...ciekawe kto liczy następny ?
![Obrazek](http://emoty.blox.pl/resource/grin3.gif)
anakin napisał(a):Bo przecież jak se człowiek sam dobrze nie policzy, to nikt mu nie policzy.
alechandro napisał(a):No właśnie...ciekawe kto liczy następny ?
walp napisał(a):Ani, rozumiem, że to spektakularne przedsięwzięcie odbędzie się tutaj.
A kiedy zamierzasz atakować tam i czy zdążysz przypuścić szturm przed końcem sezonu![]()
MRK napisał(a):No tak... Widzę, że staremu miszczowi tak się marzy podium, ze aż musiał się wcisnąć przede mnie, przy takiej samej ilości punktów.
Blaugrana napisał(a):Zauważyłam że często typowanie polega bardziej na wishful thinking niż na rzetelnej analizie
Blaugrana napisał(a):Zauważyłam że często typowanie polega bardziej na wishful thinking niż na rzetelnej analizie
Blaugrana napisał(a):Takie typowanie zdarza się tu na forum, nie u bukmacherów, gdzie w grę wchodzi prawdziwa strata lub zysk.
Janusz Bajcer napisał(a):alias21 napisał(a):Po tak miłych zachętach grzechem by było nie spróbować....![]()
No i ta perspektywa Przedwiośnia.
Pierwsze typowanie: alias21 - 1 (zgadza się tylko końcówka nicka)![]()
Jak widzisz - nie ma lekko![]()
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki