Raul73 napisał(a):Dlatego to jest takie bagno.
Nie wiem, czy w jakimkolwiek inny kraju ma miejsce taka sytuacja.
Spoko. W Polsce to normalne.
walp napisał(a):Zamiast cieszyć się, że mamy wśród nas lady-typer, co zdarza się nieczęsto, to od początku jest atakowana, bo ośmieliła się napisać, że "Barca, to coś więcej niż klub."
anakin napisał(a):Ależ my się tu wszyscy bardzo cieszymy z tego faktu.![]()
walp napisał(a):...bo ośmieliła się napisać, że "Barca, to coś więcej niż klub."
Blaugrana napisał(a):Napisałam też że Messi był najlepszym piłkarzem meczu. 3 bramki ( od kiedy karne nie uznaje się jako bramka, tylko wtedy gdy Messi strzela? ) + 1 asysta to mało ?
anakin napisał(a):A nie?![]()
anakin napisał(a):Ani słowa o Inieście ,DiMarii, czy Benzemie, ktorzy w tym meczu niestety zdeklasowali Lionela.
alechandro napisał(a):No paczcie go...![]()
I pisz tutaj człowieku rozprawkę...
alechandro napisał(a):Czyli i ten najbardziej przemądrzały potrafi być obiektywny...![]()
Ale to "niestety" niepotrzebne bo taki Iniesta na ogół w tym sezonie swoja grą deklasuje Messiego...skromny poza boiskiem, poezja na boisku......
anakin napisał(a):Blaugrana napisał(a):Napisałam też że Messi był najlepszym piłkarzem meczu. 3 bramki ( od kiedy karne nie uznaje się jako bramka, tylko wtedy gdy Messi strzela? ) + 1 asysta to mało ?
Niestety, ale nie zawsze strzelenie nawet pięciu bramek w meczu gwarantuje MVP.
Messi strzelił dwie z karnych (wiem, wiem - mógł nie trafić), a więc nie można tego rozpatrywać w kategorii niezwykłego wydarzenia.
Nie odniosłaś się rzetelnie ani jednym słowem, co do meczu jako całości.
Ani słowa o Inieście ,DiMarii, czy Benzemie, ktorzy w tym meczu niestety zdeklasowali Lionela.
Messi nie jest na boisku świetoszkiem, co próbowałaś udowodnić.
Swoje zdanie na temat "przekrętów" w tym meczu juz wyraziłem i racz zauwazyć, że jest ono zbieżne z Twoim.
FCB wygrała zasłużenie, co nie znaczy, że należy być całkowicie bezkrytycznym w tym temacie.