alechandro napisał(a):Sławek, masz rację ale nie wiedziałem ile kobieta może mieć lat bo ostatnio rzadko tu zaglądam...zaraz to zmieniam a blaugranę z góry przepraszam...
W moim przypadku jest chyba trochę inaczej bo jednak nie jestem sezonowym kibicem a kibicem na dobra i na złe od 30 lat...Del Piero wówczas jeszcze nie grał w Juve ale żaden z zawodników tak nie zapisał się na kartach historii Juve jak on...dlaczego pieję z zachwytu - dobrze to ująłeś - jest człowiekiem poza boiskiem również a do tego skromnym...nigdy nie szukał pierwszeństwa w tłumie, unikał dziennikarzy jak ognia, którzy do tej pory nawet nie wiedzą gdzie tak naprawdę mieszka...
Messi oczywiście też zapisał się na kartach historii Barcelony ale swoje za uszami ma...choćby nawet prowokowanie publiczności lub nadepnięcie celowe na rękę przeciwnika...pozostaje więc genialnym piłkarzem ale człowiekiem już nie...Del Piero czy Lineker to typowy przykład Fair Play...ba, Gary Lineker nigdy nie dostał nawet żółtej kartki w swojej piłkarskiej karierze a niewielu kibiców o tym wie...to już jest wyczyn niebywały...
Też nie jestem sezonowcem ani gimbusem
![Smile :)](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_smile.gif)
Dla mnie FCB to nie tylko klub, to Katalonia, Barcelona.
Messi nadepnął na rękę czy jemu Pepe nadepnął ?
Nie wiem o jakim jego prowokowaniu piszesz ?
Del Piero jest OK. Kiedyś kibicowałam reprezentacji Azzurri.