walp napisał(a):Strasznie się denerwuję, Chelsea ma kwadrans na strzelenie gola.
No to podenerwujemy się razem
![humorek :oczko_usmiech:](https://www.cro.pl/images/smilies/iw.gif)
walp napisał(a):alechandro napisał(a):Nie mogę przeboleć, że takie ogóry jak Schalke jeszcze grają w LM...
Jeden z ogórów strzelił najpiękniejszego gola w tym meczu.
anakin napisał(a):walp napisał(a):Myślę, że do podobnego jak wczoraj "incydentu" nie dojdzie i Chelsea wygra to spotkanie, choć będzie ciężko. Martwi mnie ta nieustabilizowana forma, bynajmniej nie jako zagorzałego fana tej drużyny, ale typera liczącego na dodatkowe punkty.
Z obserwacji wynika, że grają w kratkę.
Ostatni ligowy mecz grali naprawdę nieźle, a mimo tego wygrali dopiero w...93 minecie.
Dlatego dziś zagrają słabiej i..........zremisują.![]()
Oczywiście u siebie wygrają, bo muszą, nie?
Janusz Bajcer napisał(a):24 jedynki6 trójeczek
greenrs napisał(a):Zresztą trzymając się regulaminu należałby w tej kolejce unieważnić (jak zauważył Janusz) typowanie mireksa i sandomingo, jako zgłoszone po godz. 17. Myślę jednak, że opóźnienie w tym wypadku nie miało absolutnie żadnego wpływu na trafność ww. typów i jestem za tym, żeby zastosować jedynie "ostatnie ostrzeżenie". W razie powtórki tej nieregulaminowej nonszalancji, typowanie zostanie unieważnione. Proszę o opinię pozostałych członków Komisji.
sviva napisał(a):A w następnej edycji wpadają w grupie na Juve i odpadają po pierwszej rundzie..;
walp napisał(a):Jeden z ogórów strzelił najpiękniejszego gola w tym meczu.
jara napisał(a):
W zeszłym roku półfinały obfitowały w dużą ilość goli... do jednej bramki
walp napisał(a):anakin napisał(a):walp napisał(a):Myślę, że do podobnego jak wczoraj "incydentu" nie dojdzie i Chelsea wygra to spotkanie, choć będzie ciężko. Martwi mnie ta nieustabilizowana forma, bynajmniej nie jako zagorzałego fana tej drużyny, ale typera liczącego na dodatkowe punkty.
Z obserwacji wynika, że grają w kratkę.
Ostatni ligowy mecz grali naprawdę nieźle, a mimo tego wygrali dopiero w...93 minecie.
Dlatego dziś zagrają słabiej i..........zremisują.![]()
Oczywiście u siebie wygrają, bo muszą, nie?
Zaczynasz mnie niepokoić z tym prorokowaniem
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki