greenrs napisał(a):Wreszcie jakieś trójeczki
Po dwóch dniach najlepsi: razpol, bzyq74, jara i CROberto - wszyscy po 5 pkt
Gratulacje
Dziękuję
anakin napisał(a):walp napisał(a):A się porobiło ....
I teraz będę musiał się ukarać ....
Ja proponuję minus 10 punktów karnych.
Albo..........zaśpiewaj coś.
walp napisał(a):W ubiegłym sezonie cała tabela była podana na stronie z typowaniami dopiero po zakończeniu pierwszych meczów 1/8.
Myślę, że można tak samo zrobić i wrzucić ją za tydzień.
MRK napisał(a):A wg mnie, jeśli można rzecz jasna, typowanie wszystkich wyników 1/8 przed, skoro mecze są rozbite na dwa wtorki i dwa środy z tygodniową przerwą, jest troszkę bez sensu. W ciągu tygodnia milion rzeczy może się zdarzyć, co może spowodować chęć zmiany typowania. Taka sytuacja uniemożliwia jakąkolwiek zmianę.
Raul73 napisał(a):MRK napisał(a):A wg mnie, jeśli można rzecz jasna, typowanie wszystkich wyników 1/8 przed, skoro mecze są rozbite na dwa wtorki i dwa środy z tygodniową przerwą, jest troszkę bez sensu. W ciągu tygodnia milion rzeczy może się zdarzyć, co może spowodować chęć zmiany typowania. Taka sytuacja uniemożliwia jakąkolwiek zmianę.
I bardzo dobrze - tak jest ciekawiej. Jest ryzyko - jest zabawa
MRK napisał(a):W ciągu tygodnia milion rzeczy może się zdarzyć, co może spowodować chęć zmiany typowania. Taka sytuacja uniemożliwia jakąkolwiek zmianę.
MRK napisał(a):greenrs napisał(a):My gramy tylko o przechodni dopisek pod nickiem o treści "Mistrz Ligi Mistrzów"
Tylko????? Ja przepraszam bardzo, ale chyba nie zdajesz sobie sprawy, jak ten dopisek jest ważny dla niektórych .
greenrs napisał(a):MRK napisał(a):greenrs napisał(a):My gramy tylko o przechodni dopisek pod nickiem o treści "Mistrz Ligi Mistrzów"
Tylko????? Ja przepraszam bardzo, ale chyba nie zdajesz sobie sprawy, jak ten dopisek jest ważny dla niektórych .
Ależ doskonale zdaję sobie z tego sprawę... A już szczególnie ważny jest wtedy, gdy trzeba będzie się z nim rozstać. Być może na zawsze
greenrs napisał(a):Poza tym nie zmienia się regulaminu w trakcie gry. Jeśli taka będzie wola większości, w przyszłym roku możemy to zmienić.
greenrs napisał(a):Zresztą trzymając się regulaminu należałby w tej kolejce unieważnić (jak zauważył Janusz) typowanie mireksa i sandomingo, jako zgłoszone po godz. 17. Myślę jednak, że opóźnienie w tym wypadku nie miało absolutnie żadnego wpływu na trafność ww. typów i jestem za tym, żeby zastosować jedynie "ostatnie ostrzeżenie". W razie powtórki tej nieregulaminowej nonszalancji, typowanie zostanie unieważnione. Proszę o opinię pozostałych członków Komisji.
W jednym poście podajemy wszystkie wyniki najbliższej kolejki rozgrywek. Z racji tego, że każda kolejka jest rozbita na dwa dni rozgrywek, typowanie kończyłoby się o godz. 17 pierwszego dnia danej kolejki.
Typowanie następnej kolejki rozgrywek można rozpocząć po podsumowaniu aktualnie zakończonej i podaniu wyników punktacji w niniejszym wątku.
MRK napisał(a):Nie no... ogólnie jestem zwolennikiem zasady "no risk - no fun", ale jednak typowanie wyników na cro.pl to dość poważna sprawa
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki