Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
sandomingo
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandomingo » 18.02.2014 22:24

Ok, pewnie masz rację...
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 18.02.2014 22:36

Dzisiaj typowanie cieniutko. Żadnej "trójki", liderzy w ogóle bez punktu :?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.02.2014 22:38

Wieczór niespodzianek raczej - wygrali goście, gospodarze rozbici, szczególnie "pigułki" z Niemiec :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.02.2014 22:40

walp napisał(a):Dzisiaj typowanie cieniutko. Żadnej "trójki",

Najbliżej trójki był cronaturki :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2014 22:41

te kiero napisał(a):jestem pod wrażeniem, dawno nie natrafiłem na kobietę-fankę piłki, tzn wśród znajomych jest deficyt

Od 1982 oglądam wszystkie Mundiale i EURO :)
W domu to akurat ja jestem bardziej za oglądaniem meczów niż "rodzony" husband :)
Gdy zbliżają się jakieś mistrzostwa to każdy z rodziny nolens volens musi wrzucić do puli i typować :)
Żałuję, że nie biorę udziału w Waszych typowaniach, że już za późno.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2014 22:42

Janusz Bajcer napisał(a):Wieczór niespodzianek raczej - wygrali goście, gospodarze rozbici, szczególnie "pigułki" z Niemiec :wink:

To było do przewidzenia choć nie w takich rozmiarach...bardzo negatywnie zaskoczył MC i nie można ich gry usprawiedliwiać brakiem Aguero...zero szybkości, wiary i rozmachu...niektórzy ich przecenili a ich postawa nie jest najlepszą wizytówką ligi angielskiej...przypuszczam, że poza Chelsea w tej fazie popłynie i Arsenal i MU...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2014 22:42

alechandro napisał(a):
Blaugrana napisał(a):To logiczne, że każdy cule jest antyfanem Realu :)

Tak Ci się zdaje...ja całe życie jestem antyfanem Barcelony...Realu nie lubię ale Barcelony nie trawię w ogóle...najlepiej to zmień avatar bo szczypie mnie w oczy...

Szkoda MC...faul grubo przed linią pola karnego a sędzia karnego dyktuje bo z czerwem jak najbardziej się zgadzam...

Co mi się wydaje ?
Trzeba znać historię rozgrywek między Barcą a Realem by wiedzieć dlaczego każdy fan Barcy (cule) jest antyfanem Realu i odwrotnie. To też coś więcej niż sama rywalizacja sportowa.
To, że jesteś antyfanem Barcy zupełnie mi nie przeszkadza.
Ole :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2014 22:46

walp napisał(a):Dzisiaj typowanie cieniutko. Żadnej "trójki", liderzy w ogóle bez punktu :?

Z Jarą mamy po 2 punkty :wink:

Tylko przeceniłem aptekarzy i City,
wiedziałem, że są beznadziejnie słabi na PSG i Barcę,
ale wierzyłem, że coś strzelą :wink:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 18.02.2014 22:51

Blaugrana napisał(a):Żałuję, że nie biorę udziału w Waszych typowaniach, że już za późno.

Na zwycięstwo to chyba się nie załapiesz, ale na zabawę nigdy nie jest za późno :wink:
Zapraszamy do gry :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2014 23:02

greenrs napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Żałuję, że nie biorę udziału w Waszych typowaniach, że już za późno.

Na zwycięstwo to chyba się nie załapiesz, ale na zabawę nigdy nie jest za późno :wink:
Zapraszamy do gry :D

Można w trakcie fazy pucharowej ?
Chyba raczej nie, więc nie będę Wam wtranżalała się w wątek :)
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 18.02.2014 23:07

Jak chcesz...
Regulamin nie określa od kiedy można się przyłączyć. Sandomingo też dopiero zaczął i już ma 1 punkcik :wink:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 19.02.2014 08:12

Blaugrana napisał(a):
alechandro napisał(a):
Blaugrana napisał(a):To logiczne, że każdy cule jest antyfanem Realu :)

Tak Ci się zdaje...ja całe życie jestem antyfanem Barcelony...Realu nie lubię ale Barcelony nie trawię w ogóle...najlepiej to zmień avatar bo szczypie mnie w oczy...

Szkoda MC...faul grubo przed linią pola karnego a sędzia karnego dyktuje bo z czerwem jak najbardziej się zgadzam...

Co mi się wydaje ?
Trzeba znać historię rozgrywek między Barcą a Realem by wiedzieć dlaczego każdy fan Barcy (cule) jest antyfanem Realu i odwrotnie. To też coś więcej niż sama rywalizacja sportowa.
To, że jesteś antyfanem Barcy zupełnie mi nie przeszkadza.
Ole :)

nie wiem o co Ci chodzi konkretnie, ale osobiście nie przepadam za podkupywaniem gwiazd od największego przeciwnika- to myślę jeden z powodów, myślę że dodatkowo animozje między FCB, a CFRM mają podłoże regionalne: Katalonia / Kastilja
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 19.02.2014 08:29

Lednice napisał(a):
walp napisał(a):Dzisiaj typowanie cieniutko. Żadnej "trójki", liderzy w ogóle bez punktu :?

Z Jarą mamy po 2 punkty :wink:

Zgadza się. Zostaliście Mistrzami Dnia :oczko_usmiech:

Tak jak pisze greenrs, nie jest za późno. Jesteśmy dopiero na początku fazy play-off. W ubiegłym sezonie, na tym etapie też dołączyło kilku typerów.

Kilka kliknięć i jesteś dopisana do tabeli. Jeśli prześledziłaś wątek, to może zauważyłaś, że po zakończeniu
ubiegłego sezonu zrobiłem takie podsumowanie. Masz jeszcze szanse zostać Mistrzynią fazy pucharowej. :wink:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 19.02.2014 08:45

Zlatana nic nie zatrzyma. Facet jest niemożliwy...
Ale jak ktoś potrafi coś takiego:
Zlatan Joga Bonito
Zlatan vs Ronaldo
Ja tylko żałuję, że mój Juventus już tylko na swoim podwórku kopie.
Co do meczu MC- Barca to wydaje mi się, że w MC jest problem psychiczny, który polega na braku mobilizacji zawodników. Coś podobnego było w polskim FC Hollywood P. Wojciechowskiego zwanego potocznie Polonią. Ludzie mają wszystko, średniakom płacą niemożliwe pieniądze a motywacji im brak...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.02.2014 09:22

sviva napisał(a):Ja tylko żałuję, że mój Juventus już tylko na swoim podwórku kopie.
.

Nie tylko Ty...zostaje jeszcze LE ale znając Conte, oleje ten puchar jak i Copa Italia...a byłoby szkoda bo finał na stadionie w Turynie i na ten mecz chętnie wybrałbym się...byłem w Turynie na Serie A, byłem na LM - być na finale LM byłoby wspaniałym uzupełnieniem tego wszystkiego...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 235
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone