walp napisał(a):Dzisiaj typowanie cieniutko. Żadnej "trójki",
te kiero napisał(a):jestem pod wrażeniem, dawno nie natrafiłem na kobietę-fankę piłki, tzn wśród znajomych jest deficyt
Janusz Bajcer napisał(a):Wieczór niespodzianek raczej - wygrali goście, gospodarze rozbici, szczególnie "pigułki" z Niemiec
alechandro napisał(a):Blaugrana napisał(a):To logiczne, że każdy cule jest antyfanem Realu
Tak Ci się zdaje...ja całe życie jestem antyfanem Barcelony...Realu nie lubię ale Barcelony nie trawię w ogóle...najlepiej to zmień avatar bo szczypie mnie w oczy...
Szkoda MC...faul grubo przed linią pola karnego a sędzia karnego dyktuje bo z czerwem jak najbardziej się zgadzam...
walp napisał(a):Dzisiaj typowanie cieniutko. Żadnej "trójki", liderzy w ogóle bez punktu
greenrs napisał(a):Blaugrana napisał(a):Żałuję, że nie biorę udziału w Waszych typowaniach, że już za późno.
Na zwycięstwo to chyba się nie załapiesz, ale na zabawę nigdy nie jest za późno![]()
Zapraszamy do gry
Blaugrana napisał(a):alechandro napisał(a):Blaugrana napisał(a):To logiczne, że każdy cule jest antyfanem Realu
Tak Ci się zdaje...ja całe życie jestem antyfanem Barcelony...Realu nie lubię ale Barcelony nie trawię w ogóle...najlepiej to zmień avatar bo szczypie mnie w oczy...
Szkoda MC...faul grubo przed linią pola karnego a sędzia karnego dyktuje bo z czerwem jak najbardziej się zgadzam...
Co mi się wydaje ?
Trzeba znać historię rozgrywek między Barcą a Realem by wiedzieć dlaczego każdy fan Barcy (cule) jest antyfanem Realu i odwrotnie. To też coś więcej niż sama rywalizacja sportowa.
To, że jesteś antyfanem Barcy zupełnie mi nie przeszkadza.
Ole
Lednice napisał(a):walp napisał(a):Dzisiaj typowanie cieniutko. Żadnej "trójki", liderzy w ogóle bez punktu
Z Jarą mamy po 2 punkty![]()
Blaugrana napisał(a):Żałuję, że nie biorę udziału w Waszych typowaniach, że już za późno.
sviva napisał(a):Ja tylko żałuję, że mój Juventus już tylko na swoim podwórku kopie.
.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki