alechandro napisał(a):anakin napisał(a):Pepe...
Idiota jakich mało na tym świecie...
Na liście 10 Craziest Footballers in Spain - na 1. miejscu.
Crazy-O-Meter: rosnący
alechandro napisał(a):anakin napisał(a):Pepe...
Idiota jakich mało na tym świecie...
anakin napisał(a):No to się zeszło..idiotów dwóch.
Bo nie mów mi, że Pepe ma normalnie pod kopułą..
anakin napisał(a):Niewatpliwie musiał się nim zająć jakiś światowej klasy psychiatra.
Ale z efektem co najmniej dobrym.
Wczoraj co wk.....Diego Costę (gestami, mimiką) po dostaniu przez tego ostatniego żk, to jego...
Ale to było akurat nieszkodliwe.
Raul73 napisał(a):Wydaje mi się, że tym psychologiem był Mourinho, bo to za jego rządów Pepe odzyskał pełnię władz umysłowych.
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):Wydaje mi się, że tym psychologiem był Mourinho, bo to za jego rządów Pepe odzyskał pełnię władz umysłowych.
Być może.
Aż tak mocno w temacie jak Ty nie siedzę.
Z tą "pełnią" to bym raczej nie przesadzał...
Raul73 napisał(a):anakin napisał(a):Dlatego też Crazy-O-Meter: rising to zwykłe kłamstwo, bo już od dawna jest falling. No, ale czego się spodziewać po stronie z herbem Barcy na stopce?
Raul73 napisał(a):Na pewno na chwilę obecną to najlepszy stoper Realu.
walp napisał(a):Piwo sączę, nie rozśmieszaj mnie, bo sprzęt mam w miarę nowy.
walp napisał(a):Busquets też ma rising. Poza tym, ranking sprzed 2,5 roku, ale w psychice coś musiało zostać.
Raul73 napisał(a):Busquets crazy
Co prawda rzadko oglądam mecze Barcy, ale nie pamiętam, że by akurat on coś odwalał. Alves, Pinto, Valdes tak, ale Busquets? Najczęściej grał dość czysto
Chyba, że chodzi o symulki - wtedy nie mam pytań
anakin napisał(a):walp napisał(a):Piwo sączę, nie rozśmieszaj mnie, bo sprzęt mam w miarę nowy.
Była wczoraj taka jedna scena w meczu...już po tej kartce dla Costy..... jak Pepe szczerzył zęby i machał przeszczepami przed gościem..... i jakoś tak mimowolnie "przeniosłem" scenerię tego wydarzenia do....knajpy..... sekundę później widziałem chłopa na parkiecie, bez zębów z wzrokiem utkwionym w suficie....
Dobra...sorry...poniosło mnie..
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki