anakin napisał(a):No i zakończył się kabaret pt."Transfer Lewandowskiego".
Życzę innym polskim piłkarzom udziału w tego typu kabaretach.
anakin napisał(a):No i zakończył się kabaret pt."Transfer Lewandowskiego".
walp napisał(a):anakin napisał(a):No i zakończył się kabaret pt."Transfer Lewandowskiego".
krystek napisał(a):Nie napinajmy się tak- RL jeszcze niczego nie osiągnął. Pożyjemy, zobaczymy, co on jest wart. Bo na razie ...
anakin napisał(a):Za rok o tej porze Mandżukić już będzie Koloseum zwiedzał.
anakin napisał(a):walp napisał(a):anakin napisał(a):No i zakończył się kabaret pt."Transfer Lewandowskiego".
Mówiąc kabaret miałem na myli cały medialny szum i spekulajce na ten temat snute przez róznego rodzaju fahofcóf i dziennikarzy od dawna.
Wg mnie nie doczekamy szybko drugiego takiego transferu.
I do takiego klubu i za taką kasę dla polskiego zawodnika.
Wg mnie jak najbardziej słuszną kasę.
walp napisał(a):Oczywiście złośliwi będą twierdzić, że Lewy miał farta, bo zarząd Bayernu okazał chwilę słabości, ale najgorsze może dopiero przyjść, kiedy będzie strzelał dla Bawarczyków i ponownie zostanie okrzyknięty zdrajcą narodu.
Niestety, takie wpisy nie tylko czytałem na forach internetowych, ale słyszałem na żywo.
Raul73 napisał(a):Akurat w pluciu niemieckich kibiców nie chodzi o konkretne osoby Goetzego czy Lewego.
Raul73 napisał(a):Chodzi o klub, do którego dołączyli/dołączą (podobna sytuacja była kilka lat temu z Neuerem). Nikt by na nich nie pluł, gdyby przeszli do Hannoveru, Werderu czy nawet Schalke.
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):Akurat w pluciu niemieckich kibiców nie chodzi o konkretne osoby Goetzego czy Lewego.
Czyżby?
No to zobacz na komentarze na forach, lub chociazby na to co wkleiłem powyżej.
Jeżeli to nie są epitety personalne, to............
jara napisał(a):U nas to samo było z Legią, gdy brała najlepszych piłkarzy z klubów w kraju do odbycia zasadniczej służby wojskowej.
Raul73 napisał(a):jara napisał(a):U nas to samo było z Legią, gdy brała najlepszych piłkarzy z klubów w kraju do odbycia zasadniczej służby wojskowej.
Dokładnie taka sama sytuacja.
Nie chciałem wcześniej tego przykładu przytaczać, żeby na nasze polskie podwórko nie wchodzić
Ale wystarczy przypomnieć sobie legendarną już reakcję Stadionu Śląskiego na gola Deyny w meczu z Portugalią.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki