![Smile :)](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_smile.gif)
walp napisał(a):Macie rację. Też sobie przeliczyłem i wychodzi, że przy typowaniu na dokładny wynik kasa byłaby większa.
jara napisał(a):te kiero napisał(a):i w końcu wychodzi na chybił trafił
Tylko dlaczego u mnie przeważnie na chybił?
te kiero napisał(a):jara napisał(a):te kiero napisał(a):i w końcu wychodzi na chybił trafił
Tylko dlaczego u mnie przeważnie na chybił?
bo jak siedzisz w swoim przyczółku i stamtąd ładujesz to masz lepszego cela
te kiero napisał(a):jak dla mnie typowanie wyników robi się coraz bardziej trudniejsze, z jednej strony rozsądek i 'wyrobiona marka klubu' podpowiada jedno, a z drugiej strony poprzednie niespodzianki wynikowe burzą ten prosty wybór, i w końcu wychodzi na chybił trafił
walp napisał(a):Przed nami ostatnia kolejka fazy grupowej. Ciekawe, kto na zimę ubierze koszulkę lidera.
walp napisał(a):te kiero napisał(a):jak dla mnie typowanie wyników robi się coraz bardziej trudniejsze, z jednej strony rozsądek i 'wyrobiona marka klubu' podpowiada jedno, a z drugiej strony poprzednie niespodzianki wynikowe burzą ten prosty wybór, i w końcu wychodzi na chybił trafił
To, że jest trudno, działa moim zdaniem na korzyść zabawy, bo mamy niespodzianki i urozmaicenie.
A samo typowanie .... no cóż, to jest mieszanka analizy, wiedzy o dyscyplinie i ..... szczęścia.
W ABC typera jest taki punkt mówiący, że : "Nie ma czegoś takiego jak pewniak. To jest tylko sport i teoretycznie każdy może wygrać z każdym, a o niespodziankę nie trudno."
Przed nami ostatnia kolejka fazy grupowej. Ciekawe, kto na zimę ubierze koszulkę lidera.
Rok temu, przed VI kolejką, miałem 5 pkt. straty do prowadzącego, teraz jest trochę gorzej.
greenrs napisał(a):Ogólnie w tym roku typujemy nieco lepiej. Poziom punktacji po pięciu kolejkach zbliżony jest do tego jaki w ubiegłym roku osiągnęliśmy po sześciu. Wówczas anakin miał tylko o jeden punkcik więcej od MRK w tym momencie.
anakin napisał(a): Znaczy się...........fart.
anakin napisał(a):Wydaje mi się jednak, że "od" alechandro w górę wszystko jest jeszcze możliwe..
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki