greenrs napisał(a):Reszta reklamacji jutro. Trza iść spać
Reszta chyba dobrze
greenrs napisał(a):Reszta reklamacji jutro. Trza iść spać
Janusz Bajcer napisał(a):Lednice napisał(a):nie było tak, że ktoś trafił w jednej kolejce z 6 właściwych wyników,
Dzisiaj jara w ośmiu meczu zarobił po "jedynce" .. a crodream sześć "jedynek" i dwie "trójki".
walp napisał(a):Grad goli, a u nas zmiana lidera - MRK w żółtej koszulce
Janusz Bajcer napisał(a):Dwie "16", sporo "14" - za nowym liderem liczna i wyrównana grupa pościgowa
alechandro napisał(a):Gratulacje MRK...zabawa w tym roku jest niezwykle ciekawa bo wszystko szybko się zmienia i nie ma w tej chwili żadnego faworyta...
te kiero napisał(a):pierwszy raz od niepamiętnych czasów, chciałem żeby Real przestał strzelać więcej bramek (przy wyniku 3:1)
greenrs napisał(a):Ostateczna punktacja zamieszczona. Proszę o weryfikację.
Lednice napisał(a):Ja miałem na myśli tylko trójki
Posucha z trójkami w tej edycji
Nie wiem, czy było choć raz coś takiego jak 5 trójek
Lednice napisał(a):Nie wiem, czy było choć raz coś takiego jak 5 trójek
DCK napisał(a):Gratulacje dla lidera i mała kosmetyka jeżeli chodzi o moja punktację. W tej kolejce zdobyłem 10 punktów a więc w generalce powinienem mieć ich 63 a nie 64. Chyba, że mam jakieś omamy.
bzyq74 napisał(a):Uzbierało się cuzamen do kupy 11
walp napisał(a):
Muszkieterów mam za sobą
Janusz Bajcer napisał(a):Dzisiaj jara w ośmiu meczu zarobił po "jedynce" .. a crodream sześć "jedynek" i dwie "trójki".
crodream napisał(a):Swoją drogą czy to nie pierwsza taka sytuacja odkąd zaczęliśmy zabawę, aby w fazie grupowej były trafione przynajmniej wszystkie rozstrzygnięcia danego dnia
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki