walp napisał(a):A najlepiej dwóch, bo średnio na kolejkę jest 200 "jedynek" i 55 "trójek". Po*** się może łatwo.
A, bo to trzeba trochę inaczej niż...ja.
![humorek :oczko_usmiech:](https://www.cro.pl/images/smilies/iw.gif)
Kolej na Raula chyba.
Ale jakby nie miał ochoty, to pewnie greenrs znowu.
![Razz :P](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_razz.gif)
walp napisał(a):A najlepiej dwóch, bo średnio na kolejkę jest 200 "jedynek" i 55 "trójek". Po*** się może łatwo.
anakin napisał(a):walp napisał(a):A najlepiej dwóch, bo średnio na kolejkę jest 200 "jedynek" i 55 "trójek". Po*** się może łatwo.
A, bo to trzeba trochę inaczej niż...ja.
Kolej na Raula chyba.
Ale jakby nie miał ochoty, to pewnie greenrs znowu.
greenrs napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to teraz moja kolej. Jestem gotowy ale jeżeli ktoś chce pomóc, to nie mam nic przeciwko. Wyniki będą raczej późno bo chyba będę oglądał w pubie i muszę wrócić do domu.
walp napisał(a):greenrs napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to teraz moja kolej. Jestem gotowy ale jeżeli ktoś chce pomóc, to nie mam nic przeciwko. Wyniki będą raczej późno bo chyba będę oglądał w pubie i muszę wrócić do domu.
I'll give you a hand if you likeZnaczy sie weryfikować mogę.
Janusz Bajcer napisał(a):Mam pytanie do uczestników zabawy.
Jeden z typerów jest zbanowany na tydzień, czy może swoje typy podać poprzez innego usera.![]()
greenrs napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mam pytanie do uczestników zabawy.
Jeden z typerów jest zbanowany na tydzień, czy może swoje typy podać poprzez innego usera.![]()
Niedawno w takiej sytuacji był Zebik i wtedy wyraziliśmy zgodę. Nie widzę powodu, by tym razem miało być inaczej.
Janusz Bajcer napisał(a):Mam pytanie do uczestników zabawy.
DCK napisał(a): A może podzielić graczy na powiedzmy 5 grup - każdy liczący będzie miał wtedy tylko kilka owieczek do zliczenia, trudniej wtedy o błąd? Oczywiście wtedy każdy musiałby ogarnąć swoich co kolejkę.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki