DCK napisał(a):Kosecki powinien na staż do CR7 jechać, bo nawet zółtka Demir nie zarobił
Kim jest Kosecki?
![Shocked 8O](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_eek.gif)
alechandro napisał(a):No jednak był i to wytrąciło go z równowagi co by tłumaczyło dalszą część sytuacji, która rzeczywiście jest komiczna...![]()
anakin napisał(a):walp napisał(a):Nie, jego synowie to Arkady i Ilja
A, to spoko.![]()
anakin napisał(a):Oglądałeś wczorajszy mecz Valencii w LE?
Zerknij co robił bramkarz drużyny przeciwnej.![]()
Bajka.
walp napisał(a):No dobra, bo zaraz jara mnie znowu zjedzie za OT, ale przede wszystkim ma być miło, prawda
Czyż nie jest
![]()
![]()
walp napisał(a):DCK miał zapewne na myśli mecz Legii z Trabzonsporem w 3. kolejce Ligi Europy, w którym Demir sfaulował Koseckiego (s. Romana), ale sędzia nie sięgnął po kartonik.
anakin napisał(a):Ale jak wiesz mam alergię na tę polską dyscypline sportu, którą niektórzy (nie wiedzieć czemu) nazywaja piłką nożną, więc nie jestem za bardzo w temacie.
realista2 napisał(a):a twoje forum alechandro to te związane z LM itp. Tam razem z innymi dzieciakami możesz sobie podyskutować o wielkiej plastikowej piłce, ale z patriotyzmu się nie wyśmiewaj i bacz na słowa.
alechandro napisał(a):Sędzia meczu Real - Juventus został odsunięty od prowadzenia spotkań fazy pucharowej LM..nie wiadomo czy w ogóle posędziuje jeszcze jakieś mecze obecnej edycji LM...chyba, że będą to mało znaczące spotkania...komisja dyscyplinarna więc miała inne zdanie
te kiero napisał(a):............
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki