Co do Vidala, warto to zobaczyć bo na pierwszym filmiku widać tylko to co chciał autor pokazać a kontakt jednak był...
alechandro napisał(a):Bo jestem wkurzony tym, że miś haribo owinął sobie wszystkich dookoła palca...a na marginesie - biedactwo uderzyło w baner reklamowy i go paluszki zabolały...
Bale - porażka jak za 100 mln ojro...Real niczego nie osiągnie...Juve zagra w Lidze Europejskiej a Real trafi na Bayern, PSG, Borussie i po jabłkach...
Co do Vidala - przegiął ale pomyślał, że jak cioci Krysi się udało to może i jemu się uda...
Jedyny pozytyw jest taki, że jak ciocia przysymulowała to jej biały samoopalacz z gębusi zleciał...
alechandro napisał(a):Co do Vidala, warto to zobaczyć bo na pierwszym filmiku widać tylko to co chciał autor pokazać a kontakt jednak był...
anakin napisał(a):Ja bym dał góra 30.
Bocian napisał(a): Dobry jest i nie ma co gadać
anakin napisał(a):
Sam nie przepadam za Ronaldo, ale trzeba mu oddać, że grojek jest pierwyj sort.
walp napisał(a):Rzeczywiście kontakt był. I miał gość szczęście, że go Illarramendi nie dotknął mocniej, bo wylądowałby w
GSM napisał(a):
Edycja:możliwe,że Ronaldo miałby czystą sytuację sam na sam z bramkarze to wtedy oczywiście zgodnie z przepisami czerwona jak najbardziej słuszna,ale nie pamiętam już jak to tam było
te kiero napisał(a):qrde, teraz wychwyciłem, że zapodałem w kolejnej kolejce LM, 8 wyników 2:1, trudno niech zostanie
o, tu
alechandro napisał(a):Na pewno nie była to sytuacja sam na sam z bramkarzem ponieważ było to z boku, inni obrońcy dobiegali tam...gdyby za takie sytuacje przyznawali czerwoną kartkę to każda drużyna kończyłaby mecz w ósemkę...nawet hiszpańscy eksperci zgodni są co do tego, że Juventus został skrzywdzony...
anakin napisał(a):alechandro napisał(a):Na pewno nie była to sytuacja sam na sam z bramkarzem ponieważ było to z boku, inni obrońcy dobiegali tam...gdyby za takie sytuacje przyznawali czerwoną kartkę to każda drużyna kończyłaby mecz w ósemkę...nawet hiszpańscy eksperci zgodni są co do tego, że Juventus został skrzywdzony...
Dyskusyjna kwestia.
Wg mnie też powinna być ż.k.
Niemniej jednak w tym momencie to było bez znaczenia dla Chieliniego i Juve.
Jakakolwiek decyzja sędziego oznaczała "wypad" z boiska.
DCK napisał(a):Ale zauważ, że ma znaczenie w kontekście następnego meczu. Za czerwoną bezpośrednią na pewno dostanie "z automatu" jedno jak nie 2 spotkania absencji.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki