Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Użytkownik usunięty
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2013 20:42

Co do Vidala, warto to zobaczyć bo na pierwszym filmiku widać tylko to co chciał autor pokazać a kontakt jednak był...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.10.2013 20:45

alechandro napisał(a):Bo jestem wkurzony tym, że miś haribo owinął sobie wszystkich dookoła palca...a na marginesie - biedactwo uderzyło w baner reklamowy i go paluszki zabolały...
Bale - porażka jak za 100 mln ojro...Real niczego nie osiągnie...Juve zagra w Lidze Europejskiej a Real trafi na Bayern, PSG, Borussie i po jabłkach...
Co do Vidala - przegiął ale pomyślał, że jak cioci Krysi się udało to może i jemu się uda... :D
Jedyny pozytyw jest taki, że jak ciocia przysymulowała to jej biały samoopalacz z gębusi zleciał... :lol:

Rozumiem.
Ale nie ma się co napinać, aż tak. :wink:

Sam nie przepadam za Ronaldo, ale trzeba mu oddać, że grojek jest pierwyj sort.
Sam Real nie gra nic, ale póki co wygrywa.
Dzięki Ronaldo własnie.
Bale?
Mówią, że jesteś tyle wart ile ktoś chce za ciebie zapłacić.
Ktoś uznał,że warto i trzeba było zapłacić za niego sto baniek.
Wg mnie nie warto.

Ja bym dał góra 30. :oczko_usmiech:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.10.2013 20:56

alechandro napisał(a):Co do Vidala, warto to zobaczyć bo na pierwszym filmiku widać tylko to co chciał autor pokazać a kontakt jednak był...

Rzeczywiście kontakt był. I miał gość szczęście, że go Illarramendi nie dotknął mocniej, bo wylądowałby w trybunach. :oczko_usmiech:

anakin napisał(a):Ja bym dał góra 30. :oczko_usmiech:

Ani, 30 to ja jestem wart. W IV kolejce zaatakuję podium. :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.10.2013 21:12

walp napisał(a):
anakin napisał(a):Ja bym dał góra 30. :oczko_usmiech:

Ani, 30 to ja jestem wart. W IV kolejce zaatakuję podium. :smo:

Obrazek

Nie zapominaj ,że ta kolejka jest moja. :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.10.2013 21:17

Na podium jeszcze w tej kolejce nie liczę :wink:
Ale mam nadzieję, że wreszcie kilka "trójeczek" zaliczę :lol: :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2013 06:31

Bocian napisał(a): Dobry jest i nie ma co gadać :)

anakin napisał(a):
Sam nie przepadam za Ronaldo, ale trzeba mu oddać, że grojek jest pierwyj sort.

Nigdy tego nie kwestionowałem ani tutaj ani gdziekolwiek...uważam zresztą, że ciocia jest lepsza zdecydowanie od Messiego bo ma więcej atutów piłkarskich...
Drażni mnie tylko to, że o jego wyczynach aktorskich cichutko choć cała Europa krytykuje go za to...
walp napisał(a):Rzeczywiście kontakt był. I miał gość szczęście, że go Illarramendi nie dotknął mocniej, bo wylądowałby w

No jednak był i to wytrąciło go z równowagi co by tłumaczyło dalszą część sytuacji, która rzeczywiście jest komiczna... :lol:
Sędzia jednak miał prawo podyktować karnego i nie jest wykluczone, że inny arbiter uczyniłby to...zarycie przez Vidala w murawę przesłania jednak cały obraz tej sytuacji...kto jak kto ale Vidal akurat nigdy nie symuluje i mówię to całkiem poważnie...
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 25.10.2013 08:57

Symulacji tutaj nie było ponieważ kontakt jak najbardziej miał miejsce czyli faul i żółta kartka.To ,że C.Ronaldo jest ekspresyjny i przewrażliwiony na swoim punkcie to wie każdy więc sędzia nie mógł brać pod uwagę samej reakcji zawodnika(zresztą żaden poważny nigdy nie może na takie coś patrzeć) wybierając kolor kartki

Obrazek

Edycja:możliwe,że Ronaldo miałby czystą sytuację sam na sam z bramkarze to wtedy oczywiście zgodnie z przepisami czerwona jak najbardziej słuszna,ale nie pamiętam już jak to tam było
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2013 09:36

GSM napisał(a):
Edycja:możliwe,że Ronaldo miałby czystą sytuację sam na sam z bramkarze to wtedy oczywiście zgodnie z przepisami czerwona jak najbardziej słuszna,ale nie pamiętam już jak to tam było

Na pewno nie była to sytuacja sam na sam z bramkarzem ponieważ było to z boku, inni obrońcy dobiegali tam...gdyby za takie sytuacje przyznawali czerwoną kartkę to każda drużyna kończyłaby mecz w ósemkę...nawet hiszpańscy eksperci zgodni są co do tego, że Juventus został skrzywdzony...
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.10.2013 10:43

ładnie to GSM zapodałeś;
nie lubię CR7 za pewne tematy, ale cenię go za kreatywność i bramki, szuka gola, a nie dostawia nogi;
Juve, jest mi obojętne, nigdy jakoś za nimi nie szedłem, choć jak przeszedł Pirlo i Tevez, to częściej zaglądam na wyniki;

Chiellini na czerwo nie zasłużył, ale nie widzę tu by był zainteresowany piłką, która toczyła się 1,5m dalej;

zresztą ile ludzi tyle opinii
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.10.2013 10:51

qrde, teraz wychwyciłem, że zapodałem w kolejnej kolejce LM, 8 wyników 2:1, trudno niech zostanie :wink:

o, tu
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 25.10.2013 11:04

te kiero napisał(a):qrde, teraz wychwyciłem, że zapodałem w kolejnej kolejce LM, 8 wyników 2:1, trudno niech zostanie :wink:
o, tu

2:1 to ulubiony nasz wynik. Zawsze jest w pierwszej trójce wszystkich typów. W ostatniej kolejce zdominował pozostałe i padł 64 razy. No ale widzę, że Ty przywiązałeś się szczególnie do niego. :oczko_usmiech:
Zawsze możesz zmienić typowanie, masz czas do 05.11 godz. 17.00 :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.10.2013 12:29

alechandro napisał(a):Na pewno nie była to sytuacja sam na sam z bramkarzem ponieważ było to z boku, inni obrońcy dobiegali tam...gdyby za takie sytuacje przyznawali czerwoną kartkę to każda drużyna kończyłaby mecz w ósemkę...nawet hiszpańscy eksperci zgodni są co do tego, że Juventus został skrzywdzony...

Dyskusyjna kwestia.
Wg mnie też powinna być ż.k.
Niemniej jednak w tym momencie to było bez znaczenia dla Chieliniego i Juve.
Jakakolwiek decyzja sędziego oznaczała "wypad" z boiska.
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 25.10.2013 12:41

anakin napisał(a):
alechandro napisał(a):Na pewno nie była to sytuacja sam na sam z bramkarzem ponieważ było to z boku, inni obrońcy dobiegali tam...gdyby za takie sytuacje przyznawali czerwoną kartkę to każda drużyna kończyłaby mecz w ósemkę...nawet hiszpańscy eksperci zgodni są co do tego, że Juventus został skrzywdzony...

Dyskusyjna kwestia.
Wg mnie też powinna być ż.k.
Niemniej jednak w tym momencie to było bez znaczenia dla Chieliniego i Juve.
Jakakolwiek decyzja sędziego oznaczała "wypad" z boiska.

Ale zauważ, że ma znaczenie w kontekście następnego meczu. Za czerwoną bezpośrednią na pewno dostanie "z automatu" jedno jak nie 2 spotkania absencji.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.10.2013 12:48

DCK napisał(a):Ale zauważ, że ma znaczenie w kontekście następnego meczu. Za czerwoną bezpośrednią na pewno dostanie "z automatu" jedno jak nie 2 spotkania absencji.

Dlatego napisałem w tym meczu.
Chielini sam sobie jest winny.
Przy pierwszej kartce trzeba było w pewnym momencie puścić cwaniaka Ramosa, a nie ciągnąć go w glebę do samego końca, 4-5 m od sędziego bramowego (bo to raczej ona zasuerował głównemu faul).
Druga była zdecydowanie bardziej dynamiczna, jednak obok siebie miał jeszcze większego cwaniaka i symulanta niż za pierwszym razem, więc.....efekt nie mógł być niestety inny.
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 25.10.2013 12:52

Kosecki powinien na staż do CR7 jechać, bo nawet zółtka Demir nie zarobił :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 198
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone