Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
walp
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.10.2013 08:36

MRK napisał(a):W następnej kolejce robimy w takim razie atak szczytowy:-). Gajus za długo już tam siedzi:-).

Zgadza się. Też zamierzam atakować. Trzeba jednak przyznać, że dostał wiatr w żagle ... znaczy się w koszulkę. :wink:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 24.10.2013 08:42

Ja próbuję atakować od 3 kolejek i nic.. ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.10.2013 12:40

MRK napisał(a):W następnej kolejce robimy w takim razie atak szczytowy:-). Gajus za długo już tam siedzi:-).

To nie ta "dyscyplina" Marek. :mrgreen:

Niemniej jednak gratuluję skutecznej..."analizy". :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.10.2013 12:48

Miałbym jeszcze dwa słowa do największego "fana" symulowania fauli przez piłkarzy, ze szczególnym uwzględnieniem piłkarzy Barcy. :mrgreen:

Jak będziesz alessandro kiedyś na stadionie w Turynie, przekaż Vidalowi moje najszczersze ubolewanie, przechodzące w niemal spazmatyczne kondolencje, z powodu oczywistej "krzywdy" jaką wyrządził mu wczoraj sędzia!
Jak można było nie widzieć tego "brutalnego faulu", po którym biedaka aż wyrwało w powietrze...!? :roll:

Jakby ktoś nie wiedział o czym mówie, to mam na myśli sytuację z okilic 60 minety, kiedy to rzeczony Vidal dopuścił się zabójstwa trzech kretów i jednej glisty masakrując je czubkiem prawego buta firmy NIKE* :mrgreen:

*Post zawiera lokowanie produktu. :mrgreen:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 24.10.2013 13:57

anakin napisał(a):Jak będziesz alessandro kiedyś na stadionie w Turynie, przekaż Vidalowi moje najszczersze ubolewanie, przechodzące w niemal spazmatyczne kondolencje, z powodu oczywistej "krzywdy" jaką wyrządził mu wczoraj sędzia!
Jak można było nie widzieć tego "brutalnego faulu", po którym biedaka aż wyrwało w powietrze...!? :roll:

Jakby ktoś nie wiedział o czym mówie, to mam na myśli sytuację z okilic 60 minety, kiedy to rzeczony Vidal dopuścił się zabójstwa trzech kretów i jednej glisty masakrując je czubkiem prawego buta firmy NIKE* :mrgreen:

i ja się pod tym podpisuję;
ciekawie skomentował to Szpaku: bezczelność sięgająca granic absurdu :mrgreen:
biedna murawa :cry:
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 24.10.2013 14:09

te kiero napisał(a):
anakin napisał(a):Jak będziesz alessandro kiedyś na stadionie w Turynie, przekaż Vidalowi moje najszczersze ubolewanie, przechodzące w niemal spazmatyczne kondolencje, z powodu oczywistej "krzywdy" jaką wyrządził mu wczoraj sędzia!

i ja się pod tym podpisuję;
ciekawie skomentował to Szpaku: bezczelność sięgająca granic absurdu :mrgreen:
biedna murawa :cry:

Obrazek
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 24.10.2013 14:15

walp napisał(a):... zamierzam atakować. Trzeba jednak przyznać, że dostał wiatr w żagle ... znaczy się w koszulkę. :wink:

Ja tam na horyzoncie widzę taka wielką falę, zmierzającą w kierunku lidera... :-)

anakin napisał(a):
Niemniej jednak gratuluję skutecznej..."analizy". :mrgreen:

Od analizy są inni. Ja zwyczajnie...wiem:-).

Niemniej jednak dziękuję...miszczu...jeszcze... :-)

anakin napisał(a):

Co by nie mówić... Piękny koziol:-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2013 16:21

Jakoś nikt nie mówi na temat symulki żelowej cioci przez którą sędzia zakończył mecz w 48 minucie...co do Szpakowskiego - już sam fakt, że ten człowiek w dalszym ciągu kompromituje Polskę swoim komentowaniem jest bezczelnością sięgającą zenitu...
Co do Realu - większość meczów w tym sezonie wygrywają dzięki sędziom...tak było prawdopodobnie też i wczoraj...odechciało mnie się oglądać coś co nie ma z futbolem wiele wspólnego...
Nie są to tylko moje słowa ale całego środowiska piłkarskiego...nic to jednak nie zmieni bo mecz wpiździony...
Na Camp Nou, sędzia z pewnością im nie pomoże ( chyba ) i dostana łupnia a przynajmniej tego im życzę...
Ostatnio edytowano 24.10.2013 19:11 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.10.2013 16:50

alechandro napisał(a):............

Ty, kolego.
A coś Ty się taki napięty zrobił jak guma w stringach? 8O
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 24.10.2013 16:56

walp napisał(a):Najlepsi w dniu dzisiejszym:
te kiero - 12 pkt. ( 4 "trójki")
Lednice - 10 pkt.
MRK - 10 pkt.
Gajus.ems - 9 pkt.

A umnie wczoraj wpadły 4 "trójki" i 16 pkt. :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2013 16:59

anakin napisał(a):A coś Ty się taki napięty zrobił jak guma w stringach? 8O

Bo jestem wkurzony tym, że miś haribo owinął sobie wszystkich dookoła palca...a na marginesie - biedactwo uderzyło w baner reklamowy i go paluszki zabolały...
Bale - porażka jak za 100 mln ojro...Real niczego nie osiągnie...Juve zagra w Lidze Europejskiej a Real trafi na Bayern, PSG, Borussie i po jabłkach...
Co do Vidala - przegiął ale pomyślał, że jak cioci Krysi się udało to może i jemu się uda... :D
Jedyny pozytyw jest taki, że jak ciocia przysymulowała to jej biały samoopalacz z gębusi zleciał... :lol:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 24.10.2013 20:13

alechandro napisał(a):Jakoś nikt nie mówi na temat symulki żelowej cioci przez którą sędzia zakończył mecz w 48 minucie...
no właśnie chodzi o ten żel, jak mu Chiellini zawinął tym łokciem, to fryc się popsuł i jeszcze to wapno z trawą na policzku, aż go Pepe musiał wycierać
alechandro napisał(a):co do Szpakowskiego - już sam fakt, że ten człowiek w dalszym ciągu kompromituje Polskę swoim komentowaniem jest bezczelnością sięgającą zenitu...

he, he Szpaku trzyma się ręcami i nogami :lol: , aczkolwiek ja wiem czy kompromituje Polskę, a kto go tam słucha z zagranicy :?: :roll:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.10.2013 20:15

kleeberg napisał(a):A umnie wczoraj wpadły 4 "trójki" i 16 pkt. :oczko_usmiech:

Gratulacje. Byłeś jednym z czterech, którzy wczoraj, w każdym meczu zdobyli punkty.
Taka rehabilitacja za dzień poprzedni z "jedyneczką" :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.10.2013 20:20

Coś Marcin nerwa nie trzymasz, że CR7 dupkę wam skopał :) Dobry jest i nie ma co gadać :) I czerwoną kartkę nie on dał tylko sędzia, więc o co te pretensje. Wszyscy udają i oszukują, robili to i będą robić. A co lamus w polu karnym zrobił z kopaniem w murawę to miszczostwo świata :) I nie udawał dlatego, że CR7 udawał, tylko tak go nauczyli :lol: Można śmiać sie z żelu, z fryzury, a gość ma kasy jak lodu i dyma większość zawodników na boisku jak ta lala :) :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.10.2013 20:37

alechandro napisał(a):...co do Szpakowskiego - już sam fakt, że ten człowiek w dalszym ciągu kompromituje Polskę swoim komentowaniem jest bezczelnością sięgającą zenitu...

Jest kontrowersyjny, to prawda. Jedni mają go serdecznie dość, inni doceniają za umiejętność zbudowania atmosfery meczu.
Ja należę do tych drugich. Słynne wpadki, no cóż, dodają pikanterii. Generalnie polscy komentatorzy za dużo gadają.
te kiero napisał(a):he, he Szpaku trzyma się ręcami i nogami :lol: , aczkolwiek ja wiem czy kompromituje Polskę, a kto go tam słucha z zagranicy :?: :roll:

Ażebyś wiedział, że słuchają. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 197
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone