MRK napisał(a):W następnej kolejce robimy w takim razie atak szczytowy:-). Gajus za długo już tam siedzi:-).
Zgadza się. Też zamierzam atakować. Trzeba jednak przyznać, że dostał wiatr w żagle ... znaczy się w koszulkę.
anakin napisał(a):Jak będziesz alessandro kiedyś na stadionie w Turynie, przekaż Vidalowi moje najszczersze ubolewanie, przechodzące w niemal spazmatyczne kondolencje, z powodu oczywistej "krzywdy" jaką wyrządził mu wczoraj sędzia!
Jak można było nie widzieć tego "brutalnego faulu", po którym biedaka aż wyrwało w powietrze...!?
Jakby ktoś nie wiedział o czym mówie, to mam na myśli sytuację z okilic 60 minety, kiedy to rzeczony Vidal dopuścił się zabójstwa trzech kretów i jednej glisty masakrując je czubkiem prawego buta firmy NIKE*
*Post zawiera lokowanie produktu.
te kiero napisał(a):anakin napisał(a):Jak będziesz alessandro kiedyś na stadionie w Turynie, przekaż Vidalowi moje najszczersze ubolewanie, przechodzące w niemal spazmatyczne kondolencje, z powodu oczywistej "krzywdy" jaką wyrządził mu wczoraj sędzia!
Jak można było nie widzieć tego "brutalnego faulu", po którym biedaka aż wyrwało w powietrze...!?
Jakby ktoś nie wiedział o czym mówie, to mam na myśli sytuację z okilic 60 minety, kiedy to rzeczony Vidal dopuścił się zabójstwa trzech kretów i jednej glisty masakrując je czubkiem prawego buta firmy NIKE*
*Post zawiera lokowanie produktu.
i ja się pod tym podpisuję;
ciekawie skomentował to Szpaku: bezczelność sięgająca granic absurdu
biedna murawa
walp napisał(a):... zamierzam atakować. Trzeba jednak przyznać, że dostał wiatr w żagle ... znaczy się w koszulkę.
anakin napisał(a):
Niemniej jednak gratuluję skutecznej..."analizy".
anakin napisał(a):
anakin napisał(a):A coś Ty się taki napięty zrobił jak guma w stringach?
no właśnie chodzi o ten żel, jak mu Chiellini zawinął tym łokciem, to fryc się popsuł i jeszcze to wapno z trawą na policzku, aż go Pepe musiał wycieraćalechandro napisał(a):Jakoś nikt nie mówi na temat symulki żelowej cioci przez którą sędzia zakończył mecz w 48 minucie...
alechandro napisał(a):co do Szpakowskiego - już sam fakt, że ten człowiek w dalszym ciągu kompromituje Polskę swoim komentowaniem jest bezczelnością sięgającą zenitu...
alechandro napisał(a):...co do Szpakowskiego - już sam fakt, że ten człowiek w dalszym ciągu kompromituje Polskę swoim komentowaniem jest bezczelnością sięgającą zenitu...
te kiero napisał(a):he, he Szpaku trzyma się ręcami i nogami , aczkolwiek ja wiem czy kompromituje Polskę, a kto go tam słucha z zagranicy
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki