GSM napisał(a):Anderlecht odkąd pamiętam przegrywał większość spotkań w Lidze Mistrzów i zero punktów po fazie grupowej to u nich nie nowość.Mieli w nie takiej znowu odległej przeszłości serię kiedy przegrali bodaj 12 kolejnych spotkań w fazie grupowej LM(dwie edycje pod rząd)
MRK napisał(a):
Kurcze, chyba ma mega doła, bo słuch po Nim zaginął hehe.
alechandro napisał(a):MRK napisał(a):
Kurcze, chyba ma mega doła, bo słuch po Nim zaginął hehe.
Z tego co wiem to podobno pojechał do Oleśnicy aby przekonać Gajusa, że typowanie to nie jest dobry pomysł i szkoda nerwów...podobno próbuje wybić mu z głowy to typowanie ale nie wiem czy to coś da
Ani to poczciwy człowiek - na chwilę obecną próbuje po dobroci
MRK napisał(a):16 pkt. Forma rośnie. A gdzie ubiegłoroczny mistrz?? Eeeee....a jest...niżej
alechandro napisał(a):Podupadł nieco...
MRK napisał(a):Kurcze, chyba ma mega doła, bo słuch po Nim zaginął hehe.
alechandro napisał(a):Ani to poczciwy człowiek - na chwilę obecną próbuje po dobroci
MRK napisał(a):No niby tak, ale nawet jak Gajus przestanie typować, to Ani musiałby jeszcze zacząć trafiać wyniki . No nie wiem, nie wiem...
MRK napisał(a):
No niby tak, ale nawet jak Gajus przestanie typować, to Ani musiałby jeszcze zacząć trafiać wyniki . No nie wiem, nie wiem...
anakin napisał(a):City żenada.....Barca zresztą też....
alechandro napisał(a):MRK napisał(a):
No niby tak, ale nawet jak Gajus przestanie typować, to Ani musiałby jeszcze zacząć trafiać wyniki . No nie wiem, nie wiem...
Spoko, spoko...od wizyty u Gajusa ani zaczyna kampanię autokarową po kraju...potem będzie odwiedzał każdego nad sobą według rankingu...
razpol napisał(a):Wygrać grupę? Dobrze będzie jak wygrają jeden mecz.
anakin napisał(a):A polecałem lekturę ubiegłorocznej części tego wątku.....a prosiłem, żeby go czytać ze zrozumieniem..Ech.....
Rok temu, prawie o tej porze miałem bodajże 17 pkt. straty do ówczesnego lidera...
Dziś jest ich bodajże 14.
Nie żeby to miało jakiekolwiek znaczenie...cototonie...
DCK napisał(a):Zastanawiam się które miejsce w generalce w tym sezonie dałoby oscylowanie w granicach 1pkt./mecz czyli 111 punktów bez bonusu.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki