Raul73 napisał(a):Tabela po 2 kolejce gotowa - proszę sprawdzić, czy się zgadza.
Raul73 napisał(a):Tabela po 2 kolejce gotowa - proszę sprawdzić, czy się zgadza.
Krzysztof i Lidia napisał(a):Szybko i nawet mi się podoba bardziej niż poprzednia
Janusz Bajcer napisał(a):Krzysiu, przybij piątkę za mistrza kolejki
CROberto napisał(a):Mnie w meczu Schalke- Montpellier Camara w ostatniej min. ukradł 3 pkt.
alessandro1977 napisał(a):Pochwalę się Wam, że we wtorek byłem na trybunach w Turynie gdzie dopingowałem swoje ukochane Juve
To jedyny pozytyw bo gra była tragiczna i Szachtar mógł to nawet wygrać... Teraz jestem w Riva Del Garda i rano cisnę do Verony a później do Cro
Janusz Bajcer napisał(a):Krzysztof i Lidia napisał(a):Szybko i nawet mi się podoba bardziej niż poprzednia
Krzysiu, przybij piątkę za mistrza kolejki
alessandro1977 napisał(a):Ani widzę - szaleje
CROberto napisał(a):Mam prośbę....może Pan zorganizować konsultacje dla Aniego....bo jak nikt nowy nie dołączy do typowania to po trzeciej kolejce znów będzie ostatni....
CROberto napisał(a):P.S.
Mam prośbę....może Pan zorganizować konsultacje dla Aniego....bo jak nikt nowy nie dołączy do typowania to po trzeciej kolejce znów będzie ostatni....
walp napisał(a):A byłoby bardzo dobrze, gdyby nie Rodriguez
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki