Janusz Bajcer napisał(a):Pogoń będzie trudna ale meczy i punktów do zdobycia i stracenia jeszcze sporo
Janusz Bajcer napisał(a):Za podanie wyników typowania bez pudła gratulacje dla pierwszego "liczydła"
walp napisał(a):Jeżeli chodzi o mnie, to 3 kolejka przy wodzie mineralnej, inaczej nie da rady i ..... może być dywanik przed Komisją
greenrs napisał(a):walp napisał(a):Jeżeli chodzi o mnie, to 3 kolejka przy wodzie mineralnej, inaczej nie da rady i ..... może być dywanik przed Komisją
Nie lękaj się! Jesteś z nami nie od dziś, więc doskonale wiesz, że u nas jak w rodzinie... Żadnych dywaników, żadnego mobbingu...
greenrs napisał(a):A pierwszego dnia liczyłem po kilku browarkach, ale o tym ciiii....
te kiero napisał(a):Jacek S napisał(a):Ajax - Milan 3:3
Celtic - Barcelona 4:1
Szachtar - Manchester United 2:0
toś mnie Jacek zaskoczył obstawieniem w następnej kolejce
greenrs napisał(a):Nie lękaj się! Jesteś z nami nie od dziś, więc doskonale wiesz, że u nas jak w rodzinie... Żadnych dywaników, żadnego mobbingu... Najgorsze co Cię może spotkać, to frustracja anakina gdy stoczy się o kilka pozycji.
jara napisał(a):Przecież to tylko zabawa... tylko dlaczego ja po wczorajszych i wtorkowych meczach wyglądałem jak Klopp w Mediolanie.
anakin napisał(a):jara napisał(a):Przecież to tylko zabawa... tylko dlaczego ja po wczorajszych i wtorkowych meczach wyglądałem jak Klopp w Mediolanie.
Może dlatego, że Ty tak zawsze wyglądasz??
greenrs napisał(a):Tak na marginesie... Biorąc pod uwagę fakt, że jesteś tu od samego początku i znając Twoje zamiłowanie do wszelkich podsumowań i statystyk, nie rozumiem jak udało Ci się tak długo migać od tak odpowiedzialnego zadania, jak liczenie punktów
jara napisał(a):Ale po drugiej kolejce moje rysy złagodnieją.
Gajus.ems napisał(a):zamierzam "powalczyć" o dobre miejsce.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki